Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за малката принцеса?
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за малката принцеса?
-
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
-
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
Форумът обсъжда различни аспекти на производството на дрехи в Пакистан. Някои потребители хвалят качеството на пакистанската мода, като споделят положителен опит с покупката си. Други изразяват загриженост относно условията на труд, като споменават случаи на детски труд и незаконно наемничество. Освен това има споделени истории за пазаруване в пакистански квартал в Париж и впечатления от тези магазини.
-
Какви са обичаите след раждането в Пакистан?
-
Какви са разликите между сунитите и шиитите?
То всъщност това не е истинската му фамилия...някъде като подал документи му сбъркали името и за фамилия му написали името на баша му ...та на хего после не му се занимавало да го сменя и си останало така...И фактически аз сега нося името на баща му
и аз не ям люто но когато бях в пакистан нямаше как ядях не исках заради мене те да си развалят навика да си ядат люто не знам как се оправях навън 40 градуса аз ям ако люто понеже аз бях там през много лошо време лятото а в Лахор през лятото е страшно.той и вторият ми мъж яде много люто но чест му правя когато заживяхме заедно никога не е готвил люто слага цели люти чушки и си ги яде сам.когато бях в Ирландия да се запознаем той решава да ми готви брияни да се покаже какъв готвач е и като вика заради тебе няма да е люто само леко пикантно.леле като хапнах огън а той вика ама как аз заради тебе не го сготвих люто ако сготвя така мойте съквартиранти нямам да го харесат.аз когато се налага ям люто и знам как е ама това беше огън представям си как ли си готви когато ме няма щом това не беше люто.той казва как ще се оправиш в пакистан мойто семейство яде много люто.еми ще му мисля като дойде момента.

Но също така го правя и без лук. Във олио и краве масло запържвам оризчето докато стане стъклено и разбърквам. Като стане стъклено добавям бульон. Задължително стлагам бульон и го оставям на ниска температура. Посолявам и го оставям на слаба температура като не го разбърквам много. И така двайсетина минутки. То се иска майсторлък но не се притеснявай, защото то става със практика. А иначе ориза за китайските ми манджи е само вода и малко сол. Докато се науча да го правя да се дели направо ми се разката цялата бойна слава, ама аз не сЪ давам.. Важното е да се вари на слаба температура. Към този ориз който приготвям без лука прибавям и предварително препечено фиде- става розавичко като се запече. 

и назад насядали многоо многооо брадясали пакистанци
После години наред не ядях пилешко месо
Eй ви Пакистански чай със мляко. И аз обичам чай със мляко. Голямо съм прасе ейй, всичко обичам аааааз
. Аз не мога да го пробвам сега че постя, но така апетитно ми мирише, че да знаеш май на Коледа ще си го направя и ще се пръсна от ядене