Юли 2006 - тема 90

• 22 390
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Една приятелка имаше такъв проблем с детето си (липса на апетит), много неща пробва, но най доволна остана от някакво сиропче Leaton и натурално пчелно млечице на хапчета ( от него май се оправи детето).А съм чувала за мед+лимон+орехови ядки и май зехтин беше.

# 556
То майтап,ама наистина вече започвам да се шашкам.Продължава да спи,ей сега я нахраних и яде спейки.От снощи спи,става само да яде Shocked
Зоя като я питам какво иска от дядо Коледа и казва:подаръци newsm78без уточнения.Иначе с кукли не играе.
Смятяме тази година да има подаръци само за децата.Възрастните без,ми криза е Crossing ArmsДогодина повече.Аз също не държа да ми подарявт нещо.

# 557
Много сте писали
Днес бях на лекции,след две седмици отсъствие по  едно време дойде в лекцията- нов колега сме имали/онзи в мюзик айдъл дето все беше изморен и накрая го изнесоха возейки го на дрешника/ помните ли го, какъв е образ,днес така съм се смяла с този Mr. Green Crazy

Юл беше на танцова на градината,само за танцвата я заведох,после купихме коледни подаръци от един аутлет за всички шапки,много са сладки,Юл намаза освен шапка и шал,а за бебето шапка мноооооого сладка и ръкавички,утре ще се ражда,тази продавачката ме пита колко е голямо-аз и викам амииии утре ще се ражда и тя ей така Shocked  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хихи ставам Hug

# 558
Ели голяма си скица Hug
Как ги правите тези поспаливи деца направо незнам. Крисони и сега не спи по толкова. 8 часа и е на крака през деня максимум 1,5 часа. Така в крайна сметка на денонощие максимум до 10 часа да докара, но това става многооо рядко иначе сме около 8-9 часа . newsm78

# 559
Аз да ви питам нещо.Кажете ми тякакъв стимулант за неискащо да яде дете.на моя много близка,детенцето и/то е колкото нашите/,отказва да яде,от около две седмици.Едва успява да го залъже с някой супа..много е измършавял милия.Имало някакви сиропи,за повишаване на апетита.знаете ли за такива и ако да,кои са те? Thinkingи нещо друго ако знаете ефикасно,също ще е от полза Hug
сестра ми е била мнгоооо злояда (то и причина си е имало била с болни сливици) ,та майка ми и даваше коприва(изсушена )с кисело мляко. И понякога за апетит по една лъжичка нещо киселко като лимонче или домати от буркан.
А съм чувала за мед+лимон+орехови ядки.
аз го давах на децата само ,че за имунната система Peace
Аз пък да ви питам , колко вит "с" на ден може за нашите деца?

# 560
  • Варна
Иска,ето на това попаднах-http://semeistvo.rozali.com/deteto/p11345.html. Peace

Рени,ако знаеш как само ме сърбят ръцете за пазар от UK,но ще чакам намаленията.
Арлина ,може да се комбинираме за обща поръчка. Peace

Мале,направо ме е срам да кажа колко играчки купувам  Embarassed,спокойно мога да отворя магазин. Mr. Green

# 561
  • Варна
Момичета,Благодаря ви за отговорите.ще и предам всичките ви съвети  bouquet

Арлина ,може да се комбинираме за обща поръчка. Peace

Аааааааа,много моля и мен да ме броите Peace Mr. Green

Ели,дано утре всичко да е ок с бебето и майчето.Пиши като се роди Peace  bouquet

# 562
Няма проблеми момичета,ще се разберем.Намаленията в Лондон започват след 01.01.

# 563
  • През девет земи в десета
Леле мацки,много пишете бре,няма изчитане,за писане пък съвсем не остава време.
Аз като най работната си имам и домашно,утре сутринта трябва да го занеса в офиса,до 9 часа Shocked ,но какво да се прави,няма друг начин.Моя мъж иска миялна,щото му писна да мие чинии Mr. Green и ако приключа навреме с още един два проекта може да го обзаведа с нещо по-еФтинко за Коледа и РД Laughing

Иси,Сузи ти е отговорила за Витамин Ц-то,аз само мога да допълня,че когато децата имат температура,количеството може да се удвои,като максимума е 100мг. дневно Peace,защото тогава на организма са му нужни по-големи количества от този витамин. Peace

Жорка,много хора са ти отговорили на въпроса,но попнеже ние у дома си имаме едно такова злоядо-племеника и в момента дори продължаваме да се борим с безапетитието му.Пчелно млечице купуваме не на таблетки,при нас не помогна,а в шишенце,то струва 10-15лв.,внимаваш продавача да го извади от хладилник,съхранява се на студено.Това количество се разбърква в половин буркан мед и се дава сутрин по една чаена лъжица.Отделно бяхме купили витамини Апетон,но при нас нямаше кой знае какъв ефект.

Арлина,пастата за зъби на Чико е с два плодови аромата,ягода и банан,имат и страхотно шампоанче за къдрава коса Peace

Цвети също е от едрите,дрехи купувам от 114-нагоре.Иначе е 20кг.,изглежда по-скоро пухкава,не дебела.

Махам се да работя,че няма да си легна още два часа поне ooooh!

# 564
  • Варна
 Hug Hug Hug Сладкиши Laughing

Пиги,Благодаря ти и на теб Hug.Аз ще взема да и дам ,от моя Меден елексир да опита да му даде newsm78
Арлина,я кажи за кой точно сайт говориш?дай да гледам Hug Иначе съм на линия.хем ще изхарча парите от дядо Коледа Mr. Green

Прекрасен ден  bouquet

# 565
  • София
Ооо, за злоядо дете и мен ме светнете, че ние ако имаме 15кг пак ще е добре. На Зара дрехите ни са 98см.  Confused
Ми не яде много, да не кажа хич понякога, сега малко е проял повечко, но то това е период, който отминава бързо.
Днес не плакахме на градинката  Peace
Витамин С по една малка ампулка 200мл мисля, че беше давам понякога.
А ние колко играчки купуваме, не е истина просто. Най-много тати купува, Цеци успява да го изнудва доста успешно, понякога всеки ден купуват. И аз съм против, но той като му се замоли и след градинката отиват в Хиполенд. Сега сме събрали 10000 бакубани. Преди това рейнджъри, костенурки нинджи и не знам си какво, вече няма къде да ги слагам и всеки ден казавам и на двамата- забранявам, да купувате играчки  Naughty но общо взето без особен успех.
А вчера рисувахме с водни боички, за първи път и Цеци нарисува един лист почти целия в червено, дали означава нещо  Thinking

Имам 3 буркана с мед вкъщи- пчелен, кестенов и боров, но Цеци не иска да си хапва. И с орехи и лимон бях правила- и него не го иска  Tired

# 566
Жорка, виж тук http://www.next.co.uk/
Арлина,какви са тези 19 кг бе моме ooooh!Алекс едва хваща 13-14 SickЯде на моменти за двама,но явно има или бърза обмяна,или просто е много подвижен и затова не задържа килограми..Галко като го гледам и той така Mr. Green
За апетит зная пчелно млечице,но директно под езика,а не объркано с мед Naughty
Общо-взето забелязвам,че децата също си подбират много храната и затова едно не ядат,друго да..Алекс риба,картофи или кюфтета яде до побъркване,но зеле нееее
Ронии,няма ли да си идвате по празниците,та и Криси да види родината Laughing

# 567
.Моя мъж иска миялна,щото му писна да мие чинии Mr. Green

Това трябва да се покаже на моя мъж,една чиния не е измил от години насам само пуска в мивката,понякога даже и на масата си седят неговите Crossing Arms,от известно време взех да мрънкам за миялна ,и той предложи да вземем някаква малка за в единия шкаф,всички шкафове си давам за миялна,мен ме болят ръцете не него ooooh!

Heart EyesЩе ходим след малко към клиниката ,да стискаме палци по- отблизо,не че ще ни пуснат но пак друго си е да сме там Heart Eyes

# 568
Ели малка миялна няма смисъл да купувате.  Naughty Като ще е гарга да е рошава казвам аз.Един и същи ток и вода ще хаби,та поне да я напълниш на макс и да ти измие всичко  Wink
Аз моят мъж сега съм го хванала да разтоварва съдомиялната.Като не мие,нито зарежда,поне това  Whistling

Тиция и ние сме там 13 кг някъде.Напоследък взе да хапва манджички,казва искам манджа  Grinning Иначе не е по яденето и той.Виж боклуци му дай и му гледай сеира.Все се намира някоя 'загрижена баба' дето да го почерпи.Като видя нещо такова в ръцете му че изтерясвам  Close Гали вече като ме види и "мамо тати купи меки бони,но първо манджа и после бони"  Joy

Във всички UK сайтове ли ще има намаления през януари  Thinking

# 569
  • През девет земи в десета
Лети,много горчи това чудо и човека,който го продаваше си беше пчелар.Той предложи да го даваме по този начин.А то диването ако му сложиш нещо гадно в устата повръща ooooh! Не нарочно,опитва се да преглътне детето,обаче явно е много чувствителен и му се гади,после плаче,че бил лош.

Ели и аз мисля за малка миялна,няма къде да сложа голямата,колкото и да го мисля,няма да си срежа кухненския плот,а отдолу в шкафа под мивката не се събира,малко по-ниски идват.Пък и ние сме много хора,ама то само вечер ядем всички заедно и се събират повече чинии,през деня са само майка,татко и Цвети,те колко цапат.Голямо гости не сме правили скоро,нещо всеки се е свил в черупката си,изчезнаха приятелите ни,та то само за тогава трябва по-голяма миялна.

Айде махам, се,снощи съм забравила да направя нещо,ми то по нощите спя и сега трябва да се занимавам пак с глупости.

Общи условия

Активация на акаунт