Дързост и красота - 50 ..."Всичко си остава в семейството!"

• 24 166
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте!! Hug
 Виждам, че моята особа е доста интересна за вас, което само може да ме радва! Mr. Green

Важното е, че си вярваш  Mr. Green

# 346
  • В средата на времето
По отношение на Брук и аз не виждам смисъл 20 години  да се издига в култ за това,че открила  някаква си формула,

..ма тя не е спряла само с откриването на формулата..имаше си идеи за развитието на фирмата и продължава да има..Участва си активно в живота на ФК..не е като да си е седнала у дома и да се чуди какви да ги скъдри Crazy
..Тейлър от как се е върнала, само глупости прави..Уж щеше да започва работа..поседя малко в едно офисче и и свърши мерака да работи Crazy..толкова се е забатачила в собствените си проблеми, че по-далеч от носа си не вижда..Как беше..душицата и страдала.. Crazy

# 347
  • Разпиляна във въображението
Точно това щях да напиша. Отдавна приноса на Брук към Форестър не е във формулата. Тя пусна най-печелившата линия на Форестър, да не говорим и за мъжката линия.

# 348
По отношение на Брук и аз не виждам смисъл 20 години  да се издига в култ за това,че открила  някаква си формула,

..ма тя не е спряла само с откриването на формулата..имаше си идеи за развитието на фирмата и продължава да има..Участва си активно в живота на ФК..не е като да си е седнала у дома и да се чуди какви да ги скъдри Crazy
..Тейлър от как се е върнала, само глупости прави..Уж щеше да започва работа..поседя малко в едно офисче и и свърши мерака да работи Crazy..толкова се е забатачила в собствените си проблеми, че по-далеч от носа си не вижда..Как беше..душицата и страдала.. Crazy

Мен ако питаш, незнам някой в тоя филм въобще да работи. Ник тъпче сандвичи по цял ден, Стефани слухти, Бриджет и тя ходи напред назад да наглежда я Данте, я Ник, Брук по цял ден се занимава с душевните си терзания, Торн не съм го виждала на работа от доста серии, само Хектор е на поста си /преди да ослепее/  Mr. Green Ходят  си на екскурзийки и до Биг Беър, все едно е кварталния магазин. Кога ги печелят тия милиони незнам?  newsm78

# 349
  • somewhere near the sea
“Аз не съм съгласен с вас, но бих дал живота си, за да изразявате свободно своето мнение ” - ВОЛТЕР
Момичета, нали за това сме във форум. Всеки има право да изразява мнението си-това е основен принцип на демокрацията Naughty
По-добре да не гадаем какво била свършила едната и другата. От създаването на изкуВствения плат в микровълновата фурна (не вярвам този плат да е актуален след 20-30 години) до зелените танкери не са ни показали кой знае каква дейност на Блонди, освен че се омъжваше след всяко ревю, раждаше деца през няколко години...Дейност ли  е  newsm78 Че как иначе?
Щом трябва да се приема, че е била добра майка само по думите на героите, защо не приемем, че другата е уважаван лекар също по думите на другите?
Дъщерята на Блонди също страда, но ... hahaha.това е дреболия... hahahaсвикнала е...тя си е такава...ще й мине. Joy
Мен ако питаш, незнам някой в тоя филм въобще да работи. Ник тъпче сандвичи по цял ден, Стефани слухти, Бриджет и тя ходи напред назад да наглежда я Данте, я Ник, Брук по цял ден се занимава с душевните си терзания, Торн не съм го виждала на работа от доста серии, само Хектор е на поста си /преди да ослепее/  Mr. Green Ходят  си на екскурзийки и до Биг Беър, все едно е кварталния магазин. Кога ги печелят тия милиони незнам?  newsm78
Аааа, бъркаш са. Брук работи

# 350

Знаех си аз,че съм сбъркала в преценката си  Mr. Green , но сигурно защото съм го причислила към душевните терзания и опитите за оправянето им  Laughing

# 351
  • В средата на времето
Днес гледах с моето дете анимационното филмче "Гръм"  Grinning Та там има герой, Д-р Форестър, и той се озвучава от...Рон Мос Joy

..ааа и това ли го считате за работа.. Crazy Ми тогава сте прави бе, Тейлър си скъсва д-то в последно време от работа..тееежка работа Mr. Green

# 352
  • somewhere near the sea
Амиии 30 години светъл пример... Какво да прави

# 353
Брук винаги са я давали я в офиса, я се жени, я ражда. Но винаги е била на работа. Дори и само да премества папки, да преглежда модели или да прави ревюта. Изобщо не може да се сравнява с Тейлър, моля моля. Но не ви изнася да го признаете.

Тейлър беше на работа във Форестър и какво правеше - разнасяше клюки. Joy

# 354
Е оно толкова си може! Joy Crazy Joy

# 355
Брук винаги са я давали я в офиса, я се жени, я ражда. Но винаги е била на работа. Дори и само да премества папки, да преглежда модели или да прави ревюта. Изобщо не може да се сравнява с Тейлър, моля моля. Но не ви изнася да го признаете.

Ако си забелязала филма е за мода... И да дават Тейлър с някой неин пациент, какво ще разберем. Той така или иначе няма да е някакъв важен персонаж във филма. А Брук като я видя да подмята тия папки без някаква причина и да говори за  съвсем други неща направо ми призлява. А модната й линия е по-подходяща за Мулен руж, отколкото за висша мода  Mr. Green

# 356
....
 Виждам, че моята особа е доста интересна за вас, което само може да ме радва! Mr. Green

Не е лесно ... да разбереш, че хич не си интересна   Laughing

Ако си забелязала филма е за мода... И да дават Тейлър с някой неин пациент, какво ще разберем. Той така или иначе няма да е някакъв важен персонаж във филма. А Брук като я видя да подмята тия папки без някаква причина и да говори за  съвсем други неща направо ми призлява. А модната й линия е по-подходяща за Мулен руж, отколкото за висша мода  Mr. Green

Е, ся ... призлява ти , "Общата" га размества папките на бюрото си ...ми освежава ги жената, вкарва въздух измежду кориците, обдухва ги, така да се каже, докато ги разлиства  Laughing, сетне...   а в тоя ъгъл, а в другия кьош ... Изобще ...става за работник в бюрото по труда, добре симулира дейност  Laughing
Единственото нещо за което служат всъщност, е да прикриват поредният тест за бащинство , затуй сигур са цела тумба папки  Wink
Сетне обработва и Форестърови, обръща Фнимание лично, труди се неуморно по чужди кревати , бъхти се потна за насъщният ... весден  (най-вече прЯзнощ )  Laughing

# 357
Висшата мода по принцип не е чак толкова вървежна.

Пишем си за Тейлър. Ок, не дават много от пациентите й, но от това, което все пак са показвали и в момента показват какъв извод си правиш за нейния "професионализъм"?

# 358
Висшата мода по принцип не е чак толкова вървежна.

Пишем си за Тейлър. Ок, не дават много от пациентите й, но от това, което все пак са показвали и в момента показват какъв извод си правиш за нейния "професионализъм"?

Нали не гледаме психотрилър все пак  newsm78 Незнам какво се заядохте с тоя неин професионализъм, все едно да те питам за танкерното плаване и какъв професионалист е Масимо, съдейки по това , което дават - че кара мотор...значи за рокер става. Това са безмислени спорове според мен,защото  аз не мога да преценя каква химичка е Брук и как може като открие една формула и да се нарече учен примерно, все едно научен труд написала  Crazy

Незнам за професионализма на Т какво да кажа, но за този на лекарите им - те са магьосници, правят чудеса, първо те умъртвяват, след това те съживяват и накрая  и белези от операцията нямаш  Laughing А професионализма на Брук е известен, но най-вече в лова на мъже, обръща ги професионално наред,  в асансьора, в офиса, дет свари  Mr. Green

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 01:13 от Брукатака

# 359

..ааа и това ли го считате за работа.. Crazy Ми тогава сте прави бе, Тейлър си скъсва д-то в последно време от работа..тееежка работа Mr. Green

Е,това сега не са ли глупости?Каква работа ...преспа със Стив...за толкоз време.
От големите ви приказки как Тейлър ще ги тръшка наред...пак свободни съчинения.Дека са натръшканите мъжове?
И тук Брук пак я надмина-и с Ничо,и с Ричо...с единия се    luvbed   ,ама и другия не пуска...
Добре,че и Дикън не са върнали...че щеше да стане страшно...тя така не знае кого обича ...а ако имаше още избор...как никой не й предложи да хвърля боб...    Joy   да види кой ще й се падне и да си го  води дома ,у кревата...!  

Общи условия

Активация на акаунт