Юли 2006 - тема 90

• 22 399
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Ели ,не е добро качеството на филма Naughty

Жорджи:на Звезда ли ходихте? Mr. Green

Мдаааа  Mr. Green
И при нас Мики Маус е със същия ефект Shocked.не мога да го спра.А,на диска са 12 серии..Чудо настава.Днес се разбрахме,че ще гледа максимум 2 серии на ден.Ще видим утре..че какъвто е захитрял... ooooh!
Моите отдавна спят,а на мен не ми се ляга още.Вечер не ми се ляга,сутрин не ми се става...Ям посред нощите Crazy
Да не съм бременна Mr. Green

# 526
Жоржи как не ти се ляга  Tired Аз умирам за сън.Днес чаках пред ЖК 2часа,то една духалка духаааа,за малко да заспа.Добре че се разприказвахме с едни други майчета.

Отиваме на градината,дано да не плачим днес  Tired

# 527
Кетрин,добре дошла HugИ без това май,май нямаме майче от Зарата Grinning
Дю,наистина кой ще го кърми бебо newsm78Спомням си Алекс като беше мъничък и отсъствах,преди да му дадат изцедената кърма и налиташе да суче я от баба,я от една приятелка с голям бюст Joy
Рени,наистина много сладко коремчето Heart EyesИ ако има и една мома вътре... Grinning
Ох,дайте някое филмче за мускетари,че от рицар минахме в ново превъплащение и това е новата страст,а нямам време да търся ooooh!
Тук украсиха целия град,а аз нямам никакво Коледно настроение Sad

# 528
  • София
 Hug
Добре дошла на нашата мама, дано се чувстваш добре при нас  Hug
Цеци пак плака на градината, даже още от нас започна, не искам на градинка и това е  Cry Тати го заведе днес, разпитвал го много в колата, той казал, че не иска да спи на обяд и госпожата му се скарала, та може и това да е. Довечера ще отида да го взема аз, да поговорим с госпожата. Ми ще му се кара, ако не спи, нали иначе ще пречи на другите деца, ама той сигурно много навътре го е взел  Tired Ще видим, какво ще измислим с госпожата, та Цеци пак да си ходи с удоволствие.
Рени, аз като бях бременна и много ми се спеше непрекъснато, даже една колежка, която стои до мен ми подвикваше- Ивке, Ивке. А аз така учудена, какво бе Ради, а тя, аааа нищо, само те проверявам, да не заспиш  hahaha
Нанче, четох някъде, че заради грипа са отложени всички планови операции, а то вашата май е такава  newsm78 Радвам се, че вече си добре и е отминала бурята  Hug
Аз не си спомням, каква паста за зъби използваме  newsm78

Ронка, все се каня, да ти кажа, за глезените малки мъже, които си имаме. Моето глезанче съм го приспивала на ръце до 2 години и половина  Heart Eyes

# 529
Добре дошла Катрин и от нас.
Цитат на: Tizija link=topic=439796   bouquet.msg13149125#msg13149125 date=1258441840
Ох,дайте някое филмче за мускетари,че от рицар минахме в ново превъплащение и това е новата страст,а нямам време да търся ooooh!
Тук украсиха целия град,а аз нямам никакво Коледно настроение Sad
http://www.axelbg.net/details.php?id=20755 ето и тук http://axelbg.net/details.php?id=16618.

# 530
  • Варна
Жоржи как не ти се ляга  Tired Аз умирам за сън.Днес чаках пред ЖК 2часа,то една духалка духаааа,за малко да заспа.Добре че се разприказвахме с едни други майчета.

Не ми се ляга вечер,защото през деня съм спала....много.иначе ако не спя през деня,сигурно ще си легна с кокошките Laughing.За щастие мога да полягвам през деня Peace като цяло много ми се спи Peace

Димитър вчера е изкарал много добре в градината,но днес сутринта започна с пазарлъците.Вчера сутринтта каза че няма да ходи,защото имал сополи Laughing,не че беше вярно.днес пак големи увещания...само и само баща му да остане още минутка с него в градината,искал да му стопли ръцете,че му били студени...да го гушне за последно и така..големи обещания, за подаръци Crazy #Crazy

Иси,как сте?

# 531
Снощи къпя Юлия, в коритото съм и напълнила вода с пяна и тя:
-мамооо остави ме вече на мира(иска сама да се бълбука)
 аз:Коя е тази Мира ?
 -ни ли знаеш кво е мира?
аз:Не маме незнам,какво е мира?
-мира е да чакаш хората в кухнята!

Така съм се смяла и отидох в кухнята да я изчакам да се накъпе хихихих,кво да правиш.... Rolling Eyes

# 532
  • Костинброд
Здравейте, мацки.
ще ме извините, че не пиша често, но няма с какво да се похваля и за това, всичко си върви нормално.
Кетрин, добре дошла при нас Hug
Вики беше 1 седмица вкъщи, от вчера е на детска, реве та се скъсва, свеки май от утре до края на седмицата няма да е на работа и мисля да си оставя и Вики вкъщи.

Чета ви иначе редовно, но да си призная не мога да запомня всичко и за това и не пиша по всичко, което сте обсъждали, за да не взема да пропусна някой Embarassed

Желая ви приятен ден, много усмивки и сладки сънища на тези, които си поспиват Mr. Green

# 533
Добро утро  Hug

Коци се храни добре и от шише, та за това не се притеснявам много. Ако има нещо много притеснително, ще се върна, вилата ни е на 30-40 минути от нас.  Laughing Не знам дали ви споменах, че като бяхме при сестра ми Коци спа с нея и трите нощи не се е будил. Заспиваше между 9 и 10 вечерта и сутрин между 5 и 7 се събуждаше. Надявам се, че и събота вечер ще се представи по този начин. Мисля си, че стана така, защото не му мирише на мен. Но да не слагам тигана без да съм хванала рибата все още.  Laughing

Арлина, и на Гери групата се казва Мики Маус.

Току що прочетох за двойното убийство на язовир Антон Ивановци.  Shocked Колко купони сме правили на къщичката срещу тази, в която е станал инцидента, а преди да бъде продадена въпросната и там сме се събирали.

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 10:41 от Дю

# 534
Аз вчера купих детска паста на вадемекум( май така беше  newsm78 ). Аля сама си я избра и за да не става цирк в магазина се пренудих нея да купя, досега бяхме с аквафреш.Май  всички имаме проблем с ходенето на градинка. Какво мислите за капките на Бах...преди време бях изчела всичките теми и бях се навила да си купувам.....но така и не го направих, та там се сещам че имаше капки точно за такъв проблем с градинката и трудното отделяне от дома.Много майки бяха доволни от резултата след даването на определения цвят, та мисля вече и аз да поръчам и да пробвам , че голям рев е.

# 535
ketrin какви са тия капки на Бах?  Thinking

Ух,ровя в тоз ибей,ама нищо не харесвам да купя..

# 536
Рени, това май е цветолечение на д-р Бах: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=428898.0

# 537
Какво си търсиш Рени? Mr. Green

# 538
  • софия
Аз, за сега, спирам да купувам от ибей. Ще изчакам за след празниците за unwanted и already have the same  Mr. Green
Рени, виж в другите английски. В next има много хубави неща.

Аз на Мина, когато тръгна на градина, давах едни капки, който хоми беше забъркала. Предполагам са нещо от сорта на тези на д-р Бах. Каза ми да й давам при стрес, когато се наложи. Не съм имала проблеми с ревове. Сега, от време на време, мрънкоти, но не е драма (чук-чук). И на мен не ми се ходи всеки ден на работа.

# 539
Arlina ами нищо определено.Едни лигавничета нови бях харесала,мн красиви,ама 10 паунда с доставката  Shocked А пишеше безплатна. Разни неща за бебчето искам,но то голямо ровене трябва.

Звънче ти как ги избираш тия,отивам да търся..
Брат ми ще си идва за Коледа,та той е навътре в нещата купува,продава там та ще ме просветли малко  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт