Да ви се изфукам с племеничката си

Не съм ви чела, само мернах последната страница - Нан

Ти работиш нали?
Хоми каза че има високо съдържание на цинк и не се препоръчва за всекидневна употреба.Освен това про хом.лечение никак не се маже с него
Така че никакви цинкови кремове,а само чист вазелин,каза може беб.олио.При проблеми да мажа с крем/един хомеопатичен,ама забравих как се казва/ От нея го купих за 5лв.Седи в хладилника,обаче му падна етикетчето с името
Баща с две деца на разходка...умирам от умиление като видя такава гледка 

Е вервайте ми, че ми идва да си събера парцалките и да хвана гората. Но къде по дяволите да отида? На майната си съм, без помощ за секунда от никого. Единственият на който разчитам е Калин, а той си прави сметката утре за риба да ходи. Пък за мене ни сън, ни почивка..нищо.
Така ме е завъртяла вихрушката, че нервите ми всеки момент ще се скъсат и ще става страшно. Лошото е, че и диалога не върви, ние говорим на различни езици от едно известно време.
, и каквото има да става то ще стане. Мъчно ми е, че сте разделени. 

http://jkukov.snimka.bg/family/nasheto-semeyistvo.50556.15931288
Ще я спирам засега. Имаше и няколко ситни пъпчици под оченцето и то баш под това с раничката, та се чудя дали не са от мехлема....Вие да сте имали такива проблеми, че аз с Дани такива акита не съм виждала.
дори и сама,дори и да е напрегнато като излезнеш ,като се срещнеш с някой познат,дори и с приятелката на която си била на Рд идете на кафе и денят няма да е тежък...
но понякога трябва и заради децата да се опита,моята майка е опитвала много пъти,аз ги помня изнасянията с камиони и багажи но е пробвала връщала се все заради децата,не винаги края е лош

,но на два пъти съм оправяла себе си и дъщеря си с Хомеовокс.Е разбира се ако до 2 дни няма промяна трябва да се ходи на лекар.Поне така пишат.Аз малко си се лекувам чрез нета 
ама няма да се даваме я 

,ще се справиш,само спокойствие му е майката повярвай ми и не се юркай толкова,по-спокойно го давай!

Казах му да си събира партакешите и да се маха и че не искам да живея повече с него.Лелеее,сега вече ми се понаместиха хормоните поуспокоих се малко.Пък и той обеща,че ще помага и наистина помага ми много,основно той се занимава сега със Зоя.Води я и я взима от градина,облича я сутрин,къпи я само той,приспива я....Определено го стреснах,някой мъже като него имат нужда от побутване
или пък секс 
Моят ако го видя с двете на разходка ще припадна.
Той и със Зоя сам не е ходил 

.