Юли 2006 - тема 90

• 22 405
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро
Така и така съм започнала със закуските хайде и за вас по една специална  Hug
.

Betta Яна е страхотна. Наша гордост.  Hug И ние като вас сме домошари, т.е. Криси де. Въпреки че покрай него и аз започнах да обичам да си стоя у дома.  Flutter
От снощи от 8 не е имал висока Т. Тази сутрин беше 37,5 и не дадох нищо. Милото детенце цяла нощ се мята и хъркаа, ужас чак главата ме боли тази сутрин. Спушило му се е всичко, по скоро му е сухо. Защото няма хрема, закашля се сутринта но така едно дрезгаво сухо, след това не е кашлял. Днес съм решила да правим инхалации с разни билки, дано ми даде, че само като му споменах и се разплака. Помни от предишния път когато бяха на 4 часа и не иска.  #Crazy

Тези имуностимуланти не са ли само за големи. Как се дават на деца като нашите  newsm78

# 121
Дани,много хубаво ,че малчо вече се оправя HugКато чуя за температура и ми настръхва косъма ShockedСтрахотна закуска,ама аз в посбледно време се старая да спра тестените неща и я само кисело мляко с ядки и боровинки SickС моето ЕГН трябва вече да се поддържам Mr. GreenКато си помисля днес Алекс какви щрудели върти с майка ми,а аз съм на сухари... Sad
И на мен тези имуностимулатори ми се струват силнички и наблягам само на природните.Дори да си призная,два пъти съм му купувала по един блистер Изопринозин и после ми дожаля да го тъпча с тези химии и ги набутах на тати Mr. Green
Днес попаднах на хубави статии за пъдпъдъчите яйца,че са стилен имуностимулатор за децата,а и помагат на много други неща.Алекс много ги обича,въпреки че са много тежки и калорични.Ако децата не ги искат,пробутайте ги на бащите,но за после..не отговарям,тъй като са и силна виагра Joy
"Хранителната и лечебнопрофилактичната ценност на пъдпъдъчите яйца е много висока. Те са с големината на орех от 12-15 грама, но всеки еквивалент от 4 пъдпъдъчи яйца равни на 1 кокоше е с няколко пъти по-висока хранителна сттойност с огромно благотворно въздействие върху човешкия организъм при сурова употреба. Пъдпъдъчите яйца усилват имунната система, нормализират дейността на стомашно чревната и сърдечносъдова систама, съдействат за изхвърлянето от организма на радионуклеиди и тежки метали. Благодарение на високото съдържание на лицитин, консумацията на сурови яйца намалява нивото на холестерина в кръвта, не предизвиква никакви алергични реакции, притежават тонизиращи свойства."
Арлина все по-рядко се включва ThinkingЛорка май й е заела времето или пък пак скитори из Варна Mr. Green

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 12:51 от Tizija

# 122
Дани, радвам се, че Криси е по-добре! Много се измъчи милото, а и вие покрай него.

И аз си мислех за Арлина! Не се е включвала скоро. Дано всичко при тях е наред.

Ох аз не мога да се включа адекватно по обсъжданите теми и все пропускам по нещо и то важно.

Бързо оздравяване на всички болнички. Hug

# 123
Дано всичко около тях е наред,милите,аз само мисля за сестра и,за бебчето съм сигурна че тя се справя,дано се включи да пише  Confused

Дани браво,оправяте се,допийте Аб и вече да няма болни,Бета, Рени,всички болни мале какво става, май наистина си има грип(не  свински) ама има сериозна вълна,вижда си се,а Дано скоро падне сняг-тогава няма вируси и всичко е чисто,няма да има и болнички

Днес бяхме на детски рожден ден,беше страхотно,играха дивяха,поизморих се аз,че от сутринта сме по задачи в двора прекарваме -ток,вода,трябваше в един дъжд  сутринта- да бера зеле,после на Рд направо капнах ooooh! Mr. Green

Пиг я кажи за ваксините за грип,била ли си преди,казваш септември? и доволна ли си, не боледуват ли?Ако сега нещо стане масово за свинския грип ще биете ли ваксини?Всички питам newsm78

# 124
Хохооо,тук съм.Днес си останах у дома и седя по цял ден на компютъра да сея зеленчук JoyЛора спинка и слуша,изобщо не ми заема времето,милата.Майка и не я поглежда заради зарзавата.Малееее,що ги почнах тези игри. ooooh!Зоя я пратих при свеки на вилата,че се събуди с едни гъъъъъсти сополи и да не ги лепне на Лора,че все отгоре и се вре.А в спалните горе е студено,та съм я оставила тука долу при мен на шезлонга на климатик.Камен ще пали днес парното ранния следобед,дойде зиматааа ееейййй.
Много болни дечица пак,ужас.Дани като те четях напрао ми се изправиха косите.Дано Криси вече не вдига температура.Рени,дано и вие у вас сте добре,че бременнаи с  темература в първите месеци хич не е добре.
Ронка:люлката е страхотна,останахами очите.Със здраве да си я ползва дребчо.Давай снимки да го видим,кой знае колко е пораснал. Hug
Бета:браво на Яна,направо си е генийче детето.Като те чета какво да кажа ...мойто още като цигане говори.И толкова е заблудено милото,още разлика не прави ни за половете,ни за марки разни...ни за нищо. ooooh!
Иначе миналата седмица в колата,като се прибирахме каза ''Майката стара''.направо се изблещих #Crazy
Ели:тя и нашата градина е доста стара като база,ама поне е чистичко и топло.Госпожите са страхотни и съм много доволна.Направете ремонт и щом е свикнала вече малката да си ходи там с приятелчетата.

# 125
Вчера и аз като ходих по лекари,навсякъде във Варна бяха с маски лекарите.И беше пълно с кихащи и кашлящи.
Сестра ми е в Германия сега пак,на лъчетерапия и рехабилитация.Има доста разсейки,стискайте палци да се повлияе от терапията Praynig
Аз въпреки всичко вярвам,че ще се оправи...още от началото си вярвам....

# 126
Оо включи се Арлина ,браво,сееш значи а?То по туй време какво сееш?хихихихи напомни ми за един наш приятел все битки води,и войската му.....,армията му....,като вземе да говори и се пуля като  Shocked
  Дано стане чудото в Германия,дано хората си знаят от работата и и помогнат  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
  Rolling Eyes Rolling Eyes Confused

# 127
Ух,изчетох ви.

Арлина знам че не е добре Т ,но докторът каза че трябва да не е над 38.А аз повече не съм вдигала.Надявам се вс да е наред с бебо.  Praynig
Колко често сестра ти трябва да ходи на тези процедури? Дано да има ефект..

Ели,много добре сте решили с твоят мъж.Няма да е добре за детето да се мести сега   Rolling Eyes

Ух Галито вдига Т на всеки 4ч,направо ще изперкам  #Crazy Че и никой тук не ме подкрепя.Всички са ме обявили за откачалка,че  лекувам гнойна ангина с хомеопатия.Какво да ви разправям..С мъжа ми също сме на нож 2-3 дни и май така ще е,ама сама ще се опарям.  Crossing Arms

Дани Криси нали е на Аб пък още вдига Т  Thinking

# 128
Това е нашия вирус. Ние с антибиотик сме така 3 дни на всеки 4 часа забиваше 39,5-40.  Tired От днес вече е около 17-17,5 не давам нищо освен антибиотика. Не ми се дава, но .... Рени и аз това питах педи, но каза че бактериални инфекция трудно се сваля Т.  Че за да се овладее ще е нужно 3-4 дни.  ooooh!

# 129
Рени търпение,аз знам пределно ясно какво ти е,виж това може да ви облекчи,ако имате време се разгледайте из сайта има страхотни съвети от този доктор аз прилагам вече някои от тях и съм доволна!пробвай за ангината- дава компрес със извара  Rolling Eyes ето линк http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=3097  той дава хомеопатични на боарон(пък вие нали сте на класическа),но и много други съвети извън хомеопатията и с природни неща  Peace

Бързо оздравяване! Praynig И без Аб,аз не бих удържала на стреса който ти е в момента,като си познавам мъжа и затова миналата седмица пихме АБ  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Успех

# 130
Рени и аз това питах педи, но каза че бактериални инфекция трудно се сваля Т.  Че за да се овладее ще е нужно 3-4 дни.  ooooh!
Дани радвам се ,че Криси се оправя. Но само не разбрах как разбраха ,че е бактериална инфекция Thinking newsm78 . Писах ти за нашите перипети миналата година. Близо 2 седмици Валери беше с висока Т. Уж я овладяхме и една седмица здрав и пак на ново ,втория път ни казаха ,че има цистит. Добре лекувахме цистит. Пак една седмица здрав и пак Т. Тогава без посявка ни казаха ,че вече се касае за пилонефрит и веднага инжекции или в болница. Да ама не ходихме на нефролог той каза ,че нищо му нямало ,но за всеки случай АБ ,че не се знаело какво ще стане. В същото време направихме посявка на гърлен секрет на Марти и му откриха стрептококи пневмоная. Помислих ме си ,че щом Марти има и Валери трябва да има ,по съвет на д-р Хаджиева направихме гърлен,носов секрет отделно стерилна урина (заради пресилената диагноза). Частната ни педиатър на 100% беше сигурна ,че се касае за бактерия в бъбреците .За голямо наше учудване ,на д-р Хаджиева и на частната ни педиатър абсолютно всички  посявки останаха стерилни. Една седмица по-късно пак повторихме стерилна урина и отново отрицателна. Тогава хукнахме към Стара Загора. Там ни прие професор. Направи ни изследвания за имунната система и отделно пълна кръвна картина и урина. Оказа се ,че имунната му система си я имаше ,но беше слаба (то е ясно) и отделно високата ни утайка СУЕ45 беше паднало на 20 при нормално 15.В крайна сметка си тръгнахме от Стара Загора с рецепта за хомеопатични лекарства, при условие ,че той е възрастен професор и си лекува с АБ. За това ми е много чудно как лекуват тези лекари без изследвания дори на елементарни кръв и урина Naughty
Извинявайте за дългия пост ,но доста съм си напатила и ме дразнят някой неща.
Голяма оздравителна целувка от нас   love001  love001  love001
п.с. само да кажа ,че заради немарливостта на лекарите Валери от края на октомври се оправи чак по Коледа и малко след нея.

# 131
За съжаление така правят, без изследвания си лекуват. Ако не беше съвпаднало меннието на 3 ма независими лекави нямаше да се съглася. Това което ме притеснява е, че никога не съм лекувала толкова дълго Криси по принцип за максимум 3 дни и няма помен от болест, а сега сме така от вторник.  Rolling Eyes Е има подобрение, но си е болен по моите стандарти  ooooh!

# 132
  • През девет земи в десета
Ели,тя противогрипната ваксина е само за сезонния вирус,не помага срещу свинския грип.Мисълта ми беше да ги предпазя поне от сезонния вирус,а за свинския ще пият Ремантадин.Иначе слагала съм,да,докато бяха по-малки и не са боледували от грип.Но имай в предвид,че ваксината не предпазва от останалите вирусни инфекции.Иначе са пили и Респивакс и Бронховаксом когато бяха по-малки и в общи линии почти не сме стигали до  антибиотици.

Лети,аз на Цвети не давам такива "химии",само на големите,все пак се движат с градския транспорт,по цял ден са между хора,да не донесат на дребното някой вирус.И на разните имуностимулатори нямам доверие,кой знае и те колко консерванти и стабилизатори съдържат.Хапва плодове и зеленчуци,предимно домашни и това е,за храната също внимавам да е здравословна и пълноценна.От време на време купувам витамини,на таблетки,не сироп,за да не си разваля зъбите.
Нали сме сложили Превенар ,донякъде разчитам на него,че не би се стигнало до усложнения след вирусна инфекция.

Иси спомена сребърната вода,аз съм ѝ голям фен,страхотно нещо е това,с нея и още две три нещица,за които за жалост умните ни лекари не са чували дори,излекувах раните по краката на татко Peace

Изчезвам,стига съм философствала Wink

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 02:14 от Зла Гад®

# 133
Момичета ,Благодаря ви за подкрепата  Hug Направо ми е супер нервно,чак ми се  Sick Гали вдигна 39,5 и вече съм изперкала  #Crazy Честито на печалившите! Иначе давам хом.лекарство на всеки 2ч.С докторката се чуваме по 2-3 пъти на ден и въпреки това незнам дали ще издържа честно ви казвам..

Ели моят мъж и той много не му вярва на това лечение,но трудно на глава с мен излиза,та ме е оставил засега.Ако и утре продължава така положението ще настоява за Аб.

Иси за колко време излизат резултатите за гърленият секрет?

Ох,отивам да се мъча да спя..

# 134
  • През девет земи в десета
за колко време излизат резултатите за гърленият секрет?

За 3 дни.

http://www.d-rmario.com/statii_detail.php?id=401 -това е нещо интересно,почти сме на едно мнение с този доктор!

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 02:39 от Зла Гад®

Общи условия

Активация на акаунт