Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за малката принцеса?
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за малката принцеса?
-
Как реагира форумът на рождения ден на бебето?
-
Какви са мненията относно производството на дрехи в Пакистан?
Форумът обсъжда различни аспекти на производството на дрехи в Пакистан. Някои потребители хвалят качеството на пакистанската мода, като споделят положителен опит с покупката си. Други изразяват загриженост относно условията на труд, като споменават случаи на детски труд и незаконно наемничество. Освен това има споделени истории за пазаруване в пакистански квартал в Париж и впечатления от тези магазини.
-
Какви са обичаите след раждането в Пакистан?
-
Какви са разликите между сунитите и шиитите?
) Вкъщи имаме достатъчно материал, защото моят мъж работи в сферата на шоу-бизнеса и последния му проект е бил именно fashion week. Аз даже малко се дразнех, защото манекенките бяха много хубави. А аз съм си по природа дебеланка:)) Къде по природа, къде по депресия-7 години сама, къде по американските лоши навици на хранене. Аз сама съм си причина за това тегло, но сега откакто мъжът ми дойде, ми се ще да се постегна, че си мислим за бебче вече, а на мен няма да ми е лесно с тези килограми.

Мие чинии, прахосмукачката и боклука са негови когато си е тука. Като го няма синковеца мята боклука без да напомням. За готвенето там по не става работата но се е случвало да точи тиквеник-даааа да точи бе, сериозно. Кюфтета по френски да ви направи пръстите да си оближете. Но за готвенето не се спуска много, много, предпочита да ме води на ресторант ама аз нИща многУ щото у дома си ми е мнаго убавичкУ и много уютничко. Той не е капризен и за ядене. Може да му намажа една филийка със масълце и той най-доволен на света. Бе дисциплиниран си е от самото начало откакто сме си двамцата. Ама има една приказка мойта бабичка ми я казваше- На един мъж на каквито чаршафи му постелеш на такива ще легне. Та във връзка със чаршафите може и да глади. А как глади панталонииииии, ама то му е наследство от Navy Academy. Ако има панталони за гладене аз се глезя
Бе мъж кЪт слънце само ме нерви със цигарите а лекарите казаха, че много му вредят вече но той със дебела глава и много ме натъжава когато не ме слуша за тези гадни цигари.
А там за студените неща които не трябва да се вземат дали има някакъв резон. Може би има. Да ви кажа пък аз какво установих преди много, много години. Ей тъй ми беше щукнало от някъде си. Ми не ходех на черква като съм във цикъл и сега даже. Аз не съм религиозна но обичам да ходя и да благодаря, за хубавите неща. И преди време четох, че например при мюсюлманите когато жената е във това положение не може да ходи на хадж. На мене това просто ми щукна като бях госпожица, че не трябва да ходя във това положение. 

Даниелка, нИ сЪ коси за снагата си. Като дойде бебо щЪ питЪм аз как няма да имаш времИ да лапаш. И сЪ мУли да неЙ кЪт мойтУ ревливУтУ диване. Аз тука всички със това ги плаша- със диването си, че го чуваха във съседната къща като се дереше. Ама то и от колики и от зъбки. Нямаше тогава неща които да ми помогнат за колики и изникващи зъбчета. Пробвах със чайчето от копър постоянно ама не, не помагаше
Държах до във краен случай на ръчички, и си слъгах моята ръчичка на тумбачето му за да го затопля и мъъъничко да му олекне...... И те така.... 

Лека нощ/
А де.

,ама какво да се прави мързел съм голям
.И да те подхвана от вратата-и аз съм Даниелка и аз съм дундавелка.Ми ко да се прави натура
ОГЕЛПИХ ГИ.Танвирчо ги хапна докато бяха топли.После като изстинаха станаха едни твърди мале леле.На попара ги изядох днес за закуска.Утре ще се пробвам с нова рецепта и нова доза.Купих си 400 хартиени форми-има да бъркам докато ги направа.Ама ша ги оправа.Мали мога да смъкна кожата на едно пиле без да я разкъсам и да я напълня пък такива прости работи като ПАЛАЧИНКИ и МUFFINS хич не ме бива да права...Резил....Приемам акъли всякакви
...