Юли 2006 - тема 90

• 22 401
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • софия
Ренка, много сладък корем! Състезавате се с Галко Hug
Не знам какво тава, но около празници, положението незабелязано се нагнетява. Понякога ми се иска да не идват, а толкова много обичам Коледа!
Отивам да се оправям за работа Hug

# 496
Добро утро! Tired

От днес Ема тръгва в нова градина. Няма никакво желание за това. Дано няма голям рев.

Аз 2 не виждам от недоспиване. Преди поне дремвах до към 10ч. свърши и това за мене.
Имам чувството, че зомбясах.

Румка, много си права, че около празниците положението става по-напечено. Поне при нас винаги е така. И вместо да изкараме приятно празниците, то ние ги разваляме. Confused

Хубав ден на всички! Hug

# 497
Дидито гледах вилма"бавачът(-ката)' МНОГО СЛАДКО ФИЛМЧЕ,РАЗПУСКАЩО,РОМАНТИЧНО И ЛЕКО,КАТО ЗА ЖЕНИ Heart Eyes  а този филм да не е цунами 2022 или е само 2012 ,този цунами  си има субтитри newsm78

Ооо  Диди 81 се появила, ти не работиш ли Диди?Лошо така,но поне ще се видите с роднините по празниците,а после ще решите има ли работа или няма там Thinking

Жоржи хубаво си намислила език,Йога,супер  Peace

Рени много сте сладки Heart Eyes

Ронка какво пак те ядосаха?

Ние около празниците се очертава да сме сами,както всяка вечер сме си сами де,с Юл,освен да отидем някъде си мислим,какво да правим в къщи сами Crossing Arms

Нан как сте?Наближава операцията  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 09:23 от ♥ Ели ♥

# 498
Пиги,коремът ми не е толкова голям,колкото изглежда на снимката.Май си е същият като с Гали 4м.Намазала съм го преди малко,може и затова така да изглежда  Thinking  Струва ми се обаче малко по-разлят  Wink Дано да е така  Heart Eyes

Ронка  Hug Другият месец ще ходим на 4Д,нямам търпение да разбера пола че така ме сърбят ръцете ако знаеш.Аз не мога да трая само да гледам.Снощи се регистрирах в английският ибей.Има ли някой който поръчва от там ? Ако има бързо да се предава..

Жоржи айде бе,то не останало до прегледа  Whistling

Нан пиши какво става? Защо си се редактирала ?

Мгиздова номерацията е английската в директа.Аз нося 37 номер-4 1/2 На Гали поръчах С8-отговаря на 26 номер.

# 499
  • софия
....Снощи се регистрирах в английският ибей.Има ли някой който поръчва от там ? Ако има бързо да се предава..
Аз  Sunglasses Май основно от там пазарувам. Сигурна съм, че и тук ще се "заинтригуваш" Wink.

# 500
....Снощи се регистрирах в английският ибей.Има ли някой който поръчва от там ? Ако има бързо да се предава..
Аз  Sunglasses Май основно от там пазарувам. Сигурна съм, че и тук ще се "заинтригуваш" Wink.

Супер,ако имам въпроси,може да питам значи   Blush
Оо,не един по един ще ги разучавам че ще се огелпя.За Мадъркеър разбрах че имало начин да не се плащат луди пари за доставка-25 паунда.Чрез няква фирма ти излизало само  5  Shocked Ама как точно става номера  ooooh!

# 501
  • софия
Ъхъм. Естествено Hug Ако нещо не знам - има си и цяла тема. Аз от там се научих.

# 502
  • София
 Hug
Момичета, тук съм  Hug
Нан-че, каква е станало??? Не разбрах всичко, щото си изтрила, ама аз досега не съм разбрала, че имате проблеми с Павел, даже бях останала с впечатление, че сте много влюбени  Heart Eyes
Ей, Ронка, браво, а така, че сте отишли с Ема на женско парти. Аз да ви кажа, докато беше малък Цеци не съм го оставяла на тати. Даже си спомням, че бях излязла накъде за половин час, да изпращам приятелка ли, какво ли и мъж ми ме чакаше на вратата с ревящо бебе и той сърдит, като се къпех, пак ми се караше, че дълго съм се къпала  ooooh! Та не го оставях, като бебе, а сега се гледат много успешно двамата  Heart Eyes Но домакинската работа си е само за мен  Tired И на мен понякога ми идва в повече, то не самата работа, а мисълта, че всичко мен чака, а и като съм работа по цял ден, ако там ми е било лудница, съвсем изтрещявам  #Crazy Но често поръчвам храна, щото иначе съвсем няма да имам време за нищо. Та така и аз се пооплаках  Wink
Рени, пази се бе човек, от както забременя все си болничка нещо, яж плодове, да поокрепнеш малко, то ти си и много слабичка  Hug
Ронка, дано е хареса на Емка новата градинка  Hug
Моят син тази сутрин пак плака, не искал на градинка  Sad
Ели, с голям интерес чета постовете ти, много увлекателно разказваш и то за скандали, а излиза смешно  Hug

# 503
Здравейте  Hug

Рени, страхотно сладко коремче!  Heart Eyes Искам пак да съм бременна.  Crazy

Майра, голяма сладурана е твоята племеничка. Дай още снимки да гледаме! С децата ли ходи до Италия?

НАН,  Hug и аз не успях да прочета какво е станало, дано бурята да отминава вече!

Рони, и аз съм като зомби. Като нищо ще се науча и аз да спя навсякъде. Надявам се, че скоро нещата ще се пооправят. Добре, че Васил ми помага, основно той помага за Гери, води я на разходки, градина, излиза с нас заедно след като я вземе от детската. Но може и още да се желае от него.  Whistling

В събота си направихме страхотна разходка до Смолянски езера, Коци беше много послушен, спа много, събужда се два пъти да яде. Ето малко снимки: http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/142009?authkey=Gv1 … gCOzwmtXn846iiAE#

# 504
Искам пак да съм бременна.  Crazy
Toва сериозно ли? Ако говориш за 3-то си герой!
Иначе и на мен си ми беше добре с корема...нямаше ревове и недоспиване. Но го нямаше и най-сладкоро бебе на света, което има нужда от мен, да суче/ей това е най-сладкото нещо, което ме зарежда максимално/, да бъде гушкано, да ми гука. Heart Eyes

Дю, и аз съм с надеждата всичко съвсем скоро да си дойде на мястото. Crazy Дано не е към втората годинка, че ще психясам. Whistling

Ема ще тръгва от др. седмица. В четвъртък ще им занеса документите да я запишат. Аз бях разбрала, че директно си я прехвърлят, ама на.. Нищо де, здраве да е.

Дю, и от моят мъж може да се иска още много. Crossing Arms И аз си мрънкам и си го искам, иначе никой няма да ме пожали.
Малкото цяла нощ не спа като хората. Легнахме си в 1ч. събуди се в 3:30ч. до 4:30ч. плака, в 6 пак на ново. Сука, повърна и пак рев. Та тогава не издържах и го тръшнах на баща му, който спи в хола, че да се наспивал.
В събота като малкото пак беше влязло във фаза на рев, а аз чистих, през това време Калин се занимаваше с него и полудя. Тогава ми каза, че ги разбирал Франсетата защот тръгват на работа като детето им навърши 3 месеца....защото им било по-лесно друг да го гледа. Mr. Green Той заяви, че и 3 седмици няма да го изтърпи. ooooh!
А иначе преди ми казваше, че аз си почивам като гледам Емата. Joy

Ивка, защо така плаче Цецко? Той е старо куче пък такива номерца ти върти.

# 505
Тиция, ще ти пиша на лични, ако може да ми помогнеш със съвет.

О, Ронка, не мисля за 3-то, просто много ми харесва да съм бременна.  Laughing

# 506
То това предразполага към трето Дю,пък и аз не те виждам само с две Peace,на този чист планински въздух трябва да отгледате повече деца Rolling Eyes

Ивка ако взема да разказвам със рев и сополи по- няма да е интересно пък и не е болка за умиралка е нашето Mr. Green малко шеговито иначе ще се психяса Sunglasses

Аз немога така да поръчам нещо от сайт и да го чакам 3 години да дойде,обичам да се разходя да си харесам нещо и да го взема веднага,ей сега  изхарчих една стипендия ,да видим дали ще ми остане за коледни подаръци от другата, че тази я изхарчих само за мен току що ooooh!

Мама Дани не се е включвала скоро?Как сте?

# 507
  • somewhere over the rainbow
Изтрих, защото не обичам да развявам по форумите такива лични неща. А бях много емоционална и го направих без да мисля. Кой прочел, прочел Whistling
Истината е, че нещата се стабилизират, но само чакам да минат притесненията покрай операцията на Даяна и започвам промяната. Вече я почнах де, с дребни неща Wink

Мдам, покрай празници се нагнетява положението. И съм наясно защо е така... при нас. Просто по празници се харчат много пари и тотално ти се объркват сметките и бюджета Confused Подаръчета за най-близките, по-празнична трапеза и малко, по малко отиват заплатите Confused И вместо приятен празник, става досадно бреме. Павел съвсем открито мрази всякакви празници, аз съм напът да ги намразя Simple Smile

Иначе преди малко ми се обадиха от клиниката - операцията се отлага за неделя. Crossing Arms

# 508
Нан браво  Hug а за операцията тези пък как така ще я отлагат,и то за неделя Rolling Eyes тамън си се настроил и да я отложат Crossing Arms,иначе си права и аз съм така пиша каквото ми е на душата,но понякога не трябва мног да се отпускаш ,ама не трия то си остава в миналото Whistling

И нашето бебе го отложиха за сряда Laughing

# 509
Eee Наде защо така, но нищо ще изчакате още малко. Ние с триста зора заспахме чак в 3 и още спи. Довече ще легне пак в 1  Shocked
Снощи за първи път от сигурно 2 месеца заспа в 22:30.  Rolling Eyes
Гледам си говорите в кризата в отношенията. Как няма да я има като я има навсякъде. Криза в икономиката, криза в природата е не може и в домоветеда я няма. Аз грам не мога да се оплача от моя мъж и в домакинството помага и Криси гледа. Водил го е на разходка като бебе и го гледал, но това не значи че е идеален както и аз не съм. Ние също имаме понякога такива кризи. Караме се викаме (основно аз) и после се сдобрим. В интерес на истината не сме имали чак толкова серизони скандали..
А Рони теб те разбирам напълно Криси беше такова бебе и аз бях все на нож, даже мразех колата която взехме в онзи период, просто защото се появи тогава, когато ми е било най-трудно.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт