Рецепти за Хелоуин.

• 23 490
  • 50
  •   1
Отговори
Здравейте,пак съм аз!: ) Нова съм във форума и се извинявам ако вече има такава тема..
В събота ще си правим парти с приятелки по случай Хелоуин,но честно казано не знам какво да сготвя..Искам да е нещо по-простичко,но оригинално..Моля ако някой знае хубави рецепти за Хелоуин да ги публикува тук Simple Smile

# 1
  • София

Честно да ти кажа, аз не знам нещо като "традиционно" за Хелуин, освен грога  Mr. Green (Чай, ром, лимони и канела)
Всичко, което изглежда страшно би следвало да се води добро за Хелуин. Открих един сайт, които изглежда
добре цък. Надявам се, че не те притеснява, че е на английски  Peace

# 2
И ние в събота ще празнуваме. Аз ще правя десерт-ковчег  Grinning

# 3
Мерсии много!Не ме притеснява,че е на английски  Hug

А как се прави този десерт-ковчег > ?  Thinking

# 4
Много лесно  Simple Smile
Купуваш един правоъгълен кекс, разрязваш го на две, като горната половина да е по-тънка, капака демек, ако не е шоколадов, си го поливаш с шоколад отгоре, кръста правиш от марципан или сметана, разтопен бял шоколад. Срязваш ето така половинките, да се получи формата -

и това е. За разкош може да разхвърляш наоколо бонбонки или фигурки с черепи, скелети и дълги червени бонбонки за разпиляни черва  Laughing

# 5
Благодаря много!Супер си  Hug А други подобни рецепти знаеш ли?

# 6
Не  Embarassed Досега не сме празнували и вчера се разтърсих за нещо. Има тикви разни, ама просто нарисувани, това най ми допадна, а и е лесно. Пак ще гледам и ако има нещо, ще пиша  Hug

# 7
Добре..Мерси много  thumbsup

# 8
Направи си(изпечи си)любимите мъфини и си ги украси отгоре с хелуйнски мотиви(изрязани от моделираща маса черепи,направени с шоколад бял и черен мрежа на паяк,както и самия паяк от шоколад,или оцветена глазура в някакв цвят изкрящ и има бонбонки очи,или мм-чета за очи и други желирани като зъби има,слагаш от тях.Или изпичаш сладки(някоя твоя любима рецепта) и украсяваш с аъсинг оцветен каквото ти дойде на ум(призраци,паяжини,паяци,тикви).

# 9
Мерси за хубавата идея  Peace Само да те попитам за рецептата за  мъфини,че съм я изгубила някъде?  #Crazy

# 10
Ето ти темата за мъфини,на първа страница има много рецепти,избери си такава каквато смяташ,че е подходяща за теб.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415425.0

# 11
Това са ми от преди две години.

# 12
Благодаря на всички ! Hug А тези "пръсчета" от какво са направени?

# 13
Благодаря на всички ! Hug А тези "пръсчета" от какво са направени?
От най обикновенно тесто , ,като преди печене се намазва с малко зелена сладкарска боя разредена с водичка и се слагат бадемите.

# 14
Мерси!Страхотни идеи имаш Simple Smile Тази година ще празнуваш ли Хелоуин?  Party После да покажеш снимки от творенията ти : )

Общи условия

Активация на акаунт