Пазаруване от www.asos.com - 4

• 51 829
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Първата, която е болдната /ама че го написах Laughing/, след това ти обясняват колко спестяваш- ние нали все пестим пазарейки  Laughing  и накрая каква е била цената

# 691
ей,тук винаги сте така мили и отзивчивии  bouquet  bouquet  bouquet
чудя се какво да си избера
трудно се ориентирам
аз сега пак да питам Embarassed процедирате ли така,пращат ви пари и вие пазарувате с картата си/защото например приятелката ви няма такава/
ей,голям шматарок съм,пу hahaha

# 692
  • В мечтите
аз хубаво казвам че има кодове ама нещо не ми хващат защо така не знам,имам в предвид че са два часа назад но пак не лови нито единия нито другия  Rolling Eyes

# 693
 Момичета, имам въпрос, свързан с номерацията? По тяхната таблицица трябва да съм 10 размер, но аз имам дрехи, които са 8 и ми стават точно. Имало ли е при вас такива разминавания? Сега де да знам кой размер да си поръчам.
 Мерките ми са 90 - 68 - 91, как бихте ме посъветвали, кой размер да си взема, по принцип нося S, понякога M
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=809600
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=628776
Ето тези рокли съм си набелязала

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 10:31 от stasi8510

# 694
Внимавайте блокерат парите по 2 пъти бера ядове сега с тях #2gunfire

# 695
  • Варна
аз хубаво казвам че има кодове ама нещо не ми хващат защо така не знам,имам в предвид че са два часа назад но пак не лови нито единия нито другия  Rolling Eyes

Той, последния код, SNOWFLAKES, беше отпуснат само за 2 часа, така че е изтекъл. Другие не се сещам кой беше... newsm78

# 696
Някоя мацка от В Търново или Габрово за обща поръчка?

# 697
  • в реалността
Здравейте момичета незнам дали тук ми е мястото, но можете ли да ми кажете от къде мога да взема готино мъжко портомоне на добри цени и дали има шанс да го получа до Коледа.

# 698
  • София
В Асос има доста мъжки портфейли: http://www.asos.com/search/pgeSearch.aspx?q=wallets#parentID=-1& … ize=-1&sort=3  , на добри цени, но според мен няма шанс да го получиш преди коледа. Аз преди 2 дни си получих поръчките от 08.12, така че мисля че вече е късничко. В E-bay също ще намериш добри неща, но и оттам смятам, че няма да дойде до Коледа, защото реално за пощите има 4 работни дни.

# 699
 Според вас ако сега пусна поръчка, кога ще пристигне?
ВСе още се чудя за размера..

# 700
За първата рокля мисля, че спокойно можеш да поръчаш и 8. За втората се колебая. Моите мерки са с по 3-4 см повече от твоите и си вземам предимно 10, но все пак ме е страх да не те подведа.  Peace Може би още някой ще даде мнение.  Simple Smile
Напоследък има забавяне на поръчките от всички сайтове и си мисля, че едва ли ще дойде тази година поръчката ти.  Rolling Eyes

# 701
 Fancy, мерси за отговора. Първата наистина е по-свободна и става за 8. За втората се чудя, всъщност междувременно си харесах още доста рокли, та ще видя кое да поръчам.
 И аз така предполагах, че преди Нова година няма да е.

# 702
За първата рокля мисля, че спокойно можеш да поръчаш и 8.
зависи от големината на бюста... вискозата що за материя е? ако е еластична, 8 може да е ок, ама ако е сатенирана, да не вземе да се измушва под мишниците, ако ти е тясна...

# 703
Момичета имам един въпрос.Направих поръчка,всичко е както трябва,сега я чакам да дойде.От пощата ли трябва да си я взема и ще получа ли известие,че е дошла?

# 704
  • Варна
Ако е по пощата - ще получиш известие. Не, че не можеш да проверяваш периодично като мен Mr. Green А ако е по куриер - чакай да ти звънне на вратата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт