Дързост и красота - 50 ..."Всичко си остава в семейството!"

• 24 585
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
Много наблягаш на идолката, не е нужно. Peace
  Смешно е, когато някой се опитва да се измъкне по терлици от неудобна ситуация за него. Laughing
 П.П. Не видях и не виждам Мириел да обижда на лична основа някой, най-малкото теб, тъй че нямаше нужда да се прави от мухата- слон. Joy Joy Joy

# 331
Много наблягаш на идолката, не е нужно. Peace
  Смешно е, когато някой се опитва да се измъкне по терлици от неудобна ситуация за него. Laughing
 П.П. Не видях и не виждам Мириел да обижда на лична основа някой, най-малкото теб, тъй че нямаше нужда да се прави от мухата- слон. Joy Joy Joy

Да, може би не беше точно изказването ми, че е на лична основа. По-скоро съм се почувстава лично обидена, защото изказванията ми (включвам и себе си, защото аз казах това за всепризнатата психиатърка) бяха определени като "глупости". Аз така не бих се изказала, за мнение, различно от моето. Не виждам къде е проблемът да напиша, че ми се струва обидно  newsm78
Ами нямаше да се направи от мухата слон, ако просто беше изчакала да се включи Мирел и ако има желание да се изкаже   Peace

# 332
Стига с това адвокатстване  Peace Нека Мириел /ако има желание/ да обясни какво е имала впредвид с думите си, въпреки че за нея всичко казано от нас е "глупости или дрън-дрън", без да броя намеците й за Краси,че не е добре... От къде пък се намеси името на Джинджи, че и личните й обиди. Все пак нея я няма и нека не я намесваме в спор, в който тя не участва  Peace

# 333
Ах, резонния номер! Mr. Green
 Не виждам защо Мириел ще отговаря на безмислена провокация, защото точно това си е чиста проба провокация! Peace
 Както казва един идол на много фенки тук- "Измислици-премислици". Joy Joy Joy
 П.П. Желая ви приятен следобед, дами! Чака ме разходка. Flutter

# 334
Хайде да я оставиш тя сама да си прецени, а?
Ако ти пишеш нещата просто, за да провокираш, не съди и за другите по себе си  Naughty

# 335
Хайде да я оставиш тя сама да си прецени, а?
Ако ти пишеш нещата просто, за да провокираш, не съди и за другите по себе си  Naughty

Е, тва пък е техния резонен номер - да преценяват другите, съдейки по себе си  Mr. Green

# 336
Ох, аман от пишман адвокатстване ... дори не смятам да чета докрай злобопостчетата на Капките за нос    Laughing  Laughing

Мисля че преди да напишеш нещо,трябва да си направиш труда да прочетеш,какво са писали другите преди теб,от уважение към тях и тогава да правиш дълбокомислени изказвания NaughtyНа края на байряма да се изцепиш...колкото да кажеш нещо... ooooh! ooooh! ooooh!

smile3501  Susy ,  брависимо !
Това май настъпи ... Камфорфила, и тя сега мира няма горката Laughing Кълве на посоки, белким някой й се върже  Laughing  пиши си- не ми пречиш Laughing

Нанна, Брукатака   Hug Hug

И за да съм по темата ... Имам чувството, че тия в ДиК са заседнали нейде у в 80-те - 90-те години на миналия век.
Ричко оди с токова дълбоки панталони , че талията му е качена на ниво подмишници  Party , а в тях чаровно е загащена ризката ....умопомрачителна комбинация просто  Crazy
"Общата" се мъкне с някакви безумно-неразумни тоалети със свръхнеуместно подбрани аксесоари . Като я гледаш ти иде да й ковнеш 5 ролки на главата и да й свалиш ушниците , барабар с шала  Laughing и т.н.  

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 16:55 от Djindjari

# 337
Дааа,напишем нещо за Тейлър и веднага Брук-защитничките се втурват..."Ама това е провокация.
Въпреки че репликата  
Чета, чета и все същите глупости се пишат.
приемам по-скоро за провокация към нас.

Ама това е коронния им номер.Аз вече свикнах и май няма смисъл...   Joy

А колкото до грешките на Брук...вече 20 и ...години ги гледаме и май скоро няма да имат край.
Това е втория човек,за мен,стигнал до една преклонна възраст от 50-на години,който не си е взел нито една поука от направените грешки през живота си!А продължава да ги повтаря на нов глас пак,и пак,и пак....до безкрай.
Djindjari , Брукатака , Nenna       bouquet       

# 338
  • Разпиляна във въображението
Хайде да се изкажа и аз.

Значи, чета последните страници и едно и също, едно и също. Не знам защо ние трябва да приемем безусловно, че Тейлър е голям професионалист, а вие да не приемате обратното. И така.... Просто ролетката се завърта, завърта, завърта и едно и също, едно и също.... 50 теми, 50!!!!

Отново се връщаме на тестовете за бащинство на Брук, да обърканите й деца, за фирмата, за .............

# 339
Хайде да се изкажа и аз.

Значи, чета последните страници и едно и също, едно и също. Не знам защо ние трябва да приемем безусловно, че Тейлър е голям професионалист, а вие да не приемате обратното. И така.... Просто ролетката се завърта, завърта, завърта и едно и също, едно и също.... 50 теми, 50!!!!

Отново се връщаме на тестовете за бащинство на Брук, да обърканите й деца, за фирмата, за .............

Ако е така можеше да си останеш само с първия коментар , но следва и второ изречение за всепризнатия психиатър Тейлър, от което човек си прави извода, че глупостите са за него  Peace

# 340
С първото изречение обобщих. След това продължих.

Ами Тейлър изобщо не се доказва като чак такъв професионалист както я изкарват. Участваше в някаква конференция, а взе че катастрофира. После не знам, изобщо не се сещам да е чак толкова реномирана. Май си остана само с титлата. Толкова е скарана с професионалната етика, че просто не е истина.

Друго е обаче за Брук. Фирмата постоянно участва в какви ли не бизумни състезания и пак печели, печалбите са огромни, получава признания, снимките й са по списания и вестници и още и още.

И това го пиша сигурно за енти път и просто вече ми се изтъркаха буквите на клавиатурата. Затова и по рядко вече пиша тук. Влизам и отново същите работи.

Колкото до това, което съм писала за Краси, това е било защото пишеше наизуст, изграждаше тези върху неверни истории. После се измъкваше - а ми това не си го спомням или т.н.

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 18:22 от Miriel

# 341
И какво поточно прави Брук Rolling Eyes......освен формулата.....за другото не са я показвали....само стои от време на време в офиса и разлиства папки и иска отчети.Тя ги преглежда......работата я вършат други.....може и да върши нещо си, но не го показавт,както и Тейлър......така че да коментираме нещо, което не се показва  е безмислено..... Rolling Eyes

# 342
И какво поточно прави Брук Rolling Eyes......освен формулата.....за другото не са я показвали....само стои от време на време в офиса и разлиства папки и иска отчети.Тя ги преглежда......

Да бе, хич не работи. Това може би е клатене на кълки.

# 343
Мириел, аз съм ти свикнала и не се впечатлявам от този род обиди, но все пак има нови съфорумци, които не са наясно с начина ти на писане и коментар. Само незнам защо беше намесена Джинджи в ролята на Джинджифила в цялата тази история.  newsm78

По отношение на Брук и аз не виждам смисъл 20 години  да се издига в култ за това,че открила  някаква си формула, при положение,че текстилната промишленост продължава да се раазвива и има хиляди открития направени след това. Мисля,че достатъчно получи за това свое изобретение, повече от половината компания и място в леглата на всички мъже Форестър  Mr. Green

# 344
Здравейте!! Hug
 Виждам, че моята особа е доста интересна за вас, което само може да ме радва! Mr. Green
 Нямам време да гледам филма, но се осведомявам от преразказите на Марси. Марси, за теб Heart Eyes
 Толкова съм радвам на това тъй грозно падение на Фейс-лифтинга, че няма на къде! Crazy
 Крайно време беше палячката да се разкрие, а от нея не мирише-направо смърди! Flutter

Общи условия

Активация на акаунт