Гука, не спира, АПРИЛчето сладко, за радост на мама и татко.

• 22 370
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Аз за срещата не обещавам, че нашите са ми на гости, но ще се опитам. Peace

desi054224
, на мен поне не ми пречи - предния път я спазвах 1 месец - Пипо беше на 3 месеца; сега пак смятам за 1 месец да я спазвам.

За ябълката освен настъргана съм я давала на Елена завита в парче тензух, така тя си я дъвче и изсмуква без да се притеснявам, че ще се задави. Давала съм и малки парчета, които аз и отчупвам, но си е доста играчка...

Супер идея! Ще пробвам, само да намеря тензух. Crazy

рони, ама много е хубава тази Мария, много!  Heart Eyes

А, вече е минало 12 ч., я да честитя имения ден на всички Викита в темата, и особено на Вики на very nice, най-добрата приятелка на Пипо!

# 481
здравейте мами  Hug
как успяхте за няколко дни толкова да изпишете  Shocked Mr. Green
Анито си промени режима последната седмица,започна да спи до обяд а вечер да заспива към 1   #Crazy нооо днес станахме по-рано и си пооправи заспиването,дано и утре е така  Praynig та така,за това не съм и писала,не съм и ви чела сега,спеше само по 1 път на ден(40 мин) и се чудих кое по-напред да свърша и не съм сядала на компютъра
ще пиша пак по-подобаващо когато ви прочета
mamacita имаш глас и от мен ,незнам дали знаеш но ще пускат след 2 дена новия сезон на True blood  Peace (ако не бъркам ти го харесваше  Wink )

# 482
  • София
Честито и от мене на всички Викита!
  bouquet

# 483
Добро утро!И понеже Деси вече не ни прави кафенце

Оф аз съм станала от 5 часа,а сме будни още от 4.Емко се събуди с плач,болеше го коремчето и така до 6 часа,като се изака пак супер трудно и пак заспа!На всичкото отгоре събуди кака си и сега тя ми виси на главата  ooooh!
very nice онзи ден яде броколи и пак не ака и спанак яде по предния ден и пак запечен  ooooh!
Честит празник на всички празнуващи днес!

# 484
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте  Hug.Влизам на бързо да ви почерпя  изчезвам по задачки.На днешния ден преди цели 16 години за първи път станах майка .

Честито на всички който носят имената Мина,Виктор и Виктория  Heart Eyes  bouquet Hug

# 485
emiliarie честита ти рожденничка,да ти е жива и здрава!
chockolina последен въпрос,а ти пиеш ли фрешове,защото нали цитрусовите плодове не са подходящи при кърмене?

# 486

Това е почерпката от Виктор!!!
Честит Имен ден на всички носещи това победоносно име!!!! Да са здрави и щастливи!!!!

# 487
Честито на именниците, а те май са много в нашата темичка! LaughingДа са живи и здрави, и с гордост да носят името си!  bouquet
Специално за съседчето ни Виктор на Ола!    love001
emiliarie  , честита рожденничка и от мен, много здраве й желая!  bouquet  bouquet  bouquet
Аз днес най- накря успях едва, едва да взема урина, голям зор, голямо чудо!Много малко успях да взема, но дано е достатъчно!
Със захранването и ние не сме добре, голям рев, голям ужас, плаче, сърди се, върти се, ама като й бутна лъжицата и си го изяжда, не го плюе! Rolling EyesЗатова винаги имам приготвено 70мл АМ, и вече като стане нетърпимо положението и съм изредила вече всички песни и атракции, й го давам, изпива го и после пак пюренце и така успявам цяло пюре да й дам/125-190мл/.Ако не си пийне поне малко АМ изобщо не го смята за хранене другото, важно е шишето да е на лице, направо засиява като го види!Как ще я накрам да яде само пюре не знам! ooooh!
Момичета, и аз търся спанак да й купя, ама не мога да намеря, има само на ХИП и то май е със сметана, пък аз не искам да й давам такова!Има ли спанак+картоф или нещо подобно на някоя фирма?
very nice, според мен, не й давай АМ!Мисля, че няма да помогне, не се буди заради яденето, че е много гладна, нещо друго я мъчи!Така като въведеш АМ, може да се отбие, е не е гаранция, ама все пак не рискувай според мен, пък и наистина не вярвам да има полза!Аз те разбирам, че не знаеш какво да й правиш и се мъчиш много, но соред мен трябва да имаш търпение/слонско Tired/ и да изчакаш да отмине този период от самосебе си!
Ния и тя е много кисела, по цял ден се сърди, мучи, като някоя мечка е!Угодия няма никаква, освен бънджито, ама то не може все там да стои!А пък така или иначе и то й писва след 10-15мин!Играчките вече за нищо ги няма, щом само й я подам и веднага е захвърлена на пода! ooooh!
Косата и на мен ми пада зверски, скоро ще съм гола глава, не знам какво да правя, ужасно е!Не ми стигат 100-те килограма, които имам да свалям и изобщо целия ми занемарен вид, ами сега и това! ooooh!Ееех, а едно време само пред огледалото и гардероба бях, много се грижех за себе си, сега едва смогвам да се изкъпя!Много ми е тъпо и мъчно! Sad
И вкъщи е една кочина, вече направо не знам кое къде е, прозорци вече не си спомням откога не са мити...А по принцип съм много стриктна в тези неща, колкото и да съм била уморена, винаги всичко вкъщи е било под конец!Така се промени живота ми, всичко се обърка, все едно не съм аз, много ми тежи всичо това, знам , че като поотрастне Ния ще е по- друго, ама сега ми се струва всичко толкова безнадежно, много ме дразни това положение и направо нямам мира! Tired

# 488
Честит имен ден на мадамите Вики на ВериНайс и Гандия и момчетата Вики на Съни с новия ник, на Ола, на Снеж и на всички, които съм изтървала!   bouquet
Честит празник на първородното ти дете и на теб,  emiliarie!   bouquet
ВериНайс, когато ми беше понамаляла кърмата аз взех Хип-АМ (двойка заради желязото и т.н. в състава) и даже веднъж успях да й дам на Марчето да пийне преди заспиване. После, за да заспи преслуша и мен и накрая пак си скимтеше цяла нощ, както си ме е подхванала. След това вече не можах да я излъжа, че и Хип-а става за ядене.  Simple Smile Даже и то това за сън й взех, но прочетох че е с вкус на елда и остана неотворено, тъй като не съм въвела елдата още.
Жабче, браво за напредъкът при Яна. Дано зарази и сестра си да започне да отваря уста.
Вече и в София има и човек, който да прави снимки, приходите от които да отидат в полза на Анджи. В четвъртък ще бъде при костенурката в Борисовата градина. Сесията ще бъде на цена от 40 лв.  

Принцеске, на теб ти бях писала преди да не се оплакваш от външния си вид.  Naughty Изглеждаш много добре. А за объркания живот също не искам да чувам. Дай боже всекиму на такава обърквация да случи. От четири години и два месеца живея с мисълта да има кой да ми обърка живота и да се чувствам така щастливо изтощена, както съм в момента.  Peace

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 09:39 от рони

# 489
Здравейте! Днес имам рожден ден! По този повод искам да ви почерпя:

Честит имен ден на Викинцата!

# 490
TANITAFRESH, честит рожден ден!Да си жива и здрава!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Рони, благодаря ти, напълно си права, просто май нещо ми прикипя моментно!Благодаря ти, че ме накара да се опомня! Hug Hug Hug

# 491
  • Бургас
TANITAFRESH, честит рожден ден!Да си жива и здрава!!!

Спанак със морков, праз, картоф има на сънвал, аз захранвах от зеленчуковит епочти само от тях много са хубави.

Акането си е голям проблем, деси 05.. защо не му правиш леко клизма като стане трагично, аз съм правила само веднъж на стефи на 5 ден защото се притесних и с термометърчети и веднага са изака меко. Яж и ти мноог круши .

# 492
Честит рожден ден TANITAFRESH!
Много  късмет и щастливи мигове!
Принцеске, като те чета все едно аз съм го казала, но все се надява че това е преходно и скоро децата ще го израстат този период и всичко ще си дойде на мястото  Peace
Привет на всички, съжалявам че не съм писала от дълго време,но все нямам време а понякога и ищях нямам.Депресия ли или нешо ме гони , но все ми е смотано настроението  Tired.
При нас периода с неспането нощем продължава още и направо скоро ще съм грохнала съвсем   Cry.Ако това се дължи на зъби да изникват по- бързо и да се поуспокой момъка.От известно време вече се изправя сам   ooooh! и сега само да отвори очи и хоп скокнал е на леглото.
Отчетохме се и като парашутисти, да не би да останем по- назад, но всичко е наред само с едно туп се разминахме  Naughty
Честито и на всички именници днес!

# 493
Добро утро майчета!!

Честит рожден ден на всички бебчета!!

Честит имен ден на именниците!!
Снеж, Вери найс, Ola да са ни живи и здрави! Черпя и за моята Вики  Wine Glass

Танитафреш честит рожден ден бъди обичана майка и съпруга!!
  bouquet

Надето К аз давам ориз в домашно приготвени пюрета слагам около 2-3 щипки ориз докато варя зеленчуците като гледам да е добре сварен и пасирам досега съм нямала проблем! Peace

За косата моята пада от доста време но забелязвам, че напоследък е понамалял косопада и ми излиза нова коса!! Wink

Миме това за рибата не бях го чувала!! Crazy

Рони Мария голяма сладуранка с тези зъбчета!! Heart Eyes

mamacita имаш глас и от мен! Peace

emiliarie честита рожденничка!!  bouquet

Принцеса рая живота се променя като се роди детенце, но всичко ще си дойде на мястото просто имай търпение ако имаш възможност отделяй малко време и за себе си поне веднъж седмично! Оставяй къщната работа и когато Ния спи направи нещо приятно за себе си мнооого помага и ободрява!! Hug Hug

За запека и ние имаме проблем от време на време, но като не се изака 1 ден започвам да давам два поредни дни само тиква и сини сливи и така се справяме!! Peace

# 494
  • not found
Ох че хубаво - имаме си и рожденичка и именници , Виктор мисля  , че беше най-срещаното сред нашите априлковци  Hug
Ето една усмивка от нас и се чувствайте поздравени  Hug Днес имам с какво да снимам и ще си наснимам бебето най-накрая  Crazy

После пак ще пиша , че имам малко робска работа да върша  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт