Жорджи:на Звезда ли ходихте?
Мдаааа
И при нас Мики Маус е със същия ефект

Моите отдавна спят,а на мен не ми се ляга още.Вечер не ми се ляга,сутрин не ми се става...Ям посред нощите

Да не съм бременна

И без това май,май нямаме майче от Зарата 
Спомням си Алекс като беше мъничък и отсъствах,преди да му дадат изцедената кърма и налиташе да суче я от баба,я от една приятелка с голям бюст 
И ако има и една мома вътре... 

Тати го заведе днес, разпитвал го много в колата, той казал, че не иска да спи на обяд и госпожата му се скарала, та може и това да е. Довечера ще отида да го взема аз, да поговорим с госпожата. Ми ще му се кара, ако не спи, нали иначе ще пречи на другите деца, ама той сигурно много навътре го е взел
Ще видим, какво ще измислим с госпожата, та Цеци пак да си ходи с удоволствие. 
Радвам се, че вече си добре и е отминала бурята 

.msg13149125#msg13149125 date=1258441840

Аз умирам за сън.Днес чаках пред ЖК 2часа,то една духалка духаааа,за малко да заспа.Добре че се разприказвахме с едни други майчета.
като цяло много ми се спи 

). Аля сама си я избра и за да не става цирк в магазина се пренудих нея да купя, досега бяхме с аквафреш.Май всички имаме проблем с ходенето на градинка. Какво мислите за капките на Бах...преди време бях изчела всичките теми и бях се навила да си купувам.....но така и не го направих, та там се сещам че имаше капки точно за такъв проблем с градинката и трудното отделяне от дома.Много майки бяха доволни от резултата след даването на определения цвят, та мисля вече и аз да поръчам и да пробвам , че голям рев е.