Дързост и красота - 50 ..."Всичко си остава в семейството!"

• 24 974
  • 733
  •   1
Отговори
# 210

Ето го, но не му видяхме лицето и едва ли ще го познаеш...

Мерси! Heart Eyes
Ако го бях видяла щях да го помня.  Grinning Знаех си, че не съм съвсем отнесена от вихъра... Joy

# 211
Именно!
Никога,никъде не каза "Ще се опитам да го направя щастлив...."и т.н.,всичко,което казва и прави човек,който обича,а не който се оставя да бъде обичан.

Във вчерашната серия Брук каза на сестра си :" Знам , че много го нараних. Ако ми прости , ще стана такава съпруга , каквато той иска"

Това за мен се равнява на " ще се опитам да го направя щастлив"
Аз го виждам като : Ще стана такава каквато не съм , ще пренебрегна собственото си аз , само за да си щастлив"   Peace

# 212
Сигурно са го давали за кратко тоя градинар,защото не си го спомням

Краси, фен съм ти!  newsm51

# 213
Бряяяя тоз нов градинар.....нещо много млад,секси градинар бе.....аз все съм си  представяла за градинар някой дъртак едва вървящ.....пък то я виж за ко става на въпрос.....В чия ли колекция ще влезни..... newsm78

# 214
Аз го виждам като : Ще стана такава каквато не съм , ще пренебрегна собственото си аз , само за да си щастлив"   Peace

При положение, че Рич ́и казва "Обичам те такава, каквато си!" не виждам как Ник ще го огрее. Поне не задълго. Човек да не е от глина, че да се моделира по чуждо желание и усмотрение? Дори и да иска... не става така.

# 215
Е, хайде сега, в стремежа си да изкарат Брук чудовище някои от вас сложиха крилца и ореол на Ник. За да не им потръгне брака е виновна както любовта на Брук към Ридж, така и самият Ник. Вместо да даде свобода на Брук и тя да почувства, че има право на избор, той почна да я ограничава - да работи където той каже, каквото той каже, как да се снима... Забранения плод става най-сладък, не му ли е ясно това?  newsm78
Лично аз знам случай в реалния живот, в който жената избра спокойната обич пред изпепеляващата, но нараняваща любов и брака е чудесен и досега. Обаче съпругът определено успя да предразположи и спечели жената, а не като недоразумението Ник  Naughty

И я си признайте всички честно, дали всяка от нас не е егоист в любовта си? Винаги ли мислим за другите, когато обичаме? И която винаги е мислила първо за всички останали, а най-накрая за себе си, нека тя да хвърля камъни по Брук  Wink И по Тейлър и Бриджит, разбира се  Peace

# 216
  • somewhere near the sea
Кой беше тоя градинар Шейн  newsm78, че и на мен нещо лампичката ми не светва  Crazy

Новичък е, новичък. Flutter
Не съвсем, вече сме го виждали... Wink
На пътя...... Twisted Evil и....градинарите, чистачите на басейни, масажьорите, доставчиците и водопроводчиците в Бевърли Хилс по задължение са млади Party  Wink

# 217
  • София
Кой беше тоя градинар Шейн  newsm78, че и на мен нещо лампичката ми не светва  Crazy

Новичък е, новичък. Flutter
Не съвсем, вече сме го виждали... Wink
На пътя...... Twisted Evil и....градинарите, чистачите на басейни, масажьорите, доставчиците и водопроводчиците в Бевърли Хилс по задължение са млади Party  Wink
Все пак може да им се наложи да "помогнат в беда" на някоя "отчаяна съпруга", ако се досещаш какво има предвид newsm53

# 218
М-дааа, някои хора и на градинар и изнудвач ще случат...  Wink
Да можеше и за да съм в Бевърли Хилс, а не в Лозенец   Blush

# 219
  • София
М-дааа, някои хора и на градинар и изнудвач ще случат...  Wink
Да можеше и за да съм в Бевърли Хилс, а не в Лозенец   Blush

Не бъди алчна..глей к'ви проблеми имат хората  Wink

# 220

Да, големи проблеми - искат в Париж, пък без малко да ги пратят в Китай  Joy

# 221

Да им имам проблемите. Mr. Green
Нищо и никакво.Mr. Green

Този сладурски градинар беше с качулка тогава, затова не съм му обърнала внимание. Пфу, че съм и аз! Вземам си бележка.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 17:20 от Logan

# 222
  • somewhere near the sea
Все пак може да им се наложи да "помогнат в беда" на някоя "отчаяна съпруга", ако се досещаш какво има предвид newsm53

# 223
  • Край ''синьосиньото синьо море''

Ето го, но не му видяхме лицето и едва ли ще го познаеш...

Тойзи да не е онзи дето взе акъла на девойката като се въртеше около колата newsm78 Скрил се е мръсникът зад нЕкоя шумка и сега...дай кинти...  Нъл' е ЕДИНСТВЕН свидетел...Познах ли? Simple Smile.....(актьорът...бива...нищо че е рус Mr. Green)Пък аз мнооого мразя руси Mr. Green

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 19:24 от susy

# 224
Сузи, за скитника ли говориш? Че от къде се разбра,че е градинар въобще и нали беше на магистралата, как се озовава  после в квартала на Тейлър?  newsm78 Тия сценаристи съвсем ни взеха за канарчета, всичко съшито не с бели ами без конци  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт