ЮЛСКИ бебчета и мами - тема 13

• 20 149
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
  • Велико Търново
И аз да се наместя в темата... Сияна снощи ми отказа да суче от лявата гърда, дърпа се и пищи, освен това доста спа вчера. През нощта успях да я излъжа и я накърмих от ляво. Тая сутрин пак пищи и не иска от там. Ама на мен ми светна  - зъби. Странното е, че е подута и бяла отгоре и не първото зъбче, а второто. Лъжа ли се или наистина са зъби? Голямо тръшкане и рев, даже и като я взема... На обяд я излъгах пак отляво, като и подадох гърдата като бяхме прави и двете. Голямо чудо, ако това са зъби, разбирам защо всичко говорят, че е страшно Rolling Eyes Надявам се да не съм ви развалила настроението и при вас да е по-лесно. Хубав ден  bouquet

# 16
Я и аз да се намърдам в темата  Sunglasses Стеф   bouquet
А4, по повод буденето нощем на често, при нас още няма никакво будене, но съм чувала от моята приятелка с по - голямо бебе, че нейният се будел през нощта на 30 мин. и било от зъби, тъй че явно всички ни чака това в един момент  Crazy
За спортната среща - супер, ще видим дали ще може без Поли да се довлека Simple Smile че иначе не си го представям мн  Laughing
Сиси, браво на твоя младеж за наддаването Simple Smile По думите ти за косичката да разбирам, че е хубаво по рядко да се мие със шампоанче...и аз така знам, че не е хубаво често и я мия веднъж седмично и още веднъж само с вода Simple Smile
Mama Mishe, стискам ти палци да си взела изпита, държавен ли е?
Нина, как е счетоводството, аз завъших това, но не съм работила още.

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 13:09 от sarnichkata

# 17
Здравеѝте момичета,

Как мерите температурата на бебето/детето? Аз имам термометър на Браун, коѝто измерва темп като се поставя във ухото и нормален дигитален с коѝто измервам под мишницата. Но този в ухото дава по-висока температура. Днес ходихме на лекар, коѝто пък премери темп с апарат като дистанционно, показа 36.7 и каза че всичко е ок, но като се върнахме в къщи и премерих в ухото беше 37.5 (с дигиталниа под мишницата 36.7). Четох че ушните са наѝ-акуратни...

Мерси

# 18
  • София
Здравейте мили мами,
Честита месечинка на Мария на Грация и на нашите астрални близнаци Никола, Калина, Ясен и Доминик! Желая ни всички сладури много здраве, късмет и щастливи мами! Ние по случай месечинката също получихме кенгуру от Windows, тъкмо си мислех, че са ни пропуснали и хоп подаръче днес.
Цветен прашец, браво за прекрасната инициатива да направиш списъка с професиите. Хайде от мен да мине, ще издам за коя фирма работя - мениджър маркетинг и реклама съм в Todoroff.  Laughing
Марулка,  поздравления за тортата - страхотна е, както и всички останали твои торти. Успех  в състезанието. Неви е много сладка с този бански. Ще се радвам, ако споделиш с нас къде смяташ да я водиш на плуване.  bouquet
Чери, честито христянче!  bouquet

# 19
  • Видин
Запис  Blush и бягам  ooooh!

# 20
  • Силистра
Здравейте! Аз да почерпя по едно за третата ни месечинка   beer3, и да пожелая на днешните рожденници много усмивки. И ние днес имаме подарък, естесвено кенгуру... Wink

И да споделя, че и аз залитам на тема еко, био и здравословно и от около седмица мия малчо само с хума, слагам една шепа във ваничката и малко на главичката, ами такава хубава мекичка кожа и като новороден не е имал. Баткото и той пожела и му разтворих в една купичка малко и се маза и се кефи, а най ме учуди мъжът ми, който също приложи процедурата.

Относно ЕБХ никой почти не ме разбира с изключение на майка ми и една дружка, само ме питат защо си мъча детето и наказвам и мен и него. А аз не го чувставам така, но това е др тема

В предната тема питах за ДТК по ЗК, защото нашата лекарка много ме навива за Пентаксим, а аз и ваксини много не харесвам, та се зачудих масова практика ли е, какъв келепир има тя от ваксината, насочи ме и към аптека, явно комисионната е добра?

# 21
Срам не срам пак се записвам.. и пак не съм чела... Вие с този Фейсбук направо ме "развалихте" сега само игрици цъкам в свободното време  Embarassed

Целувки от нас на всички! Тоя път няма да обещавам да съм по-постоянна в четенето и писането  Laughing

# 22
 newsm44 newsm68 newsm10
МОМИЧЕТА вече съм бакалавър по Публична администрация - имам 5- ца нАа  изпита!
 moresmile

# 23
newsm44 newsm68 newsm10
МОМИЧЕТА вече съм бакалавър по Публична администрация - имам 5- ца нАа  изпита!
 moresmile
Браво, честито, и аз го усетих това миналата седмица  Mr. Green   ura newsm18

# 24
 И да ви почерпя  cheers beer3 beer beer2

# 25
  • Велико Търново
newsm44 newsm68 newsm10
 moresmile
Честито, Колежке, хайде сега и магистър да станеш Simple Smile

# 26
newsm44 newsm68 newsm10
 moresmile

smile3501-ЧЕСТИТО!
Много ти е интересна специалността!Аз съм магистър по Публична администрация /бакалавър по Машиностроене и Уредостроене/.Много ми беше интересно да посещавам лекциите и да чета за изпитите  Praynig

# 27
  • София
newsm44 newsm68 newsm10
 moresmile

Честито! Само успехи от тук нататък с новата специалност!

# 28
Здравейте! На мамите, които търсят тънички чесалки да кажа, че има разнообразие в хипермаркет "Комсет" на бул. "Т. Каблешков". Peace

Взехме си наградата - кенгуру на Бертони.

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 16:49 от medula

# 29
  • Видин
Подсетете ме после да ви напиша за Генгигел-а  Praynig сега излизаме на разходка
Мама мише, честито   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт