Юли 2006 - тема 90

• 22 412
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Ей момичета,здравейте Hug

Аз съм по-добре,обаче какво чудо беше снощи  с Димитър #Crazy направо ъкъла ми се изкара.като започна да кашля,кашля ама се къса.след това се задълбочи кашлицата,като пристъп стана ooooh! Shocked Shocked Shocked.сега е много по добре,и искам да го изкарам навън,че вече се спича в къщи,издивява.но в клубче не искам да го водя,ясно е че ще има и други болни деца,и някъде навън,по площадките.

Ивка Hug

Арлина
,Дай Боже всекиму такова бебе Mr. Green най-напред на Рени Wink
Рени,как сте днес?

# 181
Жоржи нещо като пристъп е направил,ние пък се давим в сополи Rolling Eyes

# 182
Капките за нос Коларгол не ви ли помагат за сополите?Аз и взех на Зоя със стара рецепта и слагам.Слагам и Еуфорбиум,те са хомеопатични,но много лютиви и реве от тях.Но определено има подобрение,днес не и тече носа.

# 183
  • Варна
Ох,вече като чуя за болести и ми настръхва косата.

Ние днес сме по-добре.Дано му повлияе антибиотика.
Ели ,като правих на Жорко инхалации му течеше носа като вода,поне му мина хремата ,като изключим обрива.

Днес мъжа ми като водил Жасито на детска, сестрата седяла на вратата с фенерче в ръка и им преглеждала гърлата.Затегнали са положението.

Тиция,как само си мечтая за сауна и аз.Кога ли и мен ще огрее.След сауна имам чувството,че ми порасват крила.Много ободряващо.
Ивка,вземай бързо мерки Hug
Нани Heart Eyes

# 184
Ели, в Пловдив бяхме, но тръгнахме непредивдено. Останахме без кола, защото Васил се върна, че трябваше да се лепят плочки в басейна на вилата преди студовете. Петък и събота валеше и се мотахме из квартала. Та затова не се обадих, но при първа възможност като дойдем отново ще ти звънна.  Hug

Рени, големи перипети сте имали, дано всичко е зад гърба ви вече и не се повтаря.

Арлина, браво на Лора, Гери ми беше такова бебе - ни колики усетих, ни зъби. Но сега вече знам.  Mr. Green Рони, Нани, дано скоро влезем в релси, че и аз страдам от безсъние.

Тиц, я кажи за тази хамомила. За колики ли е? И как се дава?

Жоржи, щом е добре Дим, извждай го навън, чистият въздух ще му се отрази добре. Днес като се събудихме валеше сняг, сега продължава. Решила съм след малко и ние да излезем, не мога да пропусна да покажа на Коци снежинките. Така го чакаме този сняг!

Всички болни да оздравяват!  Hug

# 185
Рени аз съм питала д-р Хаджиева и тя каза ,че може. Трябва да има интервал от време между прима на лекарството и баните . Честно казано ,аз я бях питала дали може инхалации и тя каза да дори и за Валери ,но аз нали съм бъзла и правих само на Марти. Много добре им се отрази вчера ваната после ги намазах с балсам за простудни заболявания на Хималая. http://www.si-plus.com/index.php?p=43 .
Тази сутрин и Валери си кашляше порядъчно. Но Дадох му повече сок от моркови ,нямах дюля за да му направя чай и им дадох сладко ,което съм правила от семките. Сега пият чай от бъз и мащерка,после сок от ряпа и накрая сама лятото си направих мед от борови връхчета. И аз мисля след малко пак да ги изкарам. Снощи в 10 и 30 ч. им дойде такава енергия ,че се почна едно лудо тичане в къщи ,играене на топка и после бяха вир вода все едно ги изкарвах от банята. ooooh!
Nanny слагам две капки от едното масло и две от другото. По рано бях слагала повече ,но стана много наситено и ме достраша да не направя беля. А и моите хубостници такава игра му дръпват във ваната ,че после очите им са силно зачервени. Ето тук има комбинация от масла за вана http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&cP … p;products_id=361 и количеството е почти същото.
Eli83 ползвам масла по рано купувах от тези http://www.aroma-drops.com/objects.php?cid=4 ,но сега от тези http://www.eterika.eu/?cid=5 . Виж тук пише за тези масла http://www.lekar.bg/news-60/info-443 . И аз като Лети много и се канех на аромолампата ,но пусто все до нея не стигам. Каня и се вече 2 години. Crazy
Иве Hug
jorjito в такива случаи много помага да влезнеш в банята и да пуснеш гореща вода и да диша парата. Миналата година преди да си купим инхалатора така процедирахме. Е аз излизах ,защото се задушавам от парата ,но на децата облекчаваше дишането.
arllina и Валери беше послушно бебе ,за разлика от Марти ,който и до ден днешен много плаче. Но сега Валери си наваксва пропуснатото , реве за всичко.
Лети не е сигурно ,че и второто ще е ревливо. Валери е плакал само една седмица след родилния дом. Аз не знам това да го храня през нощта .Той заспиваше към 22ч. и се събуждаше в началото към 8ч. ,а после е стигал и до 10ч. Поспаланко голям. А Марти до 3г. е ревал през нощта с баща му ходихме като зомбита. Crazy Решавай се вече много е хубаво да имаш две бонбончета и да ги гледаш ка си играят. Е има моменти ,когато се бият ,но ги разделям. Понякога бият се ,карат се и ,ако реше да се скарам на единия се съюзяват срещу мен - бетер циганчета са. Mr. Green Ох и аз прозвучах малко като подстрекател Но ........................
Дю хамомилата по-принцип са хомеопатични гранулки представлява лайка и на мен д-р Хаджиева ми я давала за зъбки. http://www.phytolek.com/casedetails.php?caseID=13

Аз бягам сега да ги видя сладурите лек и здрав ден   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
п.с. тук пише за аромотерапията и децата в коя възраст колко http://www.zdravnitza.com/a/nav/list_center/list_center_id/396/color/4/cat/19

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 10:58 от isikam

# 186
Мале иси много информация си дала,обърках се
Аз и слагам от сутринта коларгол Rolling Eyes,има и други дечица със същите симптоми,сега бяхме на разходка,нещо или алергично е,или си е вирусче,ще взема балсама поне,видях цена 2 лв,има ли го в аптеките Иси?

В градинката ходихме госпожата и лелката боядисваха с латекс коридорчето където са им шкафчетата,фигурки с шаблон и мажат,децата вътре ми се видяха не повече от 5 ужас ooooh!

Имаме родителска в четвъртък,и госпожата каза че някаква майка имала предложение да се сменят матраците,били стари изгнили дюшеци ooooh!,аз и казах за нашето намерение за детски тоалетни поне,тя се зарадва, и така почваме малко от малко да инвестираме в градината  Mr. Green

Уфф отивам да слагам коларгола и един чай да се изпарява в стаята ooooh!

# 187
Ели,дълбаеш черна ряпа,все едно правиш шмеркезе в домат и пълниш с една лъжичка мед.После отдолу пробивш една дупчица,за да има къде да изтича и слагаш над някакъв съд.Даваш по 3-4 чаени лъжички дневно преди ядене.Като свърши медът,защото ряпата просто го изсмуква,пълниш пак и така,докато съвсем се свие.По отношение на сауната,влизам ама до 80-9- градуса,защото съм с ниско кръвно и може да опъна петалите Mr. GreenИначе мъжо стои до 120 ShockedАз специално,откакто я имаме, лекувам грип и настинка само така и действа безотказно..На моменти ми е идвало и Алекс да сложа вътре,та да оздравее по-бързо Grinning
Иска,същите масла ползвам и аз HugДействат невероятно освежаващо и тонизиращо на въздуха,а и антисептично Naughty  Сега капвам по 2-3 капки евкалипт на възглавницата на Алекс и хремата също спря за един ден.
Дю,това е хамомила 10 или 15 CH.Дават се по гранулки,разтворени в малко водичка.С този лек Алекс ми е имал само веднъж колики и то защото ядох китайска храна SickКато цяло действат много добре за успокояване на детето.

# 188
Иси, Тиция, мерси за инфото. Разбрах, че трябва да давам по 5 зрънца по 2 до 5 пъти на ден. Преди ядене ли да ги давам?

# 189
Малко есенни снимки от нас

Арлина, да не те плаша ама Ноеми беше същото бебе. Нямах помощници аз, с Ясмин тогава на 2г се оправях сама. Изобщо и аз не разбрах, че имам бебе - яде, спи, заспива сама - това с Ясмин не е било ooooh! Откак проходи обаче е направо друг човек Shocked Дивак и половина - да ми е жива и здрава Heart Eyes

Jorjito, ако няма температура - чистия въздух ще му се отрази добре. Тук лекарите при такива кашлици препоръчват лечение - дишане срещу отворен фризер  Crazy Mr. Green

# 190
При нас заваляха снижинки  Grinning

Тиц мерси(незнам какво е шмеркезе Mr. Green),ще направя,значи черна ряпа,мед имам и каква дупка,с какво с нож ли да бодна? newsm78 уфф ама съм подробна Rolling Eyes
Сега пихме сок от моркови с пипета,че не искаше да го пие,свикнали сме на боклуците в кутийките и истински сок от морков не съм и давала от бебе,и аз испих един морков,той верно мъжа само мрънка що седяла тази сокоизтисквачка....вече ще я ползвамм

Дю преди ядене или 20 мин след ядене,разтваряй ги в нещо  newsm78

Уауу Майра  потъват в листата супер е Party

# 191
Днес работя от къщи и ще ви досади от мен Mr. Green
Ели,шмеркезето е издълбан пресен домат,напълнен със смес от извара,натрошени яйца ,червен пипер,сол и малко майонеза.Разкошно е GrinningТа,така ряпата е като шмеркезето или шмеркезето като ряпата JoyДълбаеш дупката със свредел или каквото имаш Аз използвам тирбушон.Без да се повтарям,но не забравяй да даваш и нещо мазно със сока от моркови,за да се абсорбира витамин А,иначе ефект никакъв.Аз слагам малко зехтин в сока,защото Алекс не иска да яде краве масло.Може да се дава и някякво мляко преди поемането на сока,но като знаем колко е маслено купеното мляко... #Cussing out,по-добре краве масло.
Дю,дава се на гладно.Дано ви помогне HugНа нас ни действаше и при никне
не на зъбките.
Пратете малко сняг и насам CryТука е само гаден ветрилник и грам сняг

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 13:58 от Tizija

# 192
Ама Тиция как ще досадиш,ето аз сега чувам че в сок от моркови трябва нещо мазно,масло може ли  newsm78 А тази дупка няма ли да е голяма с тирбушон то ще изтече меда newsm78 Пратих мъжа за ряпа после ще експериментирам Crazy Това с домата за сефте го чувам ooooh!

И от мен ще ви втръсне днес Flutter

# 193
  • Варна
Тук заваля,няма да излизам с Димитър Crossing Arms

Излизам сама,отивам да купя ряпа..

Майра,много инттересна терапия Thinking

Hug на всички

# 194
EEE, Майра, разкошни сминки! Heart Eyes
И тук заваля сняг и така го навява...бррррр! Crazy
Аз последно не разбрах, сокът, който изтече през дупката на ряпата ли трябва да се дава? Щото иначе не виждам смисъл от дупка... newsm78
Жоржи,  Hug Praynig Hug
Тиция, ще взема и аз да я пробвам тая Хамомила за зъбките на Кико, че много неспокойно спи.
Иначе е бебе мечта и той, като изключим съня, но то и етапа му е такъв - зъбоникнещ... От както е роден, на пръсти се броят пътите, които е плакал, след баня, докато го обличам. Тряба да е бил много гладен и изнервен, на два пъти ми е заспивал във ваната. Дани се скъсваше от рев, докато му миех главата, затова я мокрех, като легнеше назад. На Калин не му пука как ще е, такава жаба е, мокря как ми падне и той не протестира.
Ели, браво, имате напредък с градината. Дано я очовечите, така и на децата ще им е по-уютничко в нея. Peace
Иска, как ги набутваш тия сокове от ряпа и моркови, Дани освен портокали и ябълки, друго не признава...ааа и гроздов сок също пие. Отдавна не му бях давала киви и той взел, че забравил какво е това....та и него ми отказва сега, а преди много го обичаше.
Сузи, браво на Жорко, че върви към оздравяване. Hug
Нашето съседче е с ангина, тъкмо се оправи от поредния вирус, тръгна на детска за една седмица и пак се тръшна болно. Tired
Племенницата ми и тя се оплаква от гърло, а нали живее със свекитата, та сега и те не могат да се качват при нас да ми помагат.....ще си кукаме тримцата тези дни. Crazy
Арлина, да намляскаш послушното Лоре хубаво от мен! Hug
Ронка, Дю, позволявате ли си вече кафе с това безсъние? Аз взех да пия сутрин след кърмене, че после и без друго следва обедно пюренце... ми така де и аз съм човек!
Да нагушите и ваш'те мушморочета от мен! Ние сякаш сме се наговорили, буквата "К" много модерна се оказа при нас, мъжките мами - Константин, Кристиан, Калин. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт