Юли 2006 - тема 90

• 22 399
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета, най-после се престраших да се вмъкна при вас  Simple Smile .Преди години ви четях и писах в темичката за чакащи бебета 2006 ( по точно прескачах от августувската на юлската, защото не се знаеше точно термина).Е сега съм за вашата макар и на косъм ( дъщеричката ми е родена на 31.07.06г.)Чета ви от известно време, много ви харесах, толкова сте истински и мили  Hug .Надявам се да се намери едно местенце при вас и за мен  Embarassed

# 511
ketrin_kd, при нас е като в дядовата ръкавичка, уютно, но широко - има място за всички! Hug
ИскаHug зеленото ни ако премина в жълто- кафявата гама. Няма признаци за настинка, явно ще да е било от чушката, но пак не ми се стори нормално.
Говорите за празници, като си спомня какъв ужас изживяхме с Дани точно в нощта на Коледа, май ще трябва курбан да правя тази година.
Ронка, пожелавам бърза адаптация на Емето, дано да й хареса! Hug
Ивка и на вас! Hug
Моите диванета днес ми отпуснаха повечко сън, сутринта до 9:30ч. и следобяд поспаха заедно час и половина. Party Но всеки ден при тях е различен, та не се надявам много това да зачести.
Дю, наистина страхотна разходка, Коцито голямо момче е станало! Hug
Диди, добре дошла отново!
Рени, Жоржи, галки по коремчетата! Hug

# 512
Ренка, сладурско коремче! И на мен ми се видя големичко Heart Eyes

Нагнетяват се отношенията, защото може би се взираме в себе си, правим някаква равносметка за годината и т.н. А аз пък винаги около р.д.-то ми съм в някаква сатурнова дупка и я мразя есента!!! Сега май е пикът... Дано да отминава вече.

# 513
Боби, нормално е да изпадаш в дупка около рд-то си! И аз изпадам, въпреки, че моят е лятото.
А есента не е толкова лош сезон...тя ми донесе най-прекрасният подарък-моето  синче! Heart Eyes Тази година е благосклонна към нас и ноември месец аз още се разхождам по къс ръкав и отгоре тънко якенце. Peace

Нанни, радвам се, че няма нищо притеснително при Кико! Hug

Кетрин, добре дошла при нас!

# 514
Добре дошла Кетрин,вече пишеща,не само четяща ни,включвай се при нас е весело Wink въпреки кризата Mr. Green

# 515
Кетрин добре си дошла.  bouquet
Момичета вие с какво миете зъбките на децата. Аз тук от 2 седмици ги мия с детска на Дентал и гледам малко са се оцветили зъбките на Криси. ПРеди ги миех с Аквафреш само. Дали е от тази.  newsm78

# 516
  • софия
До сега миех само с Nenedent . В петък нямаше, не ми се обикаляше по аптеките и купих Elgydium Junior Не купувам широко рекламирани марки, защото според мен, при тях голяма част от парите отиват за реклама, а не в подобряване качеството и развиване. Особено за продукти, които се произвеждат и за източно-европейския пазар. Харесвам и немските продукти. Контролът върху качеството и съдържанието е голям. Това ме води при избора. Не, че не се поддавам от време на време на рекламата.
Мина не може да плюва и гълта/яде пастата. Бях й купувала и една друга (сега не се сещам за името), но тя явно много й лютеше и не искаше да се мие с нея.

Добре дошла, Кетрин!

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 20:36 от zvanche

# 517
Криси си мие перфектно зъбките, плюе пастата, плакне, но защо така се получи. Надявам се че като се върнем към предишната ще побелеят пак.  Praynig

# 518
  • Варна
ketrin_kd welcome. Кажи по вече за вас.какво детенце имаш?
Аз мия зъбките на Димитър с хомеопатична паста за зъби на Билка Peace
Нан,дано не отлагат по вече операцията.Всичко ще е наред Hug

Ели
ти откъде тегли 2012?тегля го от две места,но много лошо качество Crossing Arms

Забравих да се похваля,като бяхме в Добрич ходихме с моят мъж на дискотека Mr. Green като невидяла бях,все едно никога не съм ходила/е то има доза истина,де/,не си спомням откога не сме излизали някъде.и така,до 4ч Crazy след това в 7ч,Димитър ни върна в реалността Laughing

# 519
Благодаря Ви за топлото посрещане  Hug
От Стара Загора сме.Имам момиченце на 3 год. и 3 месеца.Голяма калпазанка е.....ама вие които имате лъвчета знаете какъв лъвски характер имат.Тръгнахме на градинка (на ясла не е ходила), ходи две седмици и сега сме болни  Sad Ще я задържа и тази седмица у дома и другата я пращам, въпреки нежеланието и.

# 520
Жоржи и аз така бяхме на дискотека на РД на Юлия последно, е все едно бях изпусната,и с видео ме снимаха и после ми казваха че много съм се раздавала,да ме водел моя по-често,ама аз като пия две- три вотки кво няма,ей сега ще завлечем чичото на дискотека като му се роди щерката хихихи,ако не друго поне пак ще се пийне,поне ще има голяям повод..

хайде кажи после за качеството от замунда утре да го изтегля и аз  Peace

За пастата за зъби,мия и ги с една дето я взех набързо синя на цвят с вкус на дъвка и и стават сини после зъбите хихихи,ама после ще взема да купя някаква хубава немска,мислех си за тази дето я дават при хомеопатията,беше с вкус на грейпфрут,май ще е удачно и тя да се пробва newsm78

И ние така Катрин, като тръгна на градинка и е болна,вече 2ра седмица кашля и утре ще я водя на нашата си педи то аман от частни дето си се пробват на теб,нашата поне ще си и изпише суметролин и ще спре да кашля ааа,от две седмици кашля пие сумати неща #Crazy
 А иначе свикна за малкот овреме на градинката там работят вече с помагалата и е интересно

Отивам да подавам за евростипендия(по нета може) хихихи Flutter

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 21:31 от ♥ Ели ♥

# 521
Кетрин, добре дошла!  Hug

И Гергана ползва паста на Билка без флуор.

НАН, отлагането е за хубаво  Wink Ще мине и ще забравите за проблемите.

Преговаряхме с майка събота и неделя да гледа Коци, а ние да идем с приятели на вилата. Да видим дали ще стане. Ох, дано, та поне за една вечер да се наспя.  Laughing

# 522
Ketrin  welcome

Аз също мия зъбките на Гали с хомеопатична на Билка дент.Не съдържа захар и флуор,нито ментол.Но имаме и на Астера една с вкус на сладолед и я използваме понякога ,като не сме приемали скоро хомеопатия.Той също не я плюе и даже не може да се джубури още..

Днес Гали доста плака сутринта,не искаше на градина,че нали са сборни групи и му е странно сигурно,пък и не беше ходил 2 седмици.
Дано Ема бързо се адаптира.

Жоржи,ауу аз забравих вече какво е това дискотека,от 2г не съм ходила.

Дю с  малко бебе и не се спирате,браво на вас.А какво ще яде бебо,на кърма ли е?

Лягаме че мрънка за Миши Маус пак,голяма краста..

# 523
  • През девет земи в десета
Кетрин,добре дошла при нас,надявам се да ти хареса и да се включваш по-честичко Hug На следващата тема Нанчето ще включи и твоята дъщеричка отпред в списъка на темичката.

Ронка,бебо при вас ли спи,аз все още взимам Цвети при нас понякога,много ми е сладко и мило да се гушкаме,направо ми липсва едно бебе.С удоволствие бих изгледала още един брой,ама няма койда ми го роди Laughing

Дани мия зъбките на Цвети с това ,преди да се научи да изплюва пасата купувах само без флуор Билка и Ненедент,сега редувам Elgydium и Chicco,чат-пат налита да се мие с нашите пасти,обича ментови неща.Аква фреш не съм купувала никога,български пасти пък изобщо,кой ги знае какво има в тях.

# 524
Кетрин,добре дошла HugДано се чувстваш добре при нас. Wink

Пиги:не знаех,че Чико и паста имат.Какъв вкус има?Зоя обича плодови пасти.
Нан:да не са отложили операцията заради грипа?Във Варна са все още отменени консултациите и имунизациите до 20.11 за сега.Лора още няма първа ваксина след болничната,а и колко тежи не зная. newsm78Последно я теглиха,като беше на 35 дни.Ама ще взема да намина към Кауфланд или Била да я изтегля на кантарчетата там накрая Joy
Дю:много е сладък малкия и много е порастнал Heart EyesДано майка ти се навие и да си починеш и ти малко.
И на теб Ронка ти пожелавам да се наспиш най-после Hug Hug Hug
Рени:коремчето ти е много хубаво,снимката много ми хареса,как позирате двамата с Галко.Този Мики Маус като дрога и действа на Зоята, бре!Полудя направо с него ooooh!Какво ли ми трябваше,ама на!
Жорджи:на Звезда ли ходихте? Mr. Green
Ели:изчакай го първо този филм с хубаво качесто и тогава го гледай.Така само ще си развалиш удоволствието и после и ще се чудиш,защо не ти е харесал.Свали си този:http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=185898.Много забавно филмче,ще ти хареса. Peace
Моето дете от 3 дни го налегна зимния сън.Спи по цял ден и цяла вечер,а би трябвало вече да будува повечко.Не че се оплаквам де,ама не ми се вижда нормално пък чак толкова много сън.Будува само около 2часа до банята Shocked

Общи условия

Активация на акаунт