Юли 2006 - тема 90

• 22 437
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
kris79 Вземи на Люси ехинацея . Ето ти листовката  http://www.medicine.bg/public/listovka/14157s.pdf . аз давам сега на Валери и мога да ти кажа ,че се справяме успешно с ларингита. Миналата седмица тъкмо си мислех ,че ни минава и взех ,че го изкарах на силен вятър ,е през нощта се почна едно кашляне. Направихме в 4 през нощта една инхалация за около 20мин., след което започнах да давам ехинацея. Давала съм на Марти като малък и бях забравила за нея. Много момичета използват и ще потвърдят думите ми.  Hug
Лети вчера показах на Иван това http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.3676 и той взе ,че се нави. знам къде да го бъзна той много си пада по радиоуправляеми играчки. Wink ша стане човек от него  Mr. Green
Рени в къщи ,ако ти кажа колко трансформера има  ooooh! В повечето случаи не могат да ги трансформират и карат баща си. Има един ,който наистина става само с едно движение на самолет и Валери си играе с него.

# 451
  • Варна
kris79,защо не пробваш да му даваш Хомеовокс-аз само така оправям присипнал глас.Ако не помогне поне няма да навреди.http://www.framar.bg/%D1%85%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BE%D0%B2%D0%BE% … -pid22001857.html

Нямам време за писане ,хванала съм се да оправям къщата ,че е паднала бомба.

Hug на всички

# 452

И аз със същто съм се хванала. Дори съм сама. Моят мъж излезе сам с двете деца!

Минавам да ви пожелая прекрасен ден!  bouquet

# 453
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте  Hug Hug Hug!
Сигурно ни забравихте  Rolling Eyes.
Не съм ви изчела изцяло, но видях, че Ронка се чуди с какво да маже за подсечено дупе - аз съм с 2 ръце за Веледа!

Айде, отивам да чета и после ще се включа пак.

# 454
  • През девет земи в десета

И аз със същто съм се хванала. Дори съм сама. Моят мъж излезе сам с двете деца!

Минавам да ви пожелая прекрасен ден!  bouquet

Ронка,браво на Калин,а ти бързо оправяй къщата и бягай навън ако е хубаво времето.

Рени и аз съм много съгласна с теб за скъпите подаръци,чат-пат се изхвърлям с някоя по-скъпа дреха,иначе обувките са това,за което не пестя пари.Играчки мразя да купувам,а Цвети вчера 5 пъти повтори на дядо си за лаптопа,та май и това ще отпадне и няма да купувам нищо за нея.

Аз пък да се оплача нали гледах 3-4 дни племенника и сега ще си отработвам,на работа съм в момента и утре пак,ужас иде ми да се  #2gunfire

# 455
  • somewhere over the rainbow
И ние не купуваме играчки. Имаме малко, с които Даяна не си играе. Това за мен са най-хвърлените на вятъра пари /ако не е за подарък на друго дете/ Stop
Ако купим играчка, то ще е нещо, което развива някакви умения.

# 456
  • През девет земи в десета
Оф и на другите деца предпочитам да подарявам по-практични неща,по-скоро радост за майките,щото децата се радват първите 5 минути на играчките и после край,пълна къща с боклуци.
Ще кача снимчици на фитнес уредите ми след малко Simple Smile

http://i166.photobucket.com/albums/u89/desitakeva/PB130041.jpg?t=1258206945
http://i166.photobucket.com/albums/u89/desitakeva/PB120039.jpg?t=1258206981
http://i166.photobucket.com/albums/u89/desitakeva/PB130040.jpg?t=1258207105

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 23:21 от ☼ Зла Гад® ☼

# 457
мммм Пиги супер,и аз ще си направя мини фитнес зала в къщата на тавана  Rolling Eyes Flutter зариби ме,а в друг кът зимна градина с масичка за кафенце и комп  Flutter и свещи Crazy нещо изперкулясах  днес направих свещи със какао Rolling Eyes

Рени дааа вкъщи аз съм виновна за всикчо,снощи например беше решил че е болен,лежи пъшка и крещи че му е лошо,чай не щял,тихо искал,след малко иска чай,не ще салата,иска салата друга,иска мезе седна на компа уж болен с ракия,донеси пържола отивам топля нося,не не искам нали ти казах мезе,нарежи луканка,режа,накрая му казах че ще му тегля ножа и се спря,хихихих болен за тояга,изпи една опаковка осциокцинум и ракийката и му мина,а снощи с Юл играхме на шах,и на табла не вдява още е малка няма търпения да и обясня и накрая ги редяхме фигурките на влакче,
  Рени какво стана с Галко мина ли му напълно ангината с хомеопатията? newsm78

нашата стринка е в болница следят тонове и всеки момент трябва да ражда,за днес и утре са я пуснали домашно,само за през деня,тя много се е спекла,плацентата вече била стара и всеки момент можела да спре да подава кислород,а пък от друга страна е рано за бебето че не му са се развили още дробчетата,направо незнам какво да ги съветваме, но в понеделник май ще има бебе,тя даже я е страх да не е късно в понеделник,очертава се да са на една дата с Юл родени,а вече знаем и името Mr. Green Heart Eyes Grinning

# 458
Ох, Ели, ще ме скъсаш, много забавно у вас Laughing Добре, че и ти не се връзваш много Crazy

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 13:53 от N_A_N™

# 459
  • София
НАН-как така ще се разделяте?????Имаш предвид да се разделите с мъжа ти ли?Ама че работа,недей така!Впрегнете цялата родА да даде по някой лев и да си докарате в приличен вид етажа-мебели може и стари да си ползвате!Помисли за Дая как ще и се отрази..
Ели-и вие с мъжа ти ме убивате,тоя твой мъж тука го изядохме направо!Дано стринка ти роди леко здраво бебе-как ще се казва?
Деси-гледам Цвети вече поддържа форма във фитнеса Grinning,на мама се е метнала!Много е сладка! Heart Eyes
Ние ще ходим на кино-Влади е при баба си и сме ергени.На 2012-апокалиптичен филм за края на света.Гледах рекламата-страшна работа!

# 460

Ели-и вие с мъжа ти ме убивате,тоя твой мъж тука го изядохме направо!Дано стринка ти роди леко здраво бебе-как ще се казва?

Не стринка й бе, Диди Grinning Ели ще става стринка, т.е. на мъжа й брат ще има дете. Нали, Ели?

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 13:54 от N_A_N™

# 461
Нанче много лошо било положението,не е ли момента криза,помисли,тези неща се обмислят и аз вярвам че дори и за малко да се разделите да си починете,после пак ще сте заедно едно прекрасно дете ви събира,недейте така,явно не е само твое решение,но поговорете като големи,и как така издържате толкова народ?Ужас

Дая не е ли по здравна каса?Мале много за едно вадене на сливица Close

Моя сега кво ме направиии повече няма да карам кола с него край,сама ще си карам Close тука на втора,не в тази дупка,тука на 3та, е нарочно влезна в тази дупка и подскача до мен и крещи,ааа

Да аз ще ставам стринка Нан е разбрала  Sunglasses  bowuu

# 462
Ели, операцията е по ЗК Peace Но 40 лв имат такса за консумативи, 20лв. са ни пътните до Пловдив, после сигурно ще трябват някакви лекарства... и така.

За парите - ми как, ей така, като нямат близките ни доходи, гладни ли да ги оставим?!

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 13:54 от N_A_N™

# 463
Ух,Нан стига де.Тези 5 човека пък не може да разчитат всички на мъжа ти.Ами ако го няма там?? Тогава откъде пари? Всички трябва да се съобразят с вас според мен.Иначе за битовизмите,и ние сме така.

Ели,малкият имаше Т общо 4дни,но се справих някак.На 4-тият вече мъжа ми ме запита-Кога мислиш да му купуваме АБ на това дете вече? Отговорих утре.Добре че беше неделя  Mr. Green Той още същата вечер направи пауза от 7-8ч без Т и вече разбрах че сме се повлияли добре от капките  Party

Мина ми на мен гърлото,и полипи нямам пък 37,4 показва сега термометъра.Странно.Ще звъня на Ферфи  ooooh!

Сузи ще ме извиняваш,но не съм много съгласна с това ако не помогне няма да навреди.   Naughty Чела съм мнения на хомеопати и те твърдят обратното.Аз даже хамомила не бих дала на детето си без да му е предписано.Не е за всеки и това е.На някой действа,на други не.

Иси,имаме такава количка,наистина 1 седмица много и се радваха децата.Сега седи в коша.Със зарядно е.Ти имаш 2 момчета ще се кефят.Но леля ми беше я купила от арменски стоки за 28лв  Wink

# 464
Наде,няма да започвам като всички вкупом да те разубеждавам,тъй като ти сама най-добре си знаеш..Аз по някакъв начин съм минала по този път,макар и бе дете и знам какъв Ад е всички  да ти пилят на главата,че не бива #Cussing out Да не говорим,че и покрай работата си съм разбрала,че всеки си знае истината за проблемите вътре в семейството си и отстрани нещата са съвсем различни...Освен това не съм превърженик на тезата да се търпи,заради децата,защото един ден те отлит,а ти продължаваш да търпиш и вече е късно да си уредиш живота....Дано вземеш най-правилното за теб решение Hug
Иска,мисля че на Илиянци гледахме подобни колички,или същите newsm78 и бяха 20-25 лева.
Днес да ви се оплача....моето диване влезе в морето Shocked и добре ,че усях на време да го дръпна,докато беше до кокалчета нагазил  #CrazyЗа секунда да не ги сотавиш тези деца...Решил риба да лови,защото имаше на плажа разни рибари,но с високи гумени ботуши...Дано не се раболее Praynig
Ронка,само да си се оплакала от Калин Mr. Green NaughtyБаща с две деца на разходка...умирам от умиление като видя такава гледка Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт