Юли 2006 - тема 90

• 22 385
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Лелееее момичета де сте ги намерили тези мъже  newsm78 Аз пак съм спала господ като ги е раздавал  Rolling Eyes  Не мога и да си помисля да му отворя портфейла, ще ме застреля  #2gunfire Трябва да се ослушвам ....дали ще има второ раздаване  newsm78  Mr. Green

# 601
ЕЛИ,ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА БОЖИДАРА!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Много хубаво име са избрали.
Пак много сте писали.Ама хубаво е така,като се раздвижи темичката. Wink
Арлина, Лора направо бие всякакви рекорди с това спане. От вечерта до другия ден до 5 часа спи, така ли?  

Да.Мисля наистина да питам педи др.седмица.Днес малко повечко будува,може би,защото и прекъсвах съня да я свалям и слагам в колата.

Цитат
Арлина, ще я взимам за снаха Лора! Love Ще са екстра с моя, тя ще спи, а той ще я обгрижва! Wink  Лети се помотква да ми направи снаха, пък аз на Варненско чедо си държа...много са ми присърце. Love Wink
Joy Joy Joy Joy Joy
Готово,давам я! Mr. Green

Тиция:що ти взеха цветятя?В интензивното ли това?Там сигурно ги взимат,ама после по стаите ги оставяха отвън до вратите в коридора,потопени.Иначе не може. Naughty
Ели:как така 2 дни няма да става?Мен ме вдигнаха на 8-мия час.Тя няма да яде 2-3 дни,докато не отдели първия газ всъщност.През това време ще е само на чай.Може и да не стигне до сокчета и плодове.Аз не исках нищо да ми носят,нито за ядене,нито за пиене.Питайте я все пак,да не хвърля после храна.Да снимаш бебето да го видим Wink

Аз съм ужасна домакиня.Още преди да се нанесем казах,че тази къща няма да я чистя и Камен ми намери жена,която идва да почиства,пък и не взима скъпо.Тук от селото е,хубаво че е тя PraynigИ като готвачка съм много зле,абе не случи на жена JoyАма пък поне децата му гледам,да не е малко пък! Crossing Arms
Ронка:много добре си решила.Записвай се,поне ще ти е голямо разнообразие малко вън сред хора и без децата.
Диди;завиждам ти за пътуването Whistling Mr. GreenПриятно прекарване Hug
Аз в портфела му не бъркам,неудобно ми е.Неудобно ми е все още,като му искам пари,така и не свикнах.Ама и той започна пак да не ми дава,откакто взеха да ми превеждат болничните в картата,та си харча сега от тях.Даже и колата не ми зарежда вече #Cussing out

# 602
Ели, честито бебче! Да е жива и здрава Божидара!  Hug  bouquet

Тази вечер изтренирахме нашето отсъствие, майка и Коци са се справили прекрасно, като се прибрахме бебо спеше.  Laughing

Лягам и аз, че много ми се спи, дано и Коци е послушен тази нощ.

# 603
  • Варна
Добро утро сладурки Flutter

Как сте тази сутрин?

Когато раждах,в окръжна също не даваха цветя да се внасят.И аз много съжалих,тъй като моята приятелка ми беше донесла прекрасен,огромен букет Crazy Трябваше да го върна Peace

Ронка,знаеш много добре,че само чакаля Тиция да се разсее,и вземам Емата.Забравила си нещо май Crossing Arms тц тц

Дю,Браво на послушното детенце Hug

Вчера в 17ч така ме зоболя главата,щях да пукна направо.ама боли не се трае,и като не мога да пия нищо,звънях на Хаджиева каза ми какво да пия и към 22ч се оправих.Обаче такова нещо не ми се беше случвало скоро,и едно кръвно 100/60.луда работа.Рени ти при главоболие какво пиеш?мен по принцип глава не ме боли, newsm78.Добре че моето мъжле си е вкъщи да се занимава с малкия.А той диваненцето малко,само светваше лампите,и такава врява вдигаше,таправо полудях Tired

Относно Портфейлите,и аз да кажа ако ми трябват пари,си вземам без проблем от портфейла на моя.Или си вземам от едно място PeaceОткакто съм родила моят мъж работи,както знаете аз само му помагам.кофти ми е че не работя,но няма как.с нашият семеен и най вече Сезонен бизнес...тъкмо щях да се хващам на друга работа и забременях Mr. Green

bouquet

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 08:30 от jorjito

# 604
Жорка,пробвай с точкова терапия,за да не пиеш хапчета и да навредиш на бебо.Притиска се с палец мекичкото между палеца и показалеца..Бабите разконспирираха ли те вече?Simple Smile
Боби,в коя категирия ме сложи мила? Laughing
Аз обожавам да чистя,но да готвя  неее:naughty:Алекс като се роди взехме една жена да помага да чисти в къщи,защото ми идваше нагоре с бебе,работа и домакинстване,но на втората седмица я освободих,защото не ми покриваше критериите Mr. GreenИмаше едно време една серийка от "Тя и той",където финално помощничката стоеше и пиеше кафе,а жената чистеше вместо нея уж да й покаже какви са й изискванията..Та и аз така Rolling Eyes
По отношение на парите...всеки си ма истина за себе си,но аз винаги съм била независима и затова не бих приела да чакам на някой.Дори гаджетата ми едно време не можеха да приемат,че искам сама да си плащам сметките..Благодарна съм на родителите си,че преди да започна работа са ми дали финансова свобода да не завися от никого Hug

# 605
 Здравейте.
Много хубава тема сте подхванали .Никога не сме имали проблем в нашето семейство относно средствата. Всичко е общо. Дали работя или не няма никакво значение. Та нали като не ходя на работа поемам всичко в къщи с леки изключения. Ние живеем заедно вече 13г.,още като студенти са ни били общи средствата. Аз получавах стипендия ,а парите ,които ми праща нашите стигаха да покрием разходите по квартирата. Той работеше и така. Всеки сам си избира как да си устрои семейството. Ние сме решили ,че щом сме заедно всичко е общо и проблеми и радости и средства и всичко.
Жорка,пробвай с точкова терапия,за да не пиеш хапчета и да навредиш на бебо.Притиска се с палец мекичкото между палеца и показалеца..Бабите разконспирираха ли те вече?Simple Smile
  Peace Peace Peace Peace
За чистене и готвене правя го ,но вече взе да ми писва.Момчета растат и много разхвърлят ,аз само викам и пак след тях вървя. Да са ми живи и здрави ще се обучаваме да ми помагат,няма как. Mr. Green
лек и много усмихнат ден  bouquet

# 606
Арлина така казаха след 48 час ги вдигали newsm78,мен ме съмнява при положение, че днес ще и дадат бебето в стаята да не става се съмнявам,нека вече се радвижва че иначе ако лежиш после е все по-трудно ooooh! Имаме снимки още от вчера ,прилича на татито  Flutter

Аз не взимам пари без да кажа,иначе взимам колкото трябва,но последно време когато имам пари от майка или от стипендията и казва- нали имаш,за това ги харча като имам за мен и казвам-ми нямам изхарчих ги- за това това това това,и сега даже като купих шапките за всички(той не знае) и вика къде изчезнаха 240 лв,викам ми това- онова Rolling Eyes,ама не казвам, ooooh!

Вчера докато се размотавахме около родилния дом в един парк,ходих до тоалетна обществена, е все едно в европейска, обновили я,стая за майки с бебета,всичко както си му е реда,и такса 50 ст,бъркам викам айде зор,ще давам и ми казват-За майки с деца безплатноооо  ,брее   Joy нямаше да повярвам, ако не ми се е случило Whistling #Crazy

А наш чичо инструктирал всички баби,майки, да не ходели вчера и аз седя там по едно време викам бре аз ли обърках никой няма,аз като раждах им чувах на нашите гласовете,всички бяха там,аз седя вчера с Юл и на кафето- сама,обадих се на свеки- тя вика ми аз седя тук наоколо че той недава,викам я идвай тук в кафето,и тя като се качвала към кафето-той я видял накарал и се какво прави там,тя хъката мъката на кафето при Елито,как може да се накара на бабите да не идвали ooooh! и на майка и жената чак отишла като се родили и ние си тръгнахме...Ама като роди дойде подскачайки радостен и благодареше че сме отишли Shocked,подксачаше от радост,ама от страх на никой не даваше да ходи там #Crazy
  А в кафето се събрали лекари,даже този нашия дойде пи една кола преди секциото,и отиде каза имам секцио ей сега ще го оправя и след 20 мин дойде Татито бързо бързо  Party Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter

Чистя готвя,мия чинии,всичко сама,и ако имам къща пак ще си я чистя сама от кеффф Flutter

# 607
 ooooh! забравих
Ели да ви е жива и здрава малката Божидара! Желая и здраве най-дивното благо в света , усмивки на сън и на яве и всичко ,което в живота се казва късмет.

# 608
  • През девет земи в десета
Добр'утро Hug

Засега само кафе да почерпя и да осмисля това което сте писали,после ще измъдря нещо по-подробно Laughing

# 609
Жоржи и мен не ме боли глава,но откак съм бременна ми се случва понякога.Нищо не правя,пия едно кафе че ако е от кръвното да ми мине.Кават и повечко вода да се пие.В майската отчетна каза едно момиче че розовото масло да се отвори и да се диша,Нямам такова,ако ме заболи ще купя обаче да пробвам.

За пари говорите гледам..Аз работя на 4ч и вземам колкото да си платим кредита.А заплатата на мъжо му я плащат в брой и той я отчита при мен  Mr. Green
Та в повечето случаи той опира до служебните пари  Whistling Щот забравя да взима,но и не само,също ги смесва наши -служебни.

Ели честито бебенце.Аз цветя не искам да подарявам,нито да ми подаряват,щото умират  Naughty На свекито онзиден и подарих коледна звезда и една кашпа и взех червена и това вместо цвете  Wink

# 610
  • София
Пишете като за световно.Не можах да ви изчета,само мернах ,че Ели вече е станала стринка.
Ели,да ви е жива и здрава малката принцеса.Много да радва мама и тати, и всички вас.

Кетрин,добре дошла и от мен.
Отиваме на разходка.

# 611
  • Костинброд
Здравейте, момичета.

Ели, честита племенница (нали такава ви се пада Embarassed), много здраве, щастие и късмет да я съпътстват в живота. Прекрасно име са и избрали, със здраве да си го носи.

Кетрин, добре дошла.

И нашите пари са общи, няма значение кой колко е донесъл, то главно и аз харча, нищо, че аз най- малко оставям. Имаме едно пормоне вкъщи и там оставяме парите, като ни потрябва от там взимаме и винаги си споделяме кой за какво е харчил, но никога не си търсим сметка до стотинка.

Ели, направо уби рибата с тая тоалетна Shocked

Моя мъж пък е редовен в чистенето, почти винаги той чисти, а аз мия, пера, готвя, дори само той мие банята/тоалетната. Ама той е свикнал от много години, защото майка му е такъв мързел и ако той не си направи да му е уютно, тя не пипва нищо, баща му е готвел, той е пускал пералнята, а тя само като се прибере е простирала. Rolling Eyes

# 612
  • През девет земи в десета
баща му е готвел, той е пускал пералнята, а тя само като се прибере е простирала. Rolling Eyes
ааааа,е точно така ще разправят децата за нас след години,само дето аз не простирам Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 613
Ели, честита племенница и от мен! Да ви е жива и здрава! Hug

Нашите пари седят накуп вкъщи, а не в неговото портмоне и всеки си взима, като му потрябват. И хич не се чувствам неудобно, когато взимам и харча, защото не ги харча за себе си, а за храна и най-вече за децата. Пък и аз внасям в сем. хазна по нещичко, може да не е много, но не е без хич - майчинство, детски + докарвам си и някой лев с частни уроци при едни дечица. Дани и Калин сега имат нужда от мен и въобще не мисля за работа, а и цял живот това ме чака - яко бач. За кариера  и професионално израстване не мога да мисля с моята професия, тъй като тя е свързана отново с деца... освен да се преквалифицирам. Човек сам си избира приоритетите в даден момент, но ....и това ще мине. Simple Smile

Дю, Коцито е пич та дрънка. Joy Браво на момчето! Hug
Ронка, как е дупето на Криско?
Жоржи, все пак си намерила лек с/у главоболието, дано не се повтаря! Hug

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 12:29 от Nanny

# 614
баща му е готвел, той е пускал пералнята, а тя само като се прибере е простирала. Rolling Eyes
ааааа,е точно така ще разправят децата за нас след години,само дето аз не простирам Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Деси, утепа рибата! Направо умрях от смях, Ема се чуди какво става и какво пише тук та се смея. hahaha

Ние сухи пари нямаме! Rolling Eyes Имаме обща банкова сметка и всеки си има карта. Навсякъде плащаме с картите или чек. Сухи парички имам дребни за люлки на Емата и за нещо дребно.
Хич не се чувствам неудобно да харча. Обичам да харча, независимо, че не съм ги изкарала аз Mr. Green. Не случайно съм му родила 2 деца, остава и пари да ме е срам да му искам/не се налага в случая/. Разбира се по-друго си е човек да си изкарва по нещо, чувства се добре. Но аз се чувствам добре и без да изкарвам, стига да има какво да харча. Joy

Днес записах Ема на училище, в понеделник тръгвааа. Ще обядва там и я взимам после. А от Декември остава по цял ден, да отдъхна и аз малко.
Ходих по административни задачки преди това/пак свързано със записването й/ и се справих чудесно и сама. Не че е сложно да я запиша де, но за мен си е нещо... Embarassed

Хайде отивам да мисля нещо да се манджори. Crazy

------
Редактирам да не пускам нов пост.

Арлина, одеве забравих да кажа, че я взимаме малката бузанка щом я даваш! Heart Eyes

Нанни, дупето е много по-добре от Мустелата! Peace Мерси, че питаш!
Я кажи как е оченцето на Кико? Минава ли вече, води ли го да го видят?

Рени, препоръчай ми телефон, моля! Държа да е Нокия и ако може да има вграден скайп, щото тези който ги има в нета...Калин си инсталира, но може само да пиша, не и да говори. Crossing Arms

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 14:03 от Ронка

Общи условия

Активация на акаунт