Пазаруване от www.asos.com - 4

• 51 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ох, рядко се хваля с нещо в темата, НО тези обувки си взех днес и са брутално яки  Heart Eyes
Наистина са много стилни  Peace Със здраве да си ги носиш  Hug
Аз няма май да успея да се похваля скоро. Последната ми поръчка чрез посредник е отказана 2 пъти от асос. Чудя се дали е възможно да е заради код, който е хванал намалени вече неща и им се е сторила прекалено голяма отстъпката? Не са дали смислено обяснение на отказа си, а нещата са налични и сега. Някой имал ли е подобна случка?

# 676
  • София
Aganka, едва ли е заради код, да не би нещо да нямаш наличност в картата, знам ли? Много е странно - ти писа ли им?

# 677
  • София
Aganka, едва ли е заради код, да не би нещо да нямаш наличност в картата, знам ли? Много е странно - ти писа ли им?
Да, странно е, аз затова питам тук. Със сигурност не е проблема в наличността - нали са пратили мейл, че е изпратена и са блокирали парите.

# 678
и аз си търся някой да си поделим доставката
     Днес ми дойде поръчката и съм си взела подобни ботуши на тази фирма и направо съм очарована . Давай смело защото си бях поръчала ниския вариант на тези но свършиха и направо се разболях  #Cussing out .
Кои ботуши си взе?

# 679
  • В мечтите
момичетаа има кодче с 20% HOPEITSNOWS...но не знам за кои дрехи е

# 680

Този код ми даде безплатна доставка на следващия ден до UK адрес. Благодаря, Белослава Heart Eyes

# 681
  • В мечтите

Този код ми даде безплатна доставка на следващия ден до UK адрес. Благодаря, Белослава Heart Eyes
така ли сега пускам и аз  Party

# 682
  • Sofia
Ох, рядко се хваля с нещо в темата, НО тези обувки си взех днес и са брутално яки  Heart Eyes
Аз няма май да успея да се похваля скоро. Последната ми поръчка чрез посредник е отказана 2 пъти от асос. Чудя се дали е възможно да е заради код, който е хванал намалени вече неща и им се е сторила прекалено голяма отстъпката? Не са дали смислено обяснение на отказа си, а нещата са налични и сега. Някой имал ли е подобна случка?
в Дебенамс са доста по-евтини
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10 … 1_34171+544587_-1

# 683
  • Варна
Определено...за жалост не го знаех този сайт до сега  Flutter
...здраве да е  Crazy
...пък и моят номер го няма...Simple Smile а и толкова много ми харесаха като ги видях в асос, че изобщо не съжалявам Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 20:57 от Jorjeta

# 684
Пуснаха преди 5 мин този код SNOWFLAKES,но не знам за колко % намаление е! Peace

# 685
Не става за стандартна доставка до БГ..... Май е нощо за техните юк-ски деливъри методи....

# 686
# 687
в Дебенамс са доста по-евтини
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_34171+544587_ А има ли доставка до БГ?

# 688
Здравейте момичета, никога не съм пазарувала от такива сайтове, но си харесах една много хубава рокля...
Ще се радвам,ако някоя от вас е от Варна за да си пуснем заедно поръчка....тъй като съм нова...Simple Smile ето я:
http://www.asos.com/Asos/Asos-Satin-Deep-V-Neck-Dress/Prod/pgepr … =-1&clr=Black    
освен това незнам кой е моят номер...
Благодаря Ви предварително! Hug

# 689

Общи условия

Активация на акаунт