Юли 2006 - тема 90

• 22 428
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Buon Giorno  Laughing

Да ви се изфукам с племеничката си  Wink

Не съм ви чела, само мернах последната страница - Нан  Hug

# 466
Ох,аз на мен също много мило ми става татко с бебе като видя.Моят мъж хич не искаше сам с бебока да излиза.Като проходи тогава вече.Дано сега с бебето се поотпусне,че ще има пак да огласяме блока  Crossing Arms

Нан,щом вече е решено,вие си знаете.Но вие сега откъде пари ще вземате той като го няма  Thinking Ти работиш нали?

Пепи къде се губиш?

За подсечено дупе забравих да пиша,че с Гали ползвах Здраве,че свекърва ми го препоръчваше.Нооо с бебето  Naughty Хоми каза че има високо съдържание на цинк и не се препоръчва за всекидневна употреба.Освен това про хом.лечение никак не се маже с него  Naughty Така че никакви цинкови кремове,а само чист вазелин,каза може беб.олио.При проблеми да мажа с крем/един хомеопатичен,ама забравих как се казва/ От нея го купих за 5лв.Седи в хладилника,обаче му падна етикетчето с името  Rolling Eyes

# 467

Ронка,само да си се оплакала от Калин Mr. Green NaughtyБаща с две деца на разходка...умирам от умиление като видя такава гледка Heart Eyes
Оплаквам се аз, оплаквам...ама е късно. И второ дете му родих... ooooh!
Да са ми живи и здрави децата...Ма то не може само аз да тегля за всичко. Бебето си е мое, аз съм си го раждала, ангажиментите са си само мои. Ми писва ми и на мене. Днес ги изведе за няма и час. Аз чистих като вол докато изрина кочината, после готвих, през това време малкото реве, той вика "що реве", изнервен до краен предел. Ми как що реве бе джанъм, ми щото е бебе, колики...После обядвахме в 16ч. и той легна да спи, а аз продължавам в джаза с ревящият Криско. Crazy ooooh! Е вервайте ми, че ми идва да си събера парцалките и да хвана гората. Но къде по дяволите да отида? На майната си съм, без помощ за секунда от никого. Единственият на който разчитам е Калин, а той си прави сметката утре за риба да ходи. Пък за мене ни сън, ни почивка..нищо. ooooh! Така ме е завъртяла вихрушката, че нервите ми всеки момент ще се скъсат и ще става страшно. Лошото е, че и диалога не върви, ние говорим на различни езици от едно известно време.
Както казва Надето, убихме любовта с грозни битовизми. Тъпото и грозно ежедневие ни смачква с всеки изминал ден.

Една дружка ме покани довечера на РД. Ама къде да ходя с 2 деца. Айде Емата не ми тежи на мене, ама този ревящия. Ще го оставя на Калин и ще пална колата с Емата да хдоим на женско парти. Ми да,ей сега ми хрумна и както ме е стегнала шапката така и ще стане.
Оплаках се, поне малко ми олекна, че споделих. Дано е период, който ще отмине бързо. В противен случай рискувам да полудея.

Наденце, не знам какво да ти кажа. Аз не знам къде се намирам какво остава съвети да давам. Изпращам ти много Hug, и каквото има да става то ще стане. Мъчно ми е, че сте разделени. Confused

Майра, страхотна е малката! Heart Eyes

ПП. Пепи, досега използвах Веледа! Изобщо не съм доволна от тази козметика. Много хвалена, но Ема стана на лишеи от нея. За бебето само крема против подсичане използвах, но не съм доволна.
От снощи мажа с Мустела и дупето е много по-добре. Peace

# 468
Ох Ронка,ако ще те успокои и аз съм на същият хал.Само аз имам дете,той спи до обяд.Аз ставам с Гали,той веднъж не е станал вместо мен.Болна да съм пак аз ставам.Какво да ти обястнявам.Как ще си наруши съня той.А и работата му е такава,че когато я свърши..Дано с бебето да се очовечи,иначе незнам как ще се оправям..Уговорката е той да гледа Галин,той да го води на градина.Ще спим в различни стаи той с големия,аз с малкото пък да видим.  Rolling Eyes Тогава вече ще трябва да влиза в пътя,че кафа вече.
Сърдита съм от няколко дни,не може така..

Ох и аз съм през пост тук,ама няма го моят,отиде до Румъния по работа,а децата играят отатък при баба си,аз съм в болничен..

# 469
  • somewhere over the rainbow
 Sunglasses

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 13:55 от N_A_N™

# 470
Изтеглих си прословутия Антихрист, ама с дия диванета човек един филм не може да изгледа. Погледах 20 мин., стига толкова за днес. Ама е психария де, малко на театър ми прилича. Rolling Eyes
Ронка, Нан, нищо ново под слънцето. То, човек не може да е вечно влюбен, поне аз не вярвам в това - в един човек имам пред вид, но обичта си остава.
Моят мъж хич не е по-разходките, днес ме нямаше преди обяд, той ги гледа и не ги е извел....а беше хубаво времето. Ако има кой да му ги приготви, облече , обуе и т.н. става, но иначе сигурно ще вдигне кръвно.
Пиги, добра инвестиция, пред вид ежедневното ти ходене на фитнес. Peace
Ели, милата жена, дано бързо и безпорблемно роди здраво бебче. Praynig
Аз пък скоро разбрах, че хомеопатичните не трябвало да се пипат с ръце. Rolling Eyes Аз на Дани досега все с ръка му разтварях Осцилококцинума във лъжичка с вода. Е, вече му го изсипвам директно в устата. А пък при бебета трябвало първо да се разтворят в шишенце с поклащане, след което на дозички с пипета в устата, за да не го поглъщат директно, за по-добро усвояване. Получих просветление! Joy
Майра, това племенничката ти ли е? Shocked Simple Smile
Тиция и ловец съм и рибар съм.... Laughing
Ето нашето есенно дърво, мисля да го сложа в рамка и да седи като картина, но като му изсъхнат листата, може и да се натрошат. Освен ако не е добре прилепнало стъклото на рамката. Thinking http://jkukov.snimka.bg/family/nasheto-semeyistvo.50556.15931288

П.П. Забравих да ви се оплача, от вчера Кико е със зелено ако. Верно, въведох му зелена, печена и белена чушка в пюрето/отделно и варена с него/, но то въобще не беше зелено на цвят...с картофче, морковче. А ака все едно броколи съм му изсипала в памперса. Sad Ще я спирам засега. Имаше и няколко ситни пъпчици под оченцето и то баш под това с раничката, та се чудя дали не са от мехлема....Вие да сте имали такива проблеми, че аз с Дани такива акита не съм виждала. newsm78

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 20:31 от Nanny

# 471
Аз отивам на РД на моята дружка с Ема. Калин и Криско ще се гледат. Wink

Нан-че радвам се, че разговаряте. Надявам се всичко да се нареди! Hug

Рени,  Hug

# 472
Рока правилно решение,глътка въздух и ти си човек,щом той ще ходи на риба утре,но утре не те виждам,дано си поотпочинала след Рд че ще си сама с тях,но пък какво,излезте в парк,вземи си чаша топло кафе,преса,списание,децата да играят,Ема де,бебето  навън нали спи newsm78 дори и сама,дори и да е напрегнато като излезнеш ,като се срещнеш с някой познат,дори и с приятелката на която си била на Рд идете на кафе и денят няма да е тежък...

Нан заради теб влезнах че се притесних,миличките,добре че е дошъл,явно си го познаваш,пък и според мен той няма да ви изостави,може просто да е много уморен,давайте им въздух на мъжете малк ода се чувстват мъже ,почивка от нас,и така и ние от тях де Flutter
   Тиция както винаги е права  Peace но понякога трябва и заради децата да се опита,моята майка е опитвала много пъти,аз ги помня изнасянията с камиони и багажи но е пробвала връщала се все заради децата,не винаги края е лош Sad Sunglasses

Нанни много хубаво дървото,може със лак за коса да пробваш да го пръснеш,май ще се позапази

Майра да я вземеш кошничката и да не я пускаш ти идва ,много е сладко Heart Eyes

Има една срамежлива мама дето на лични ме пита за свещите Rolling Eyes ама не ще да ги покаже тук,само ни чете,хайде напиши нещо Hug

Лала никаква я няма да не отиде в Япония #Crazy

Иначе като четох Нан после Рени поселе Ронка  ,май има някаква криза в отношенията предколедна,то и при нас де,ама аз не се давам,няма да се давате и вие Crossing Arms
  Дю не е писала нищо newsm78

Хайде чао от мен за тази вечер Hug

# 473
  • софия
И аз съм в отбора на "криза в отношенията". Уморих се от лъжи. Даже вчера се държах като луда пред детето, за което безкрайно съжалявам! Обещавам си, че е за първи и последен път! Понякога нещата трябва тотално да се объркат, за да се оправят!  Hug Hug Hug
Жоржи, как си? (мисля за теб) Hug
Да не е само оплакване: мисля, че окончателно Мина е без нощен памерс. Преди седмица бяхме забравили да купим, а сега вече не го  мислим.

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 08:02 от zvanche

# 474
НАН, радвам се, че сте поговорили. Премислете добре нещата, поговорете, колкото и да е трудно. Смятам, че и без психиатър ще се оправите. Дайте си известно време почивка, после всичко ще се нареди  само.Не вярвам, мъжа ти да ви изостави. Нали сте му най-близките хора. Ронка, приятно изкарване на купна. Нанни, дървото е страхотно. даде ми идея, и ние утре ще си направим. Вчера купих на Ева ножичка, да изрязва картинки и тя да вземе днес да си реже по роклята. Пиги, честити уреди. Със здраве да си ги ползваш. Цветето колкое пароснала и каква коса има само. А едно време те питаха, дали не си я постригвала гола глава.

# 475
  • Варна
Рени,приемам забележката ти аз не ходя на хомеопат Peace,но на два пъти съм оправяла себе си и дъщеря си с Хомеовокс.Е разбира се ако до 2 дни няма промяна трябва да се ходи на лекар.Поне така пишат.Аз малко си се лекувам чрез нета Embarassed

Нанче ,може тази раздяла да ви дойде отрезвително и да вземете най-доброто решение. Hug
Мисля,че всички семейства минават в един етап от съвместния си живот през подобни сътресения.
Лошото е ,че се случват в навечерието на такива светли празници.

Пиги ,честито. А аз искам степер-това е любимия ми уред,но освен на терасата под звездите, друго място нямам. Mr. Green

Ели,дано мине леко раждането и най-вече бебето да се роди здравичко Praynig  
Нани ,Ели много хубави работи правите.Много ми допада такъв есенен букет

Майра,много е сладка племенничката ти.Днешните деца в това отношение са много облагодетелствани.Ще имат интересни спомени.

# 476
  • През девет земи в десета
Оф,аз приключих за днес с работата,очите са ми станали като на някой вампир Laughing
Не изкаржам кой знае какви пари,но поне има твърда заплата и процент отгоре за готовите проекти,плюс това от изжестно време администрирам един детски интернет магазин и оттам ми плащат ако са на кеф,абе криза Whistling ама няма да се даваме я Crossing Arms

Те уредите ми няма да са точно там,мъжа ми в момента ремонтира този етаж и това ъгълче е най-разчистено,ще бъде в отделна по-голяма стая,пак на този таванския етаж Wink
Аз не съм привърженик на крос-тренажорите,много ми се натоварват коленете и кръста,а като цяло и колелото и крос-тренажоора се отразяват еднакво добре на фигурата,стига да се използват редовно,така че предпочитам колело.

Наде,убедена съм,ще  вземеш най-доброто решение Peace

Ронка виртуално гуш Hug,ще се справиш,само спокойствие му е майката повярвай ми и не се юркай толкова,по-спокойно го давай!

Майра,голямо сладурче,да го изпапкаш!

Отивам да тренирам,детето да ляга с баща си,в това отношение има ред в наш'та къща,мие чинии и гледа детето на общо основание,няма пет-шест,като иска три да си ги гледа Laughing

# 477
Сега ви изчетох.
НАН:много приказки и споделяне иска брака.Само че малко мъже са склонни да споделят и така всеки си мисли,че другия ще му прочете мислите,ама не е така.Дано се оправите и това да е само една малка криза в отношенията ви Hug Hug Hug
Аз нали помните лятото как бях полудяла август и го изгоних от нас.Дето побеснях за онзи концерт и за това,че не ми помага за детето,а аз вече в 9-тия месец всичко сама върша и дали е у дома или го няма е все тази.Та тогава направо извън нерви ме изкара,чак толкова не бях побеснявала. #Cussing outКазах му да си събира партакешите и да се маха и че не искам да живея повече с него.Лелеее,сега вече ми се понаместиха хормоните поуспокоих се малко.Пък и той обеща,че ще помага и наистина помага ми много,основно той се занимава сега със Зоя.Води я и я взима от градина,облича я сутрин,къпи я само той,приспива я....Определено го стреснах,някой мъже като него имат нужда от побутване Mr. GreenДа не говорим за романтика,еххххх
Иначе и при нас така,едно и също.Виждаме се вечер на вечеря иначе през деня той нанякъде и аз.Като заспят децата аз съм на моя компютър,а той в офиса си на неговия.В леглото се засичаме само заспали.Аз лягам преди него,той става преди мен и така...Какво беше това любов Thinkingили пък секс ooooh!
Нани:те хомеопатичните в апттеката ги продават в найлонови пликчета и с едно пособие като чашка с дръжка,с което да се дават,за да не се пипат.Дървото е страхотно!Зелено ако не сме имали.Знам,че е се получава при смяна на храни или при простуда.
Ронка:весело изкарване,време беше да поразпуснеш малко.Аз откакто съм родила даже и на кръчма не съм ходила,какво остава вечер да изляза ooooh!Моят ако го видя с двете на разходка ще припадна. #CrazyТой и със Зоя сам не е ходил Crossing Arms
Пиги:много са ти хубави уредите.Майка ми има пътечка,която не ползва и ни я дава,но няма къде да и намеря място да я сложа.Имаше в спалнята,но там сега е кошарата и наистина нямам идея къде.А ми се иска да я взема,че съм егати буцата вече.Спрях да ям сладко от няколко дни,че положението е Sick
Майра:много хубава снимка и много сладък модел. Heart Eyes
Айде Ели :чакаме да се похвалиш.Леко раждане и желая на жената Hug
Тиция:хубаво,че си го спряла навреме.После какво му сложи на краката?Дано не се разболее Hug

# 478
  • София
Наде,първо ми се сви сърцето,като прочетох че се разделяте,после направо ми олекна,като разбрах че сте обсъдили положението.Надявам се да намерите отново път един към друг. Hug
И аз с нервите не съм добре.И на мен много ми писва от това еднообразие.Чак на моменти не мога да повярвам,че трябва всеки ден да върша едно и също и то не какво да е,а чистене,подреждане,бърсане,готвене,пране,гладене,разходки и после пак и пак и няма излизане от този кръг.И ние с мъжа ми сме все под пара,то аз съм тази дето повече вика,ама не издържам да върша всичко.И той сега ,като се наспи сутрин Гого и става с него.Облича го,храни го и ме събужда като ще тръгва на работа.Вечер играят с децата,къпе Люси.Малко влезе в релси като вече са ни две чаветата.И на разходка е излизал и с двамата.
Та Рони,Рени,хич не отстъпвайте.Децата имат двама родители и хич не съм съгласна с това,че мъжа като се грижи за домочадието работейки,другите му задължения в къщи отпадат.
Рони дано си изкарвате добре на РД и да поразпуснеш малко.
Ние с АБ-то претърпяхме тотален провал.Не ще го и не ще.И аз решех,че няма да му давам(казах и на доктора,де),а и детето си е по-добре.Много се надявам да ни се размине.Иси,Сузи благодаря ви за предложенията.Май ще взема да давам тази ехинацея.
Диди,младоженци ще го раздавате,а.Хайде да се похвалиш после.
Нани,страхотно дърво,много ми хареса.
Майра,племенницата ти е голям бонбон.
Звънче,поздравления за памперса.Люси отвреме,навреме се изпуска през нощта.
И сега сигурно ще ви се види супер рано,но ние вече сме с коледна украса в къщи.Люси не ме остави на мира,откакто намери елжата в един шкаф.И не можех да му отказвам вече.За първа година се радва толкова на украсата.

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 23:44 от kris79

# 479
  • София
нашата стринка е в болница следят тонове и всеки момент трябва да ражда.....
Затова се обърках,Ели-така беше писала в предния пост,иначе разбрах преди това,че ти си стринката Peace.
НАН-добър човек е мъжа ти явно,щом си решила да му дадеш шанс,значи заслужава.Късмет ви желая!
Нанни-много красиво дръвче-браво!Може утре и ние с Влади да съберем листа от парка.

Иначе ние с мъжа ми честно казано сме нямали такива проблеми и сътресения-все се страхувам,че нещо ще помрачи щастието ни.Много се разбираме,помагаме си,ако се скараме за някоя глупост само след половин час сме се сдобрили.Пожелавам на всички,които имат проблеми да си ги разрешат,не само заради децата,а и заради самите себе си.
Но наистина парите имат значение,може би като нямаме финансови проблеми и просто го няма това напрежение.Пък и да е жива и здрава свеки,която като усетим,че битовизма ни притиска И даваме Влади за няколко часа да отидем на кино,театър или заведение.
Ходихме на кино тази вечер-голям екшън,голямо нещо!Киносалота беше пълен,на касите народ на опашки,билетите разпродадени за следващата и последващата прожекция,а залите са огромни.Голяма истерия по този филм!
Влади снощи го оставих без пампа,защото не съм забелязала,че са свършили и не беше мокър-голяма изненада.Тази вечер,обаче,не ми се рискуваше-май трябваше да направим като Звънче Confused.
Майра-прекрасна племенница,бонбонче! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт