Аз съм по-добре,обаче какво чудо беше снощи с Димитър
направо ъкъла ми се изкара.като започна да кашля,кашля ама се къса.след това се задълбочи кашлицата,като пристъп стана
Ивка

Арлина,Дай Боже всекиму такова бебе

Рени,как сте днес?

направо ъкъла ми се изкара.като започна да кашля,кашля ама се къса.след това се задълбочи кашлицата,като пристъп стана

,но пусто все до нея не стигам. Каня и се вече 2 години.
Решавай се вече много е хубаво да имаш две бонбончета и да ги гледаш ка си играят. Е има моменти ,когато се бият ,но ги разделям. Понякога бият се ,карат се и ,ако реше да се скарам на единия се съюзяват срещу мен - бетер циганчета са.

,аз и казах за нашето намерение за детски тоалетни поне,тя се зарадва, и така почваме малко от малко да инвестираме в градината

Действат невероятно освежаващо и тонизиращо на въздуха,а и антисептично
Сега капвам по 2-3 капки евкалипт на възглавницата на Алекс и хремата също спря за един ден.
Като цяло действат много добре за успокояване на детето.
Откак проходи обаче е направо друг човек 

уфф ама съм подробна 
Та,така ряпата е като шмеркезето или шмеркезето като ряпата
Дълбаеш дупката със свредел или каквото имаш Аз използвам тирбушон.Без да се повтарям,но не забравяй да даваш и нещо мазно със сока от моркови,за да се абсорбира витамин А,иначе ефект никакъв.Аз слагам малко зехтин в сока,защото Алекс не иска да яде краве масло.Може да се дава и някякво мляко преди поемането на сока,но като знаем колко е маслено купеното мляко...
,по-добре краве масло.
На нас ни действаше и при никне
Тука е само гаден ветрилник и грам сняг 

Препоръчани теми