Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за малката принцеса?
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за малката принцеса?
-
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
-
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
Форумът обсъжда различни аспекти на производството на дрехи в Пакистан. Някои потребители хвалят качеството на пакистанската мода, като споделят положителен опит с покупката си. Други изразяват загриженост относно условията на труд, като споменават случаи на детски труд и незаконно наемничество. Освен това има споделени истории за пазаруване в пакистански квартал в Париж и впечатления от тези магазини.
-
Какви са обичаите след раждането в Пакистан?
-
Какви са разликите между сунитите и шиитите?

Айде разказвай повече! 
?
Да ви е сладко 
Прощавай, моля те 
като нищо може да си останеш във центъpа и да се чудиш как да се прибираш
Мерси че попита

. Само че съм малко дъртичка вече, а и докато се преборим с майка му съвсем ще одъртея за второ бебче, а искам момиченцеееее. И моя калпазан само ме пита кога ще имам сестричка. Той така иска че на сестра ми на дъщеричката и казва това е мойта сестричка. Аз му обеснявам, а той знам че ми е братовчедка,но сега защото си нямам сестричка ще и казвам така,а после пак братовчедка
голям смях е с тях. Елионорич добре дошла, нищо че аз не съм женена за пакистанец , но сме от региона
, че съм свикнала през уикенда да се излежавам до 8-9 поне 
Тесс, лятото ако идваме пак във вашия район на почивка, обещавам да ти донеса. Те са миксове, всеки за определено ястие и от вътрешната страна на кутията има и рецепта на английски.