Юли 2006 - тема 90

• 22 398
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • софия
 Laughing Няма такава опция, но така ги описват  Grinning
Ако ти дават много висока цена на доставка до България има фирми с адрес в UK, които ти ги доставят до тук за по-прилична цена. Ползвала съм 3 от тях. От 2 съм доволна, 3тата ми се  Sick като я чуя. От нея чакам все още подаръка на Мина за имения ден, поръчан началото на миналия месец.

# 541
Dobro utro!
Аз днес съм една свежа и отпочинала. Малкото спа от 12 до 5 и после до 9ч. Е няма такъв кеф...

Паста за зъби ползва някаква без флуор, с едно зайче отпред. Мама ми я донесе от Бг още март месец-3 бр. да си имам. Не й знам името, а ме мързи да ходя до банята. Blush

Ема ще я видя как ще е на градина едва другата седмица. Вчера видяхме училището, не е никак лошо. В един гооолям салон има пързалка, катерушки и др. игри. Тя тръгна без пазарлъци вчера, а като си тръгнахме ме попита какво е казала каката и защо не е останала. Simple Smile

Ели, голяма скица е Юл. И Ема все ги ръси едни...въпреки, че само аз й баща й разбираме. Mr. Green Вчера например ми казва как да хвана Кристиан, за да не го изпусна, и да съм внимавала повече. Crazy

Деси, при мен спи Криско, а Калин в хола-да се наспива, а и да има повече място за нас с малчо. Ще го държа поне до 3 месеца и после ще го уча в леглото му. Не искам да се учи да спи при мен. Всяка жаба да си знае гьола. Peace Аз не се наспивам добре, а и като спи сам спи по-добре. Снощи например заспа в коша от количката поставен на спалнята...ами 5-те часа които спах бяха пълноценни. Ема не е спала изобщо при нас.

Дю, има нещо вярно за съня и твоето отсъствие, ето ти една полезна тема за съня. На мен много ми допадна и мисля да следват правилата. На вас тъкмо ви е време за режим. Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=154850.0
Дано майка ти се съгласи да гледа малкото и отидете да си починете. Човек има нужда.Как си с кърмата? В смисъл имаш ли замразена, изцеждаш ли?
По този повод се сещам като ходих на гинеколог миналата седмица и той ме пита колко време ще кърмя, ме 2-3 месеца, а аз "Не, 2-3 години"  Laughing

Арлина, явно детето ти си е поспаливо. Не се тревожи, както има много спящи/каквато ми беше Ема/, така има и неспящи/какъвто е Криско/. Mr. Green

Ивка, хич не мисля да го дондуркам, еле пък до 2г. Naughty Няма да го оставям и да реве, но ще измисля някакъв ритуал, който да не е травмиращ за никоя от страните. Дано се справя де, че си правя сметката без кръчмар.

Жоржинко, поспивай си душка, че после нема сън. Ама аз ти пожелавам едно кротичко и поспаливо момченце/въпреки, че мисля, че ще е мома/ като Лора на Арлина.

Ренка, само се чудиш къде да похарчиш някой и друг лев, а?! Mr. Green
И на мен ми се харчи, много ми се пазарува, ама няма сега. Confused
Дойде ни една честитка за такса на миналото жилище от 340Е. Толкова пари за онази дупка направо не е човешко.
Харесала съм си едни ботуши и ги сънувам, обещани са ми, но др. месец. И на Ема харесах ботушки, но и тя ще почака.

Лети, как е Алекс? Кога ще го водиш пак да поджапа в морето? Wink Heart Eyes

Аааа да, за дискотеки си говорите. Какво беше това бе хора? Не съм ходила близо 2г. и скоро няма да ходя така като гледам. Само си правя сметка като пораснат децата как ще се находя и как ще изглеждам-това пак само в болните ми фантазии. Joy

# 542
Ааааа, в Ибей няма безплатна доставка. NaughtyВиж в Мадъркеър има много хубави неща за бебета.Пак чрез посредническа фирма можеш да поръчаш.Тези гащиризончета,които стават на ръкавички ръкавите са ми много удобни.Имам доста от племенницата исамо с тях стои и спи у дома.http://arllina.multiply.com/photos/album/54/54#photo=12.Ето тези са такива:http://www.mothercare.com/Girls-3-Pk-Mummy-Daddy-Sleepsuits/dp/B … 5031&mcb=core
Ронка:хубаво,че най-после си отпочинала.Аз като взема Лора да я кърмя в леглото и после заспя и се събудя по някое време съм цялата схваната от неподвижната поза,за да не я смачкам.Удобно ли ти е с бебо в леглото? newsm78

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 12:02 от arllina

# 543
Арлина Лора много си приличат със Зоя  Heart Eyes Аз също имам 2 такива гащеризончета момчешки обаче..
Ух,и аз разрах че доста изгодно излиза доставката чрез фирма в Мадъркеър,но как става точно.Ако има някой да ми обястни по- подробно и елате ме вижте..  Crazy

Ронка сега имам парички пък няма къде да ги похарча.За коледни подаръци е рано.За ларедут е рано,ботуши купих мин месец,за бебето дрешки не ми се купуват,че незнам още пола...та не ме свърта ти казвам  Tired

# 544
Рени:ето :http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=443857.0.Там където пише:Фирми посредници има няколко,избираш фирма и четеш в тяхния сайт как се поръчва и какви са им условията.Ама първо погледни темата,момичетата коя фирма препоръчват и така.Аз не съм поръчвала още така,ама няма парички сега.Дано поне по намаленията ме огрее след Коледа,че и мен ме сърбят ръцете. WhistlingА Лора наистина вече взе доста да причлича на Зоя.Тези гащеризончета са ми страшно удобни,даже ме е яд,че не съм имала и за Зоя такива.

# 545
  • somewhere over the rainbow

Нан:да не са отложили операцията заради грипа?
Най-вероятно е така. Сега сигурно ще работят и събота и неделя, за да наваксат отложените операции. Даже помолиха да си направим тук изследванията, за да не се бавим там много Thinking

Арлина, като каза, че малката много спи, се сетих за една скорошна случка на моя приятелка: Тя работи на регистратурата в една пловдивска клиника и отива една жена на средна възраст от видимо неградски произход и казва "Искам да ме изследвате за Сънна болест!" Приятелката ми така  Shocked Shocked "Вие вероятно сте били някъде в чужбина, Африка може би newsm78?" - "Ааа, нье, нье, нивга не съм напущала България, но много ми се спи тези дни" Joy Joy Joy

Отивам да сваля някой филм за като заспи Дая. Онзи ден гледах "Modigliani" - малко скучен в началото, но към края ме разчувства.

# 546
Рени,знам че Еконт имат доставки за БГ от Некст,така че ги провери по-щателно.Днес ми донесоха едни поръчки за Алекс,но от Англия и за пореден път се убеждавам,че сме един размер назад ooooh!Като гледам Галко и той е същия скакалец като нас,така че вземай размер 2-3,а не 3-4,защото идват доста по-големи..За сега единствено обувките ни съответстват от Некст,всико друго остава за догодина..Аз,откакто се е родил имам едни скрин с дрехи от Некст,които са за догодина,защото не сме уцелили размера Shocked
Рониии,нещо се гъбаркаш с менеее Mr. Green   

# 547
Лелеее,на нас и Некст и Зара и Н&М 3-4 ни отива към малко вече.Панталони 3-4 са и точно,но блузи,анораци,жилетки определено за 5 Peace Зоя като са я мерили последно в градината преди повече от месец беше 19кг Shocked
Вижте това: http://vbox7.com/play:f7c75c16   Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 14:09 от arllina

# 548
  • somewhere over the rainbow
Ели, скъса ме от смях с тази Мира Joy И аз така се гъбаркам с Даяна и после й слушам бисерите. Но винаги за всичко има отговор Crazy

И ние купуваме от ибей. Най-вече неща, които ги няма тук /мъжът ми си пада по разни футболни дрехи, а тук ги няма, а и да ги има, излизат много по-евтино в ибей/. Скоро взехме на един приятел обувки Долче и Габана - 90лв. излязоха с доставката Peace
Детски дрехи почти не купувам - то от подаръци не остава за нас Sunglasses А и Десито често ни снабдява с хубави нещица  /поне знам, че нейният вкус към визия и качество е безупречен/;-) Hug

Паста за зъби ползваме, каквато има в супермаркета. И за нас така. Не подбирам.

# 549
Ema нА Некст и ХиМ е размер 3-4! Зарата идват малко по-големи, но пак този размер взимам и подгъвам леко. Peace
Ема е не повече от 16-17кг.
Арлина, голяма е твоата бузанка. мисля, че е повече на кокал както е ема.

Лети, не гъбаркам. Но само като си го представя как се е засилил към морето...скица! Heart Eyes

# 550
Мда,май на кокал е.Слабичка изглежда иначе.А как тежииии ooooh!Абе на Зара има една грейка, 122см пише и й е добре newsm78
Днес реших пак цял ден да си остана у дома и досаждам тука,всеки 2-ри пост моя Mr. GreenУтре вече излизам.Сега гледам се опитва да изпече слънцето.

# 551
Прибрахме се ние аз да хапна. Коци още спи в количката. Ама викам да видя какво правите тука.  Laughing

Рони, имам малко кърма, ако нещо се наложи не ме притеснява и АМ да хапне. Най-много ме притеснява да не започне да реве както той си знае, че тогава ща не ща ще се прибирам принудително. Но както дойде.

Хайде пак излизаме, след малко ще идем да вземем и Гери от ДГ.

Ние за празниците решихме да си подаряваме с Васил любов.  Mr. Green На Гери подарък от Дядо Коледа за градината какъвто си напише в писмото, а под елхата някакви лакомства и това е.  Laughing

# 552
Рени, това са есенции от цветовете на 36 растения, като трепетлика,бук, кестен, овес и т.н.Доколкото разбрах се използват предимно за емоционални състояния.Преди време бях изпаднала в една дупка и случайно попаднах на темата.Изчетох всичко и много ми допадна , но така и не си ги поръчах.В Англия май ги продават и в хипермаркетите им, а тук има един сайт от който си ги купуваш и някоя друга аптека ги предлага.Но  в Стара Загора няма аптека от която да си ги взема, а така по интернет малко съм предубедене.Абе знам ли може би и като се пооправих забравих за тях.Но сега с малката ако продължава така с тоя рев най вероятно ще поръчам само за нея.Мамите от тази тема са страшно доволни от тях.Ето ти и тамичката    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366128.msg9916395#msg9916395

# 553
  • Варна
Кво прайте бе сладурки Mr. Green

Аз да ви питам нещо.Кажете ми тякакъв стимулант за неискащо да яде дете.на моя много близка,детенцето и/то е колкото нашите/,отказва да яде,от около две седмици.Едва успява да го залъже с някой супа..много е измършавял милия.Имало някакви сиропи,за повишаване на апетита.знаете ли за такива и ако да,кои са те? Thinkingи нещо друго ако знаете ефикасно,също ще е от полза Hug

За Цветолечението на др Бах,и аз съм чувала много добри отзиви Peace
Дю,много хубави подаръци ще си правите с Васил,само да не се появи още едно братче или сестриче на Гери Mr. Green

# 554
За апетит рибено масло ми хрумва.

Паста и аз купувам Ненедент без флуориди, калций, захар и дрън дрън.

Подаръци - Още е рано, но отсега Лора се пазари. Иска ТРИ кукли - от Уинкс Стела,Тинкърбел и Гризела от Палечка. А, и конструктор, но по-голям. Grinning Ние обаче тази година сме категорични че пари няма да се пръскат за глупости и ще и вземем конструктор, а пък майка ще и купи Стела, която е най желаната.За нас ще си подарим едно двд с флашка, че аман вече,няма дореждане на копютъра. А тези Уинкс са по 43!!! лева! Възмутена съм, а са такива грозотии, не като куклите на Мател. Лора им една на Мател, толкова е красива, ама на, сега Уинкс, та Уинкс.

А за бебетата като говорите, що е Лора, явно е все поспалива. Помня как двете спяхме до 11 и Павлин ми звънеше възмутен че денят минал и да излизаме на разходка. И това по цяла нощ без прекъсване, Ронката знае. И то още след първия месец.

Общи условия

Активация на акаунт