Дързост и красота - 50 ..."Всичко си остава в семейството!"

• 25 073
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
Ама не уточнихме какво е изневярата? Целувка, чувства, секс?

Сетих се да ви питам: Ридж изневерявал ли е на Тейлър?

Тук ли трябваше да се върна, за да разбера,че си питала нещо?  newsm78

# 151
  • София
Нищо не трябва да правиш - можеш спокойно да ме игнорираш...

# 152
Нищо не трябва да правиш - можеш спокойно да ме игнорираш...

Незнам защо задаваш тогава въпроси, чиито отговори прекрасно знаеш ...

# 153
  • София
Ами сигурно ми е интересно какво мислят останалите...ти как мислиш, защо ги задавам?
Искам да видя дали теориите са по принцип или за отделни случаи...може би трябваше да уточня, че въпросът е предимно към Nenna.

# 154
Не ми отговорихте Ридж изневерявал ли е на Тейлър?

Лана, не съм ти отговорила на въпроса, защото не съм го видяла  Embarassed
Може би си го добавила в последствие и за това  Rolling Eyes
Аз не мога много да се сетя за целия период, когато Ричи Рич и Тейлър са били заедно, може би имаш конкретен случай предвид  Thinking
Ако е така, сподели го, да го обсъдим  Peace
Спомням си, че ми се е набила в съзнанието случката в сауната и тази в асансьора. Там доколкото си спомням Ричо устоя на изкушението  newsm78

Nenna, а ако беше само целувка без чувства? Или секс без чувства? Или само чувства без физически контакт?

Както казах - за мен всичко е изневяра, ама аз съм крайна, та не съм критерий  Laughing

Между другото Ник знае че Брук има чувства към Ридж, знае и цялата им история - щом това не го е спряло да се ожени за нея - да си носи кръста! Разговорът тръгна от там, че щом Ридж е целунал Брук, а тя му е отвърнала, значи няма право да се сърди за секса на Ник с Бриджит - поне аз останах с такова впечатление  newsm78. Някак си не може да се сложи равенство между целувка и секс, или?

Че знаеше, знаеше, ама и тя умело го излъга, че всичко е минало и само него обича и е търсила винаги.
Чак аз й повярвах  Laughing Тъй че тук трябва да отдадем заслуженото на уменията на Брук да убеждава мъжете  Outta Joint

Мнеее, аз не съм казвала, че Брук няма право да се сърди за секса на Ничо, напротив. Не смятам, че една жена трябва да прости такова нещо. Ама за мен и тя не е света вода ненапита в случая  Peace

# 155
  • София
Не ми отговорихте Ридж изневерявал ли е на Тейлър?

Лана, не съм ти отговорила на въпроса, защото не съм го видяла  Embarassed
Може би си го добавила в последствие и за това  Rolling Eyes
Аз не мога много да се сетя за целия период, когато Ричи Рич и Тейлър са били заедно, може би имаш конкретен случай предвид  Thinking
Ако е така, сподели го, да го обсъдим  Peace
Спомням си, че ми се е набила в съзнанието случката в сауната и тази в асансьора. Там доколкото си спомням Ричо устоя на изкушението  newsm78
Не нямам конкретна случка предвид. Просто ми беше интересно, защото по твоята теория Ридж цял живот е живял с Тейлър в изневяра, понеже скоро си призна, че винаги е обичал Брук. Нещо с което не мога да се съглася, защото (изключая Морган, тама Брук не намесена) Ридж винаги е бил верен на Тейлър, както казваш дори в асансьора и при други случаи е издържал на изкушението..точно както Брук днес. Желанието да продължиш напред и да се опиташ да преодолееш тези чувства и да се опиташ да се отдадеш изцяло на един човек са достойни за уважение - друг е въпросът нашите герои доколко успяват  Peace
Anyway, лека нощ! Утре на свежи глави - пак! Party

# 156
А пък аз да изтърва точно тая серия...
Макар че е ясно какво е ставало...
Не спира да ме учудва безграничната наглост на Брук...Не иска Ричо,ама той трябва да отиде в манастир и да си сложи капаци на очите,че току виж погледнал друга освен нея!
А това да си помисли да обича друга....сакън,веднага-разстрел!
И изобщо не се запитва какво му причинява,като се омъжи за Ничо напук...дали Рич не страда,като я вижда с друг мъж...
Ама не ,той може да се гърчи ,важното е тя да не страда ...
Не обича Ничо,но той е длъжен да й бъде верен до гроб...дори и тя да се нацелува с всички мъжове в ЛА...добре ,че са само от две фамилии   Joy
И на всичката тая помия,отива и казва "Целувах се с Рич,ама вече няма да мисля за него.Ти си моят мъж!"

И това ако не е поведение на инфантилна 15-годишна девойка.....

# 157
Аааа, не е теория това  Peace
Това си е просто моето мнение, още не съм го оформила като цяла теория  Laughing
Ще го обмисля това, което ме питаш  Peace

Красиnewsm10
Лека нощ на всички, утре с нови сили  Hug

# 158
Е как бе, роди се, мъртвородено...даже го гушкаха  Cry
Верно, излезе ми от ума. ooooh!

# 159
... и застана "на един дъх разстояние" (Мис Лоуган прощавай, че плагиатствам) .

Точно за този израз не прощавам. Crossing Arms Длъжница си ми. 

Добро утро! Интересен четвъртък се очертава! Hug
А анкетата върви от добре по- добре! Heart Eyes Mr. Green

П.С. Гледам дискутирали сте що е то изневяра и има ли тя почва у нас...Аз не ще се включа, обсъждайки това понятие / което става така широко, когато е интерпретирано през очите на всеки отделен индивид/ защото хич не съм ревнива, и мислите, които ми предизвиква думата "изневяра" са с толкова размити граници, че едва ли мога да съм страна в дискусията, достойна за участие.

Ако ме разбрахте. Crazy

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 07:48 от Logan

# 160
  • В средата на времето
Секса винаги бие целувката като изневяра!(да нахълтам с шут в стаята.., в която май разговорите вече са утихнали май  Laughing )

Добро утро от мен  bouquet

# 161
... и застана "на един дъх разстояние" (Мис Лоуган прощавай, че плагиатствам) .

Точно за този израз не прощавам. Crossing Arms Длъжница си ми. 

Като не прощаваш здраве да е  Laughing
Ама чак пък длъжница ....  Rolling Eyes
Използвах този израз, не защото не мога да си измисля друг (а в контекста на моя ироничен пост хич даже не му беше там мястото), а за да припомня как се тълкувше друга една ситуация, в която участник беше Тейлър.
Иначе по-подходящо щеше да е да пиша: Завря си муцуната в устата на вълка  Mr. Green

Секса винаги бие целувката като изневяра!  Laughing )

Така си е, тук си стискаме ръцете  Peace

Добро утро на всички и от мен   bouquet

# 162
Добро утро!
Много сте се развихрили вчера.
Аз смятам , че и двамата са си виновни.
Независимо обаче дали е бил провокиран или не , Ник не трябваше да следва това си поведение. Много бил обиден.
Когато беше женен за Бриджит , на няколко пъти целуна Брук. И той се заричаше ,че ще се отдаде на брака си. И той уверяваше Бриджит , че я обича , че е забравил майка й.
Бриджит дали трябваше да ходи да изневерява напук с бившето мъжле - Дикън?

Но естествено , когато го правиш ти и всичко е на чужд гръб , тогава се вижда леко и невинно.
Когато го стоварят на твоите кокали..... Майко мила ....

И по принцип не разбирам това проваляне на бракове без да са си изяснили нещата - кой , какво , с кого....
Според мен трябваше да си изясни нещата с жена си и тогава , ако реши ,че нямат бъдеще заедно , да ходи да се секси с бившата , пък и с която и да е друга.
За разлика от Краси , аз определям поведението на Ник като инфантилно. Да изневериш за отмъщение. Така видях аз нещата.

А и на всички беше ясно , че Брук обича Рич , цял живот го е обичала. Само той се прави на сляп. Не беше ли той, този дето беше пренебрегнат от Брук , избирайки пред него навремето Рич? Кое не вдяна тогава, та сега се тръшка.

Малко дълго стана , но искам да покоментирам Бриджит и сценаристите.  newsm78

Значи тя сега била нарочно оставила Ник , за да може той и майка й да се съберат, за да разбере той , че майка му винаги е обичала Рич.

Добре де , щом е така , значи тя проваля сватбата на майка си с Рич , т.е. тя е знаела , че майка й обича и винаги ще обича само Рич , но е била навита да й провали щастието , само и само нейния скъп Ник да "прогледне". Е , наглост ли е , егоизъм ли е , глупост ли е , що ли?  #Crazy

Досадих , ама извинете , лек ден !    bouquet  bouquet Hug

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 09:47 от brukzashtita

# 163

Рано- рано май нямаш чувство за хумор.  Wink   bouquet

# 164

Рано- рано май нямаш чувство за хумор.  Wink   bouquet

Една ухилка накрая щеше много да ми помогне да схвана, че става въпрос за майтап  Peace

Общи условия

Активация на акаунт