Юли 2006 - тема 90

• 22 409
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Иси,ще вземе да се окаже,че подуването му се дължи на инхалацията.Вчера малко се беше поуспокоило лицето му.По-късно вечерта след като пи чай от лайка пак започна да се подува.Днес не съм му давала чай и му няма нищо.Или да е от хомеопатичното лекарство за температура newsm78.

Ели съвсем по обичайния начин им правя инхалацията.Над тенджерата с кърпа на главата ,да не бягат изпаренията Wink
Много хубаво,че се записа да учиш,и аз се каня да си изкарам магистратурата ама да видим кога.

Hug

Майра,много хубаво че на малката и се отразила добре яслата.Нека така да е и занапред и без болести Naughty

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 16:32 от suzi_a

# 166
  • София
jorjito, за течащ нос аз изтествах на себе си тукашната рецепта - една капка клеева тинктура с физиологичен разтвор, изгаря, но наистина действа.

Аз съм на работа, кашлям жестоко, но няма как да отсъствам повече. Яна днес е при баба си, а за утре направо не знам кой ще я гледа Sad.

# 167
Хайде и аз на отчет.
Първо и най-важно Криси е добре. Вече няма никакви симптоми но ще си допие АБ , че малко му е променен духа още.  Peace
Второ от днес съм в неплатен отпуск 1 месец и ще си се гледаме.  Wink

Сузи и аз мисля, че е алергия, защото аз направих на Криси инхалации от чай от лайка и мащрка и вечерта получи спазъм на бронхите, но мина.  Rolling Eyes
Тиция ние сме почти наборки  Wink Аз съм на 32, а още ме свалят учениците  Blush не си стара.  Hug

Джорджи бързо оздравяване мила много целувки на Дим.  Hug

# 168
Ама вие с тези инхалаций май сте предизвикали симптоми,те май отхрачват и прочистват,аз само ще оставя в стаята да се изпарява!

Дани така е по-добре,после ще почнат коледни празници и чак догодина може да го пуснеш,дано има сняг да няма вирусчета Rolling Eyes

МАЛЕ ВСИЧКИ СА  БОЛНИ Rolling Eyes Shocked Close

Майра,и аз се зачетох в уикипедия,сега разбрах че град Пловдив по римско време се е казвал Юлия  newsm78 ,днес преподавателя каза за Тримонциум,но тук са изброени и други(Улпия,Флавия и Юлия)  Mr. Green Grinning http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2  Интересни неща.четох и за Хисар  ooooh! през римско време Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 17:36 от Eli83

# 169
Moмичета здравейте ,много ви обичам!   Kissing Heart

Ние сме доста по-добре.Вчера бях решила да взимаме АБ,но вечерта Гали направи пауза от 8ч без Т.Освен това вечеря преди да легне,абе постижение имахме  Rolling Eyes Към 4ч вдигна 39,дадох понанадол и толкова.Днес няма,даже ходих на работа,бабчето го гледа.Тази седмица мисля да не го водя на градинка.

Моята лекарка се сърди,понеже вече няколко пъти ни се случва и то все с гнойна ангина да сме,по средата на лечението да купя АБ.Не издържам бе момичета,то много високи температури са  ooooh!

Дани гледайте се да се възстановите на пълно хем.

Мимка  Hug Дано не вдигате Т,само с настинката да си останете.Хайде чакаме новини покрай теб скоро.. Wink

Сузи не ми се вярва да е от хомеопатичното.. Thinking

Ронка и това ще мине.Аз не помня да му се отразяваха толкова  на Гали храните които ям..ама децата са различни.

# 170
  • Варна
Рени ,радвам се за вас  Hug.Отдъхнах си,цял ден не беше влизала Whistling

# 171
Рени да си призная от време на време все надничах да видя дали има новини от теб. Много се радвам.Най-важното е ,че Галко се оправя и мама вече е спокойна, защото и бебчо трябва да е спокоен. Hug Hug Hug Hug Hug
Дани  Hug Hug Hug
Майра де да беше и моето бонбонче така с градината. Дори сега като съм го спряла от време на време вечер плаче ,че не иска на градина. И тук не ми се напишква денем докато спи ,а там редовно. Бойкот ли е .Стрес ли е не знам. И сега и тиковете с очичките. Ние покрай този грип не смеем да ходим никъде. Днес ги изведох за 1и 1/2 ч. в градската градина ,ами честно казано имаше само 3 човека, а иначе е много пълна. И ние събирахме есенни красоти,клонки ,листа,шишарки и така.Утре мислим да си направим корали от тези клонки  за Нова година. Wink И Валери се опитва да понакашля ,а Марти е с зачервено гърло. Но днес експедитивно се обадих на д-р Хаджиева ,на обед и на двамата им направих компрес с извара малко мрънкаха ,но няма накъде. После ги накарах да спят и двамата и накрая им напълнихме ваната и сложихме капки евкалипт и лавандула.А за вечеря им намазах филийки с чесън .валери се муси и каза ,че много "лути и паи" ,но при мен няма шест пет. Wink
Лети мила как си ?къде си? ,а за годинките няма какво да се оплакваш аз съм по-голяма.  smile3534
Хайде да се похвалим всички със много здраве. Heart Eyes  bouquet

# 172
  • Варна
Рени ,радвам се за вас  Hug.Отдъхнах си,цял ден не беше влизала Whistling

Да и аз така,Скайпа-форума постоянно поглеждах.Браво на вас ,че нямате Т. Hug И ти момиче,много се пази Hug Hug Hug

# 173
Малее иси ти направо ме разби.Много си експедитивна.Тези масла ,които ги слагаш във ваната май не са съвместими с хомеопатията  Thinking
Аз компреси с извара не съм правила,но си спомням че веднъж бях решила че ще се лекувам с бабина медицина,правих с яйца на сливиците и още 1 кофа други неща и накрая пак ферфи ме излекува  Mr. Green

Лягаме ,утре пак милички ,да сте здрави всички  Heart Eyes

# 174
Тука съм вече, Иси  Hug Миналата седмица в четвъртък вечерта ме стегна шапката и в петък събрах багажа и бяхме до днес при сестра ми на гости. Коци се представи прекрасно  Laughing Спа със сестра ми в една стая и 3-те нощи се събуждаше чак сутринта межди 6 и 7. Да видим тази нощ как ще е. Четох по диагонал  Blush, много сте изписали. Всички болни да се оправят бързо! Арлина, и аз вярвам, че сестра ти ще се пребори!

Лягам да спя, че очите ми се затварят.  Hug

# 175
Дю, браво на Коци....Кико е далеч от толкова много сън за една нощ. Crazy

В четвъртък сме на консултация и мисля да я отложа, заради грипа, хич не ми се навира между шамарите, а и без друго този месец няма ваксина, само мерки и теглилки.
Мъжо почна да пие ремантадин, че от тоя градски транспорт ще вземе да довлече някой вирус. Взе да ми разправя какво пише из нета, че този вирус е генно модифициран, създаден умишлено, за да се прочисти човешката раса от слабите хора....че има хора с психични проблеми след ваксинация с /у този вирус и т.н. Бременната жена починала, мале, взех да се ошашквам. А утре свекитата ще ходят за някакви изследвания да си правят, които не са спешни, ще висят в чакалнята пред кабинета на д-ра, а аз отлагам консултация. Close Казах им поне маски да си сложат.

Иска, и аз съм чувала за евкалипта и лавандулата, че уж пречистват въздуха ако се изпаряват, на водна баня.  Thinking Колко капки слагаш във водата при баня?

Рени, браво на Галко, мъж и половина. Wink

Сузи, Жоржи, как са мушмороците?

Дани днес спа от 15ч до 18:30ч., няма изгледи за скорошно лягане. Tired Калин пък уж заспа, спа 5мин. и ревна, хем от 17ч. следобяд не е спал, та досега. Горно зъбче май напира, венецът е леко подут от едната страна.
Всички болнички утре да са мнооого по-добре! Hug

# 176
Рени,радвам се,че Галко вече е добре Hug Hug Hug
Лелеееее,като ви чета направо ме е срам да си похваля детето.Е,няма такова бебе,спи яде и слуша.Занимава си се само,като е будно,приказва си на играчките,смее им се.Като част от интериора е горкото.Преди баня малко поплаква за внимание и това е.Къпим я ,кърмя, слагам в кошарата и си заспива.Става вечер да яде един път и заспива веднага и така поне до 10 часа сутрин.Колики няма,пъшка само преди месец 2 вечери за по половин час и това беше.Хапвам всичко.Направо бебе мечта.Желая на всички ви такива бебоци.Тя и Зоя ми беше така,е не чак толкова де.Тя трудно заспиваше,голямо люшкане беше и все с рев. ooooh!
Дю,Ронка,Нани:пожелавам ви спокойни вечери и мноооооого сън и спокойни бебоци. Hug Hug Hug

Зоя има сополи и не я пуснах на градина.Пак я удари и в ушите,явно така ще е за напред.Мисля още ден,два да си е у дома поне.Докато я изтърпя де.Утре съм на лекар и ще ги мъкна и двете до Варна,майка ми да ги гледа час,два,че няма кой друг.
Като чета май всички са болнички.Бързо оздравяване Hug Hug Hug
Нани:при нас консултациите са отложени.По време на обявени епидемии не се провеждат.
Това запомних от четенето за днес,ще ме извините,ако пропускам нещо,но мноооого ми се доспа.Отивам да лягам,лека Hug

# 177
Рени,браво на Галко,че се пооправя HugАко можеш наистина го задръж в къщи,за да не се довлоши при контакт с болни навън.В нашата градина от 22 деца днес бяха 5 ShockedАма аз съм така по-доволна,за да няма много бацили..
Честно да ви кажа от 6 вида сиропи за кашлица,само ряпата го пресече за 2 дена.Освен това четох,че съдържа много витамин Ц,така че дори и да не кашля продължавам да давам..
Иска,благодаря за вниманието..Вече съм по-добре и май,май не е било грип,а сериозна настинка,защото два дена се разнасях феерчна с полички и резултатът не закъсня #Cussing outНаправих ударно в събота и неделя сауна за изпотяване и няколко инхалации с евкалипт и каквото имаше да избива излезе Mr. Green
Рони,напълно те разбирам с това ревящо бебе SadАз затова още се помотвам за второ,имайки предвид как до 2 години на Алекс не съм спала като бял човек SickХамомилата не му ли помага на коремчето и коликите?

# 178
  • София
Momi4eta s nov komp sym i ne znam ot kyde da si smenq kirilicata.
Reni, radvam se 4e ste dobre i ti i Galko  Hug

a az sym bolna, snoshti me tryshna i men, ta dnes sym si u nas  Tired

# 179
Ивка като пишеш  мнение има горе в дясно един син бутон натискаш го да стане червен и пишеш на кирилица,близо до "изход" е!Честито нов комп! Hug

Тиция как влизаш в сауна,аз в такова нещо не влизам Rolling Eyes
Арлина браво за послушното бебе,щом такива ви се падат,може спокойно да работите за братче  Wink
Дю не се обади,тук в Плд ли беше?И аз искам малко при мама на гости ама ще видим кога ще е newsm78

Нанни браво на вас за предпазливостта,ако всички така се пазеха нямаше да има грип,ама те като си го пускат какво да се прави #Crazy

Рени ние те мислим тука ти на работа,аз направо си мислех че сте в болница,Браво че устоя и се справихте без АБ, сега мъжа ти какво казва?Изчистиха ли се от ангината налепите?Аз не си го представям ангина с хомеопатия ooooh!
 Тиция я обясни сега за ряпата,аз от много рецепти нея не съм я правила?Със пудра захар ли я напълни?

Днбес Юл си е в къщи,сутринта към 5 се давеше,дишаше през устата,носа пълен  и покашляше,сериозно,кашлица от сополи,ама не я пуснах,сега ме ядосва тук,и утре отива на градина ако не се влоши нещо де Rolling Eyes Close

Иси  казвай за клонките как ги правиш,с какво? newsm78

WhistlingВикам да сформираме детски център за неходещи на ДГ дечица от темата,ще се редуваме да ги гледаме, Mr. Green Whistling Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт