Голяма трудност се задава! Януарчето гърнето опознава!

• 23 669
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Нямам повече вдъхновение за писане, за това ви оставям, пък и утре ще трябва да ставам рано, тъй като една банда луди майки /няма да споменавам имена/ са ме вербовали да ги карам рано сутринта по магазините  Laughing . Аз не исках, много се дърпах, защото по принцип не обичам обикалянето по магазините, ама те ме принудиха, та нямам избор  Tired

rotfImbo  newsm62
Много е трудно човек д ате заведе по магазинити, а пък как не обичаш да харчиш....  Mr. Green Добре че си те познаваме и не ти се връзваме Wink

Еспа, все такива интересни въпроси задавам аз  Laughing Wink След като научих отговора на толкова важният въпрос "кога се мият зъбите" реших да почна от някъде  Laughing Купих му накрайник за пръст да видим какво ще стане. Така поне се надявам да боли по-малко като се опитам да доближа ръката си и естеествено последва лудо гризане и хапане все едно е мръвка  Crazy

# 676
Малеее, Ягодке, ти си била голяма майсторка! Много ти е красива питата, сигурна съм, че е била и много вкусна Hug
А за тази пица прочетох много суперлативи, ще я пробвам и ще се отчета!

# 677
Радостчо, тук, във форума има всякакви рецепти. Само да искаш, всичко можеш да намериш и да се научиш да го правиш, само време трябва. Имах аз време с тумбака миналата година, и пици, и питки месих за сефте, и разни други работи, ама сега само ги бъркам пиците, за месене няма време.  Laughing Ето ти и една друга рецепта за един друг хляб, също е много сполучлив, правила съм го няколко пъти, а миналата година беше хит Хляб с домати и маслини

# 678
Мерси Ягодке! Видях го аз одеве този хляб и му хвърлих мерака, само ще сложа сушени мариновани домати вместо пресни, че мъжлето много ги обича GrinningАз сега съм се активирала, че много скучна тая зима се очертава, а като приготвя някаква вкусотия хем ме хвалят и съм доволна, хем всички вкусно си похапваме! А голямата ми цел е да неправя на Анджито рожденденската торта. Но мнооого да е специална! Изчетох тортените теми и сега тренирам Heart EyesАма големи са майсторки там, такива красоти сътворяват, то да го е жал човак да ги изяде Laughing

# 679
Радостчо , яко тренираш ти за прощапулника , и  аз  ще правя  такава питка , като проходи Алекс , но по средата  ще има отпечатък от едното краченце , ако има място може  и  от двете   newsm78

Ягодке , много красива питка, дано пак да ти  се получи .

# 680
Добро  утро.

Аз само ви чета, защото няма какво толкова да пиша.
Ходя по разходки всеки ден и по цял ден. Аз дето най-не обичах децата да спят в количките - ами мойто все там спи  Crazy. Но навън се чуства прекрасно и използвам всеки момент.
Друг е въпросът, че няма асансьор в нашата кооперация и много ми е трудно качването и слизането от 4 етаж - станала съм готова за военни учения.

Тук искам да благодаря на Мила, която е много добричка. Мила   bouquet

Иначе и аз се чудех, кога започват да се мият зъбите. Ще взема един накрайник да видим как ще е.

Тази седмица не съм купила купони за ДК. Ще видим как ще е с мойте манджи. Вчера правих телешко, което той отказа  ooooh! и цял ден беше на кърма. Днес ориз, утре спанак. Ще ви кажа как е. Той още от захранването не е голям фен на мойте творения. Нямам претенции, че съм го0твачка, ама не готвя чак толкова зле  newsm78.

Това е момичета. Лек и приятен слънчев ден.

# 681
Добър ден.
Елена, мерси за кафето.
Сладурче, сподели моля те каква е  цената на това столче и може ли да се закупи от нет-а? На Виолетовото не беше ли същия модел?

Ягодке, страшен аватар, пу-пу Simple Smile

Ние сме болни. Всички. Мъж ми е с бронхит и на АБ и инжекции. От вчера с малкия се борим с Т и кашлицата- и на двамата. Ту единия е по-добре, ту другия  Tired За сега сме на самолечение. Надявам се в понеделник личните ни докроти да ни обърнат вече внимние  #Cussing out Вчера ходихме при дежурната на кабинет...Е, направо ме отчая тази жена. Предписа на Божидар АБ, хубаво, ама защо аз да си правя гаргара с тетра  newsm78 Нали тетрата е само за ранички- противовъзпалително. Та затова решихме и за АБ-то да изчакаме. И така... Приятен ден на всички.

П.П. Майките ходили на пазар да се похвалят с какво са се сдобили  Wink

# 682
  • София
Ягодкееее, ти друга работа нямаше ли, ами сега и питка да правя...Ама пусто като ми се дояде  Rolling Eyes А Натали като спомена питки за прощъпулник - на Викича му дължа една, че за погачата 2 направих, ама скапано брашно се оказа и не станаха като хората Close
За столчето Киди - аз като видях на Ангелчето си направих извода, че за детето може да е удобно, но не и за родителя...Механизма за легнало положение е отзад - на повечето столчета е от пред. Но тя да си каже мнението като ползваща Simple Smile
Буболече,  Hug за теб и сладката Преслава Simple Smile
Иначе за пазара вчера в Джъмбо какво да ви кажа - нищо не ми хареса за подарък...Хем трябва да купувам за 30 деца - скапана пластмаса на играчките, куклите едни пършиви. Мисля да ида до Илиенци - там може и отстъпка да си извоювам. Иначе Бебе и Рафа се сдобиха с ето това

Тиян с 2 пъзела и чаша с колите, колкото да не е без хич.
Приятни разходки днес, че ми висят някои роднини по права линия на крака Joy Точно като Алф е, ако се сещате hahaha

Сиси, не бързай с АБ-то - мое мнение. Високата Т аз я преборих с редуване на Панадол и Нурофен, като на третия ден дадох и Хексалгин...Но това за 38 и малко...Ако е над 39 - не давам съвети...че да не стане беля.

# 683
Момичета аз не знам как се прави питка. Confused Как ще правим този прощапулник не знам... Hug Но мисля че няма да има проблем защото всички гости са италианци пък те много знаят че липсва питка. Laughing Дори и таткото не е българин така че...Ще минем без питка Wink Кръстниците на Криси държат пицерия пък тестото за питката е подобно на пицата така че може и да измислим нещо... Sunglasses

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 11:57 от nakri

# 684
  • София
Надя, то да не мислиш, че до миналата година и аз можех да правя питки...но този форум направи чудеса от мен Rolling Eyes Що рецепти приготвям от тук...И понеже ти се включи по-късно( пък ние тук сме като едно голяяяямо семейство) разкажи ни нещо за себе си. В предишни теми ние сме коментирали къде сме се запознали с половинките, как са ни предложили брак, работи и тн...Предполагам на всички ще им е интересно  Hug
Моник за цикъла питаше - абе не ми е болезнен, но сега стана по-дълъг. Преди беше по 5 дни, сега се влачи 7-8 Close
Ели, моя пък предпочита домашното май(кухня още не сме взимали, че не ни е дошъл реда) Яде не пасирано...И задължително трябва да опита всичко, което ям аз Joy Щом го ям аз, значи и той ще го яде - това е неговия принцип - едва го удържах далеч от пържолите вчера , че свинско не съм давала още  hahaha В този ред на мисли - някой давал ли е агнешко? То аз сега като се замислих веднъж без да видя и говеждо съм дала, ама карай...Нещо голямо втилясване съм му ударила с това дете. Бате по това време вече ядеше кисело мляко, тоя още не е опитвал, но тия дни и това ще стане...
Радостчо, то и аз обичам да правя сладки...но не ги ям, няма и кой и затова нещо напоследък все по соленото налитам
А за килограмите - паднах под проклетите 70 и вече съм 69 newsm44 newsm44 newsm44

# 685
Ягодкееее, ти друга работа нямаше ли, ами сега и питка да правя...Ама пусто като ми се дояде  Rolling Eyes А Натали като спомена питки за прощъпулник - на Викича му дължа една, че за погачата 2 направих, ама скапано брашно се оказа и не станаха като хората Close

Вики е съгласен да види пък като нищо и да опита питката  Laughing Само да видим кога ще закрачи без чужда помощ  Wink
А честито за килограмите  Peace

Тук искам да благодаря на Мила, която е много добричка. Мила   bouquet

Мила? Коя е тя?   Mr. Green Да не би да се е изявявала като дядо Коледа?  hahaha Иначе моля, пак заповядай  Hug Много деца останаха зарадвани от новите си придобивки.

# 686
Дони, ами и поради тази причина не даваме АБ все още, а и днес мисля, че е по- добре. Благодаря за загрижеността  Hug Иначе в духа на Дядо Коледа ето и нашия коледен костюм. Поръчах го от  e- bay, заедно с чорапките отстрани и един космонавт. Само не знам кога ще облечем космонавта в това топло време.

Надя, много хубави снимки. Казваш таткото не е българин, наистина ще бъде интересно да споделиш. Simple Smile

# 687
СиСиТу, благодаря ти за комплимента! Дано бързо се оправите! Пък при мен времето е ужасно: мъгла и дъжд... Не сме излизали вече три дни. И аз купих космонавт, доста дебел, все пак очаквам истинска зима тук, не като в дъждовната Англия, където цялата година е един сезон. Mr. Green
Доника, ето ти още няколко питки, та да те навия да направиш, ама после и да покажеш! http://media.snimka.bg/0901/008057494.jpg http://media.snimka.bg/1616/009487847.jpg http://media.snimka.bg/1659/009573712.jpg http://media.snimka.bg/1720/009694439.jpg
nakri, вие в БГ ли живеете, или в Италия? Ние сме живяли в Италия преди 7-8 години - в Бари. А за питката - то самата питка се нарича прощъпулник, тя се търкулва по чаршаф, опънат на пода, детето я следва. В края на чаршафа, върху масичка се нареждат различни предмети, които се наричат на различни професии. Каквото хване детето, такава професия ще има. Поне така го знам аз обичая.

# 688
Дони, ха дано повлечеш крак PraynigАз ако мина под 70-то банкет ще вдигна Laughing Само дето не виждам как ще стане, понеже аз пък мнооого обичам сладичко.

Накри, хайде разправяй! Какво по-хубаво да си пие човек кафенцето пред компютъра и да чете романтични истории и то по действителен случай Grinning

Сиситу, бързо да оздравявате и тримата PraynigИ дано му се размине АБ-то на малкия.

# 689
Малеее, какви са тия вкусотии дето пак сте показали. За пита и месене сега категорично нямам време, ама бърканата пица като нищо ще я пробвам. Много добре звучи.

Вие пък ме засрамихте - размислили сте се чак за пощръпулника и питата. Аз още не мога да измисля какво да правим на рождения ден на Никола, който е след 2 седмици. То другата седмица и годишнина имаме и това още не съм планувала.... абе много съм несериозна.

Смайлинг, ще разпитам за детската градина в Люлин и ще ти кажа напременно какво е положението. Ама при всички положения трябва да разгледаш и сама.

Мацки, браво за покупките.

Столчето на Киди - разликата с това на Зари е, че нашето е малко по-голямо. Ама цената му е 480 лв. Мъжо го взел от Вис Виталис. Хич не съм му и обяснявала какво да вземе. При нас условията бяха просто да е широчко, да става и за по-големи деца, за е хубава материя и да се мести лесно от една кола в друга. Еми, в крайна сметка само това на Киди му харесало. Но моя съвет е - не се хвърляйте за точно определено столче, защото ви е харесало на дизайн, сигурно било, марково и пр. Всяко дете или родител си има свои изисквания. Това на Киди действително и на мен много ми хареса и само то ни устройваше в случая.  
За столчето Киди - аз като видях на Ангелчето си направих извода, че за детето може да е удобно, но не и за родителя...Механизма за легнало положение е отзад - на повечето столчета е от пред. Но тя да си каже мнението като ползваща Simple Smile
Аз понеже го изпробвах и тествах вече да си кажа, че единствения начин да се сложи в легнало положение е от друг човек на задната седалка. Честно да си призная незнам при другите как е. Предвид факта, че Никола заспива в кола веднъж на високосна тоя въпрос кажи речи не ме вълнува.  Laughing
Дони, ти както е тръгнало ша са стопиш  Simple Smile. Този Алф май много те изтощава.  Wink

Сиси, каква е тая докторка, бе. Що за простотия да изпише веднага АБ на бебе под 1 г. Каква беше диагнозата ми е любопитно?

Цикъла и мен преди ме болеше о 2 пъти в месеца. Егати гадостта. И то даже повече при овулация. Ей, маса Спазмалгони изпих. Те затова ме изкараха и с ендометриоза и куп други щуротии, ама щом родих, значи нищо ми няма. Сега още си го чекАм цикъла, пък да видим с болките как ще е.

Общи условия

Активация на акаунт