Юли 2006 - тема 90

• 22 386
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • През девет земи в десета
Но аз се чувствам добре и без да изкарвам, стига да има какво да харча. Joy
Е по-добре от това не може да се каже,ако ми падне хич няма да го мисля,зарязвам и работа и всичко Mr. Green Joy Joy Joy

Днес е Световен ден на философията - честит празник на всички, които мислят, искат да знаят, търсят истината, вярват в справедливостта и имат очи за истински красивото.

# 616
Пак ви изпуснах дирите - много пишете Whistling

Да ви се похваля - имам си деца германчета вече  Laughing

# 617

Ели, направо уби рибата с тая тоалетна Shocked

Щооооо? Ето вижте днес даже било ден на тоалетната!А да ви е честито,отивайте да изтъркате вашите,който не чисти,марш http://news.plovdiv24.com/120297.html Laughing Sunglasses

Благодаря ви на всички за пожеланията ще и ги копирам да ги прочете  Party

Браво Майра кажи подробности? newsm78

# 618
Леле Ели,ден на философията и ден на тоалетната на една и съща дата Sick
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Днес само простотии ми се въртят в главата ей!

# 619
Леле Ели,ден на философията и ден на тоалетната на една и съща дата Sick
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Най-големите философии сигурно се раждат докато седиш в тоалетната  Joy

К'ви подробности Ели - това е - получиха немско гражданство. Запазват си и българското, тъй като Бг е вече в ЕУ. Преди трябваше да се отказваш ...Ще им дава предимство за работа като пораснат, няма да се бъхтят като нас надявам се поне там  Wink Някои професии (учител, полицай, служител - в разните служби като община и тн ..) можеш да работиш само ако си гражданин. И ей такива ми ти работи Simple Smile

# 620
Абе много пишете!
Аз си редактирах предния пост с мисълта, че ще ме прочетете, ама сега шак ще си го кажа, че току виж някой ме пропуснал. Joy

Та, Арлина, взимаме я малката бузанка щом я даваш! Heart Eyes  Айде и Криско го обзаведохме с убавица, пък и Варненка...ще ме благославя той някой ден като порасне. Wink

Нанни, добре е Криско. Доволна съм от Мустела! Peace
Я кажи Кико как е, води ли го да му видят очето?

Рени, препоръчай ми телефон, моля! Държа да е Нокия и ако може да има вграден скайп, щото тези който ги има в нета...Калин си инсталира, но може само да пише, не и да говори. Crossing Arms

Хайде Честити ви празници! Философствайте в тоалетната! Mr. Green

Майра, честито! Ама я кажи що Германчета? Не се ли дава гражданство след определен брой години? Тук ако не се лъжа е 8 години!?

Това ме подсети, че днес следобед трябва да се обадя в посолството ни.

# 621
Ронка,Крис като е роден във Франция получава гражданство след 8 години,така ли? newsm78

# 622
Ронка,Крис като е роден във Франция получава гражданство след 8 години,така ли? newsm78
Ми май така! Ама да не се излагам ще кажа със сигурност като разбера. Embarassed Демек следобед ще докладвам.
За Ема съм сигурна, че е така!
И на двамата ще им изкарам/на кой когато може/, това наистина им отваря доста врати за вбъдеще. Peace

ПП. Той Криско още Бг. гражданство няма! Joy Ужас...за срамотите съм, трябва да се раздвижа малко.

# 623
Ми май така! Ама да не се излагам ще кажа със сигурност като разбера. Embarassed Демек следобед ще докладвам.

Така е да. Ама поне тук не ги раздават ей така - а се държат 2 изпита - единия с въпроси обща култура така да се каже от политическия живот и изпит по език. Таткото направи 8г вече и взе гражданство, покрай него и децата. Аз живот и здраве след 6м  - аз съм от 2001г още тук - вряла и кипяла в странство  Laughing

# 624

Така е да. Ама поне тук не ги раздават ей така - а се държат 2 изпита - единия с въпроси обща култура така да се каже от политическия живот и изпит по език. Таткото направи 8г вече и взе гражданство, покрай него и децата. Аз живот и здраве след 6м  - аз съм от 2001г още тук - вряла и кипяла в странство  Laughing
То е ясно, че никъде не ги раздават като топла закуска. И тук се държи изпит, подробности не знам. Не съм се интересувала.

# 625
Аз защо незнам, че Патрик Суейзи е починал... newsm78 да съм забравила....
Разбрах, докато разконспирирах аватара на " не е вече Пиги"  Grinning
Ронка, утре ще го водя на лекар за петното. Уговорих час, че пак стана зле. Сутринта така го разтърка с ръка, че отново се зачерви и стана мокро.  Close Не мога повече да чакам, с какво ли не го мазах. Confused
Иначе браво на Мустелката, че помага на Криско! Peace
Майра, честити ти германчета! Wink
Цитат на: Майра
Най-големите философии сигурно се раждат докато седиш в тоалетната
... Laughing така ли им викат вече!  Laughing

П.П. Аха, Патрик Суейзи е починал на Кръстовден, когато кръщавахме Калин на Рила... ето защо съм пропуснала, била съм в пълно информационно затъмнение.

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 18:04 от Nanny

# 626
хихихи страшно ден на философиите в тоалетната Laughing

Нанни- да почина, даваха го по новините скоро Sad

Майра браво за поданството!

Ронка според мен като се е родил там трябва да може веднага да си има тяхно гражданство ,така мисля,поне в Канадско е така май,кога ли ще ни прикипи и ще имигрираме и ние да народим 2-3 канадчета най- малко Rolling Eyes хихихи

# 627
  • София
Ние се прибрахме от Троян-изкарахме си перфектно!Вилата беше страхотна,яденето и пиенето-на корем,а на другия ден се разходихме до Троянския Манастир,пещерата"Съевата дупка" и в центъра на самия Троян.Много хубаво си изкарахме!
Ронка-аз накрая не разбрах,Криско с какво гражданство е в момента?Има ли акт за раждане? newsm78
Никога не сме имали проблем в нашето семейство относно средствата. Всичко е общо. Дали работя или не няма никакво значение. Та нали като не ходя на работа поемам всичко в къщи с леки изключения. Ние живеем заедно вече 13г.,още като студенти са ни били общи средствата. Аз получавах стипендия ,а парите ,които ми праща нашите стигаха да покрием разходите по квартирата. Той работеше и така. Всеки сам си избира как да си устрои семейството. Ние сме решили ,че щом сме заедно всичко е общо и проблеми и радости и средства и всичко.

Леле това все едно аз съм го писала!Мъжа ми като трябва да взима пари от една от трите си работи казва:ще взимаме пари.Поправяла съм го,че той ще взима,но той много се обижда и казва,че щом сме заедно значи всичко е общо.И ние в началото имахме период,в който съм изкарвала повече пари от него.Аз не съм еманципирана,мисля че мъжа трябва да плаща сметките в ресторанта.Парите държим в сейф-на който му трябват отваря и си взима.Не плащаме на жена да чисти,защото аз чистя,нямаме бявачка и рядко купуваме готова храна-айде да изчислим колко спестявам за семейния бюджет Wink.
Обадиха ни се,че холовата ни гарнитура е вече в магазина и съм вери хепи,утре ще я взимаме!

# 628
Ронка-аз накрая не разбрах,Криско с какво гражданство е в момента?Има ли акт за раждане? newsm78

То акта за раждане няма общо с гражданството. Те получават акт от общината където са се родили, ама са си с гражданството на родителите - тоест бяха само бг досега  Wink С немския акт ние вадихме в България акт, ЕГН, паспорт и тн ... При нас беше - ако имаше един от родителите 8г тук (дори да няма гражданство) децата щяха да получат ...Ама ние нямахме тогава. Та затова сега Simple SmileПредполагам е из целия ЕУ така  Thinking

Иначе в САЩ дават още с раждането - само имаха изискване детето да носи "американско" име. Те затова всички китайци се кръщават вече Джордж Дрън-Звън Mr. Green

# 629
Връщам се от среща на училищното настоятелство в нашата градина. От 120 родители присъствахме 12  Shocked С част от персонала станахме към 20. Хората се подготвили, написали отчет за похарченото, проекто-план за предстоящата година и т.н. и т.н. Чак ми стана жал за тях.  Имаше няколко дечица от 3 група, който ни направиха мини тържество послучай деня на христянското семейство.  Party И каквато съм ревла си поплаках. ПРедставям си ако съм на тържество на Криси сигурно с глас ще ревна.  Blush Много ми стана мило страхотни дечица.
За групите какво да кажа стараят се госпожите - окрасили за есента, направили каквото могли, но масичките 100 годишни, леглата, шкавчетата всичко е старооо.  ooooh! С тези по 2лв на месец и то от половината родители направо нищо не могат да направят. Обесниха за издръжката от държавата и общината и в крайна сметка - те покриват само заплати, консумативи и толкова.  Tired Ако искаме да им е хубаво на нашите деца трябва ние да се постараем.  Crossing Arms

Ели страшна си канбадчета искаш да раждаш  Joy Я действай тук нацията загива ти канадчета.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт