Нан спомена за друг апартамент,етаж от къща където може да сте сами но няма обзавеждане?То да говориш е лесно но не може ли сега каквото ползвате да вземете едно легло ви трябва една маса,макар и само и да е трудно ще ви е по-добре да можеш спокойно да си се скараш на жената(мъжа) то иначе не върви винаги се съобразяваш,и идва и един момент всеки иска да си е сам в мислите да има поне отделна стая за всеки ееех,та това там не можете ли да го стегнете някак си и да почнете наново,или е за тотален ремонт
незнам дали може да се даде под наем,ти си знаеш
ама нали сме за това тук да си помагаме къде с идеи къде със съвет,щом седи празно някоя фирма не го ли ще под наем
то зависи и къде е,а иначе това 5 човека да издържате какъвто и да си ще ти е тежко и 5милиона
да изкарва мъжа ти пак няма да стигат за 5 човека и на него му е тежко ,но вие ще се раберете ,щом говорите 
Ронка се губи още спи
. И бях отишла гладна на едно кафе ,многоооо груба грешка като ми пречирня и се наложи да ме свалят и да лежа известно време. Та така купи ми го Иван бях много ентусиазирана ,но взех ,че забременях

Вярно е, че много работи и не знае празник и делник,ама като иска дете да помага и той.Сега съм дала ултиматум,че и Ронката дадох за пример и назидание
Добре,че брат ми се съгласи да вземе Алекс за малко,иначе щях да умъртвя някой от нерви..
Камен толкова хрисим изглежда,но явно и той като другите мъже си има нужда от вкарване в пътя

,и аз си мислех че скоро не си писала и в скайп те няма..