Юли 2006 - тема 90

• 22 424
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Дидито - да тя е наша стринка (тоест на Юл е стринка ) и аз ще ставам на нейното дете стринка живот и здраве утре newsm78  Flutter

Нан спомена за друг апартамент,етаж от къща където може да сте сами но няма обзавеждане?То да говориш е лесно но не може ли сега каквото ползвате да вземете едно легло ви трябва една маса,макар и само и да е трудно ще ви е по-добре да можеш спокойно да си се скараш на жената(мъжа) то иначе не върви винаги се съобразяваш,и идва и един момент всеки иска да си е сам в мислите да има поне отделна стая за всеки ееех,та това там не можете ли да го стегнете някак си и да почнете наново,или е за тотален ремонт newsm78 незнам дали може да се даде под наем,ти си знаеш newsm78 ама нали сме за това тук да си помагаме къде с идеи къде със съвет,щом седи празно някоя фирма не го ли ще под наем newsm78 то зависи и къде е,а иначе това 5 човека да издържате какъвто и да си ще ти е тежко и 5милиона ooooh! да изкарва мъжа ти пак няма да стигат за 5 човека и на него му е тежко ,но вие ще се раберете ,щом говорите Hug

Ронка се губи още спи  Laughing

# 481
Влизам само да отговоря на Нани ,защото пак не ми е добре ,а вчера ми се скапа нета.
Нани моите деца са имали зелено ако ,когато са настивали и при смяна на храната.Но ти сега да не вземеш да си вкараш някакви филми в главата.Със сигурност е от чушката. Hug
Деси честити ти уреди.Моя мъж ми купи Велоергометър за 30-тия ми рожден ден ,но не да отслабвам(защото аз съм дебела по рождение и сигурно никога няма да отслабна) , а заради сърцето.Бях ходила преди това в един кардиологичен кабинет и бях карала там ,той дори лекаря ми се учуди в началото кардиограмата ми показваше исхемична болест на сърцето ,а към 10-тата мин. се оправи Joy. И бях отишла гладна на едно кафе ,многоооо груба грешка като ми пречирня и се наложи да ме свалят и да лежа известно време. Та така купи ми го Иван бях много ентусиазирана ,но взех ,че забременях Mr. Green и понеже все си намирам работа и извинение сега се кара рядко. направо се възхищавам на Деси Hug
Видях едно бонбонче Майра  Hug честито
Лек и слънчев ден ви желая аз отивам пак да полегна ,моя мъж готви сега ,но после излиза и ще видим с децата дали ще мога да излезна  bouquet

# 482
Нанче Hug дано се оправят нещата при вас! И дано да е само труден период, който да премине. Има една приказка: Когато мизерията влезе в семейството любовта отлита. Има нещо вярно в това. Ние също когато се караме е или за Лора или за пари.Но слава богу е за кратко и след 5 мин. се прегръщаме. Дано да е все така. Обче имахме един такъв гаден преиод, това беше 2006-та 2007ма, когато така се бяха нагнетили отношенията ни че не можехме да си говорим и се сърдехме по дълго време. Е това е гадно. Но някак мина от само себе си. Вероника знае, тогава бяха още тук, аз също мислех да се изнасям.

Ронка, а при вас причината е умората и у двамата и недоспиването. Ще видиш че след няколко месеца всичко ще изчезне като с магическа пръчка. Аз съм се убедила, че обичат ли се двама души всичко е поправимо. Това е най-важното. Няма ли любов, раздялата е въпрос на време.

Ама философ се извъдих Joy Joy Joy

# 483
Добро утро! Hug

Синеоче, Hug

Снощи отидохме с Емата, не беше нещо кой знае какво, но поне се откъснах от домашната обстановка. Света изглежда по друг начин вече. Wink
Калин и Кристиан са се справили прекрасно. Сменя памперси, храни, почиства очички/това защото му се събирам много гурелчета/, дава сиропи, чисти носле,....абе всичко каквото съм казала е изпълнено и дори без звънене по тел. за допълнителни обяснения.

Купона започна като се прибрахме. Като хапна в 12ч. рев до 2:30ч. Е вервайте ми не знам какво му става на това дете и пощръклева нощем. Няма сън за мене. Хубавото поне е, че заспи ли, спи до късно и се буди само да цокне. Това е един малък тиранин. Като е буден все мрънка или реве. ooooh! Ама си е пикльо мамин. Heart Eyes

Хайде и Емата стана. Отивам да я оправям и да й измисля занимание.
От утре тя тръгва на градина, а не искааа! Реве, тръшка се, ужас! Как ще я бъде идея си нямам.

# 484
Ронка,другия път излез сама и остави Кали сам с двете деца,та да видим дали ще има после сили за риба Mr. Green
Явно повечето татковци не помагат,а аз все си мислех,че само моят не иска да го води на разходка #Cussing outВярно е, че много работи и не знае празник и делник,ама като иска дете да помага и той.Сега съм дала ултиматум,че и Ронката дадох за пример и назидание Laughing,ако иска дъщеря да се хване да стои повече в къщи и да помага,иначе НЕЕЕ Naughty
Днес вече съм така в опити да изчистя,сготвя и дори да поработя #CrazyДобре,че брат ми се съгласи да вземе Алекс за малко,иначе щях да умъртвя някой от нерви..
Деска,браво как си го организирала Peace
Арлина,добре че беше с ботушки и така се намокриха само крачолите,иначе щеше да е проблем,тъй като и колата беше на другия край на морската и нямаше да се разминем без настинка.Като се върнахме легна и заспа за секунда от умора,изпоти се едно хубаво и после беше кукуряк GrinningКамен толкова хрисим изглежда,но явно и той като другите мъже си има нужда от вкарване в пътя Mr. Green
Онзи ден в "Перла"Онур беше за разстрел..И аз като бабите,ама се вбесих как заспа,докато жена му стои наточена в романтична обстановка #Cussing outЗа съжаление,често се случва и затова ако не се намери баланс много малко е нужно,за да се объркат тотално нещата:thinking:Спирам,че дълга темата... ooooh!
Иска,как си?Пази сърцет,че трима мъже чакат на теб да ги обичаш Hug

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 16:10 от Tizija

# 485
Лети, намислила съм аз следващият път да го оставя сам с 2-те деца, а аз да отида на женско парти. Тук момичетата се събират една вечер в месеца и отиват на кръчма. Даже ме хвана яд, че не са ми се обадили онзи ден да отида и аз с тях. Но за следващият път и аз съм там първа писта. Ми така де, и Асан човек. А пък малкото ако яде на едно ядене АМ нищо няма да му стане. Wink
Ще се редуваме с мъжо, иначе сме обречени да сме закотвени вкъщи. Поне докато Крис се очовечи.

Радвам се, че си удържала Алекс на подвизите му за плуване. Wink Садур голям е той, много да го нацелуваш от нас. Heart Eyes

Да ви кажа една смешка на Ема от преди малко. Отивам да й изтрия дупето в тоалетната и съм застанала пред нея. Казвам й да не вдига шум, че ще събудим Криси, а тя ми отговаря. "Криси беше в пупата ти, сега не е в пупата. Защо още ти е голяма пупата?" Joy Embarassed Това по повод, че докато бременеех й обяснявахме, че съм с голям корем, защото бебето е вътре и като излезе и дойде при нас пак ще стане малка пупа. Но и детето забелязва, че няма такова нещо.... hahaha

# 486
Aз тъкмо го очерних снощи моя,ама днес не мога да не го похваля.Зоя стана в 9:00 и лежа при нас до 11:00.После я свалил долу,направил и закуска и й пуснал филмче.Ние с Лора спим.Лора се събуди към 12:30,кога са слезли Камен и Зоя долу хич и не съм ги усетила.Нахраних я и тъкмо слизаме двете,той вече я натоварил в колата да я води на вилата при баба й.Лора заспа след половин час и още спи като пън ShockedНие се отдадохме на гледане на разни интересни филми по National Geographic,чак ме заболя главата вече от телевизия и нищоправене ooooh!
Ронка:разсмя ме Емата.Как още и Зоя не ми е задала този въпрос се чудя Mr. Green
Иси:отивай още утре на лекар,хич и не отлагай! Naughty
Диди:и аз много искам да го гледам този филм,а Камен изпада в ужас само,като види рекламата.Най-големия му страх е от потоп,от години това му е и един от кошмарите,който сънува.Така ми се ходи и на мен на кино,ама с това често кърмене скоро май няма да ме огрее.
Тук времето е само за лежане.Типично английско.Мъгливо и роси лек дъждец.

# 487
  • София
Диди:и аз много искам да го гледам този филм,а Камен изпада в ужас само,като види рекламата.Най-големия му страх е от потоп,от години това му е и един от кошмарите,който сънува.
И сестра ми така!Много се страхува от това,че наистина ще настъпи края на света през 2012,от земетресения,наводнения-от всякакви катаклизми.Филма каза,че за нищо на света няма да го гледа Mr. Green.
А всъщност си е поредния американски апокалиптичен филм със страхотни ефекти,герои-моралисти,националисти,малко хумор,малко трагедия и така...все едно гледахме "След утрешния ден" или всичко подобно.Но на мен ми хареса,аз обожавам киното,а от този филм точно това и очаквах.
Иси-как си?

# 488
Кой филм newsm78 аз пак не съм прочела,сега свалих един да гледаме ама нещо субтитрите ме мъчат ама ще ги оправя аз Crossing Arms

# 489
  • София
Ели-филма го дават на кино все още- казва се "2012"-апокалиптичен филм за края на света.Ти кой сваляш?Нещо по торентите не мога да намеря нищо интересно..

# 490
  • някъде
 Hug Привет!!!!!!! Hug
Забравихте ли ни ве4е Wink

Честито на станалите за втори пьт мами, да са ви живи и здарви дечицата, да слушкат и да растат весели и щастливи!   bouquet Hug

Четох 2/3 страници назад и видях че Ренката чака бебче  Hug лека бременност и много кьсмет Рени Hug!
Ако има още някой чакащ и на него пожелавам сьщото Simple Smile

Ние сме добре, Алекс започна детска градина, разболя се два пьти за 3 седмици, пи 2 пьти антибиотик. Но по-лошото е, че тькмо посвикна и като не ходи 2 седмици отвикна и не искаше да ходи повече, не ги разбира, седи отделно от другите, не иска да си играе с нищо, плаче и затова го спрях засега. А и мислим края на месеца да стягаме багажа за Бьлгария, че моя мьж няма работа и не може да намери нищо, особено сега зимата и то покрай нова година, а няма смисьл да даваме сума пари за квартира. Та и затова не го водя на градина, да не го тормозя, ако ще си заминаваме. Ако случайно останем ще трябва да свикне....... ще видим......
Иначе е добре, говори, без памперси сме отдавна, разбира много неща, води диалози с нас, често се заиграва самичьк, общо взето не се оплаквам- палав е, но не ми е лош.
 Детските филмчета най ги харесва, но много обича да играе с пластелин и да оцветява книжки, както и да играе с багери и мотори.

Нан  Hug пожелавам ти да вземеш най- правилното решение за теб и да си много щастлива Hug
В този напрегнат и несигурен живот е много трудно да оцелее една врьзка, но ...... трябва да се борим ........ ако има смисьл, ако всичко е загубено, не си струва....

целувки на всички Hug

# 491
http://renny.snimka.bg/maternity/koremche.35668.15962130   Heart Eyes

Диди тъкмо скоро те споменавах.Включвай се по-често  Hug Дано скоро мъжа ти да намери работа.

# 492
  • През девет земи в десета
Оооо,Диди–81 Hug

Аз вчера забравих да се похваля,че си взехме с мъжО билети за предпремиерата на Новолуние,бяха останали 10-ина билета само,а откога чакам за този филм.

Рени,коремчето ти сега ми изглежда толкога голямо,колкото с Гали в 8-ия месец има ли нещо такова или не newsm78,иначе и двамата изглеждате много добре Hug

# 493
http://renny.snimka.bg/maternity/koremche.35668.15962130   Heart Eyes

Диди тъкмо скоро те споменавах.Включвай се по-често  Hug Дано скоро мъжа ти да намери работа.
Ренка, много сте хубави бе!
Много сладко коремче си отглеждаш. Дали не се крие девойка в него?! Мисля, че да! Wink

Моят мъж днес пак успя да ме ядоса....Уххх!

# 494
  • Варна
Браво на вас,за 4 дни-8страници Shocked

Отивам да чета Crazy

Изчетох ви  perko

Набързо,че много ми се приспа Crazy...
Нан,не знам какво е станало при вас/редактирала си си постовете/.Само се моля всичко да се нареди.много сте ви симпатични,и ще е жалко да си развалите семейството Hug Hug Hug
Рени,голяма си сладурка Heart Eyes
Звънченце Blush,и аз си мислех че скоро не си писала и в скайп те няма..
Ронка,дано твойто мъжко чудо,скоро да влезе в час.Да не е като Димитър Crazy
Всички болнички да оздравяват.и мамите също.Иси ,не се прави на луда,отивай на лекар newsm66

Пиги
,Честит ти Фитнес център,със здраве да си го ползваш  bouquet
Този филм 2012,го изтеглихме днес,но няма субтитри.в сряда щяло да има.Ще чакаме Mr. Green

Аз да ви кажа,се наскитах,вече никъде не ми се ходи.Седи ми се вкъщи. Peace
Чувствам се чудесно,утре пускаме Димитър на градина.нямам търпение да отида на 23ти на лекар,да видим точката Crazy Praynig Heart Eyes
И тъй като се очертава да си седя в къщи,ще взема да поуча малко.Език ще да е Peace И на йога ми се ходи...

Ами това е набързо от мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много здраве и лека нощ smile3524

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 23:49 от jorjito

Общи условия

Активация на акаунт