Дързост и красота - 50 ..."Всичко си остава в семейството!"

• 24 148
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
Ок, не дават много от пациентите й, но от това, което все пак са показвали и в момента показват какъв извод си правиш за нейния "професионализъм"?

Че Ник е впечатлен от нейния професионалисъм (без грам кавичка) и за това й предложи да работи при него.
И не я взе просто, за да не е при Форестър и да не се вижда с Ричи Рич (както беше с русата фурия, не че иначе ще му свърши няква работа - освен оназ, която може и вкъщи да му я прави), а я взе, защото е убеден в качествата й. Като се има предвид какъв мангизлия е, може да си позволи да наеме който си ще психиатър, пък той Тейлър избра  newsm78
Мултифункционалната Брукасита не е открила топлата вода с въвеждането на мъжката линия и с линията за бельо - всяка уважаваща себе си модна къща ги има  Naughty
Пък линията за бельо подозирам, че я въведе, за да може да развява кръшна (и не чак толкова кръшна) снага пред Ричо, белким й обърне малко Фнимание  hahaha

# 361
  • Разпиляна във въображението
Брукатака - Масимо си гледаше компанията и тя е печиливша. Това, че се занимава с кораби цял живот е доста показателно. Изгониха го защото постави фирмата пред прага на невероятен скандал, а не че не е професионалист.

Ще се заядя за професионализма на Тейлър защото тя изобщо не се представя като професионалист - лъже, мами, вече дори и гузна съвест няма, дъщеря й не е добре, блъска жена, която умира, а после утешава вдовеца и сирачето.......... не ми се пише, лека нощ. Утре пак... ако имам настроение.

Точно щях да си легна и...

Ник. Тейлър изобщо не трябваше да приема Ник за пациент защото е пристрастна и волно или неволно можеше да го тласне към посока, която не е подходяща за него. Ако беше добър професионалист щеше да му откаже.

Милата, Тейлър. Тя толкова искаше да му помогне Брук да не е с него. Толкова го убеждаваше да не се виждат... Ник е добра душа. След като тя напусна Форестър и остана без работа той искаше да я приюти за да лекува разстройствата на моряците от плаването hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

На Тейлър така и не намериха посока в която да я развият като професионалист затова и не става за почти нищо - първо (изключваме като каква я представиха в сериала) трябваше да помогне на Карълайн да се справи с предтоящата си кончина. После Брук я запозна с Рич за да помогне на Рич да помогне на Карълайн да почине в мир. После трябваше да утешава вдовеца. После ... лекуваше Джейм като накрая преспа с него за да не умре девствен hahaha После Ерик я нае да работи при него но нищо не стана (не е за вярване нали?), после някакъв нейн колега успя да я хипнотизира  Shocked, после ........... После, след дълги години смърт, като се прибра се оказа че е писала много книги да сексуалността сред младите хора Shocked и още нещо подобно.... После почна работа във Форестър да консултира шефката за това, какво искат работещите жени, но както знаем всичко отиде към дъното... Лекуваше Бриджит с чаша вино и с вътрешната надежда Ник да я изостави и да вземе Брук, за да може тя да си прибере Рич. И идват сегашните събития, които са дотатъчно красноречиви - никакво самочувствие, никаква самооценка, нищо. Каквито и дипломи да е имала, каквито и знания да е придобила, всичко е изпила и нищо не е останало.

Леле, Нена, това за мъжката модна линия направо ме разбива. Не знам. Сигурно не си гледала точно тази част от сериала.

# 362
Добро утро! Спорна седмица на всички!  bouquet

Имате ли предложения за  анкета към темата, свързана с Брук?

Наскоро споменах за ефекта на пеперудата: Grinning
http://vbox7.com/play:ed48f660

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 07:39 от Logan

# 363
Добро утро!

Какво прави Брук интересна (но трябва да са няколко отговора)

1. Външността
2. Емоционалността
3. Любовните връзки
4. Професионалното й развитие
5. Децата и бащи те им
6. Сватбите
7. Борбата й със Стефани
8. Връзката й с Рич
9. .......

# 364
Добро утро!
Незнам дали ще има такива , но ако все пак има , ще искат да има и отговор: " Не ми е интересна".
Иначе , на мен ми харесва предложението на Мириел.   bouquet

# 365
Резултатите  от анкетата:

Кой от братята ви харесва като поведение?
                                               Рич    - 10 (15.9%)
                                               Торн    - 27 (42.9%)
                                               Ник    - 6 (9.5%)
                                               Нито един от тримата    - 20 (31.7%)

Общ брой гласове: 63

# 366
Добро утро!
Незнам дали ще има такива , но ако все пак има , ще искат да има и отговор: " Не ми е интересна".
Иначе , на мен ми харесва предложението на Мириел.   bouquet

Може и този отговор, но някой ще го натиснат само за спорта, защото ако Брук не е интересна, то няма да има тези спорове.

# 367
  • В средата на времето
Ако има отговор - Брук е кучка Mr. Green..мисля, че ще се радва също на голям успех Grinning

Добро утро и от мен  bouquet

# 368
Как да кажа "забравих", като въобще не се сетих? Crazy

# 369
Добро утро!    Coffee

Аз ,по изключение,отговорих на анкетата.Точно с "Не ми е интересна."
По принцип,точно такъв тип жени никога не са представлявали интерес за мен:
1.Руси. /не харесвам руси,нито мъже,нито жени...нищо,че аз съм руса...в момента  Mr. Green  /
2.Завършени егоистки.
3.Самовлюбени нимфоманки.
4.Безлични като характер .
5.Мъжеядки.
6.Раждащи деца,без да знаят и те защо...може би защото е прието,или им е все едно колко деца ще има,нали после не ги поглеждат...
7.Всестранно развити "личности" -това винаги ми навява едни такива гнусни спомени за комунистическо време,в което всеки разбираше от всичко...и накрая за нищо не ставаше.
8.9. .....

А я коментирам и споря...защото така всеки път се убеждавам ,че съм права ,като не допускам такива ...индивиди  в обкръжението си!
а и филм е все пак-трябва за нещо да се плюе,да се говори...    Laughing  

# 370
Краси, моля те, не се насилвай да коментираш безинтересна личност. Защо само да се ядосваш? Коментирай си останалите интересни личности. Игнорирай я, ще ти е по-приятно Wink Мисли за нервите си Hug

# 371
  • София
Щом трябва да се приема, че е била добра майка само по думите на героите, защо не приемем, че другата е уважаван лекар също по думите на другите?
Марси, че те цитирам теб, че някак най-ясно ми прозвуча - и аз това питам, как може да има подобно питане, при положение, че в малко по-предната част на поста ти (както и в постовете на другите момичета) постоянно се поставя под съмнение работата и професионализма на Брук - плата бил не знам си откога, модни линии имала всяка модна къща. Значи ние трябва да приемем Тейлър за висша форма на професионализъм (макар че виждаме друго), само защото го казват в сериала, но вие не може да направите същото? Защото аз не съм чула някой да е обявил Брук за непрофесионалист или да е казал, че работата и не е съществена и няма принос.

Това мисля отговори на въпроса ми защо брукхейтърките гледат ДиК...

# 372
Гласувах, че ми е интересна с конфликтите си със Стефани  Simple Smile

Марси, за мен лично тия неща с професионализма на двете дами са си аксиома. В смисъл - сценаристите са решили, че двете са големи професионалистки, това се декларира няколко пъти във филма, значи го приемаме за истина. Това че Тейлър не действа според изискванията за професионализъм е според мен лично така, защото който е писал сценария, не е мислил как реално се държи един професионалист. Не знам дали ме разбрахте, ама няма да мога да се напъна по-добре да го обясня Laughing

# 373
Вече имаме отговор "Брук е кучка!"... Joy

Феъри, имаш право на 4 отговора. Hug

# 374
Щом трябва да се приема, че е била добра майка само по думите на героите, защо не приемем, че другата е уважаван лекар също по думите на другите?
Марси, че те цитирам теб, че някак най-ясно ми прозвуча - и аз това питам, как може да има подобно питане, при положение, че в малко по-предната част на поста ти (както и в постовете на другите момичета) постоянно се поставя под съмнение работата и професионализма на Брук - плата бил не знам си откога, модни линии имала всяка модна къща. Значи ние трябва да приемем Тейлър за висша форма на професионализъм (макар че виждаме друго), само защото го казват в сериала, но вие не може да направите същото? Защото аз не съм чула някой да е обявил Брук за непрофесионалист или да е казал, че работата и не е съществена и няма принос.

Това мисля отговори на въпроса ми защо брукхейтърките гледат ДиК...
Ами да,определено го гледам за забавление...и последното,което бих направила ,е да се ядосвам на нещо такова... /това за Miriel ./
Ако нещо,без значение ,какво и къде,дали в живота или по Тв-то,ме ядосва и ми създава напрежение,го игнорирам.Изобщо изчезва от полезрението ми...
А това тук си е забавление. Laughing

Не знам някой да е обявил Брук за непрофесионалист.НО...
За нещо ,изобретено преди ...вече 30 години,е смешно да се изтъква.И тук,и във филма. Имайки предвид с какви темпове се развиват всякакви отрасли,особено модната индустрия ,и че едва ли не всяка година се измислят нови платове,десени,линии  /следим модата все пак.../, да се възвеличава нещо от 80-те години на миналия век...еми ,смешно е!

А и по-напред писах какво мисля за ВСЕСТРАННО РАЗВИТИТЕ личности,дето от всичко разбират- в случая:мода,химия,биология,маркетинг,корабоплаване,мениджмънт,дизайнер...има ли още?
Да извинява Господ,че го намесвам,ама и той не е толкова надарен.
А имайки предвид и колко деца народи,и те поне 9-10 месеца време искат,да ги износиш и поне да ги родиш,преди да ги захвърлиш на бавачките....
Ами да й дадат Нобелова награда за .....всъщност за кой от всичките й таланти?    Joy    

Общи условия

Активация на акаунт