Дързост и красота - 50 ..."Всичко си остава в семейството!"

• 24 917
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Аз,пак си мисля и бира(тъмна) пия...Брук,Тейлър,Тейлър,Брук...Коя е по,коя е най...Ами айде да ги сравним по брой НЕодобряващи ги герои от филма...БРУК:Стефани(заради Ерик,Рич,Торн),Мейси(заради Торн),Сали(заради Мейси),Бриджит(зарадиДикън и Ник),Амбър(заради Рик),Шийла(заради Ерик),Дикан(заради Хоуп)......Толкоз се сещам засега....Допълвайте....ТЕЙЛЪР.......Ами за нейни врагове ....не се сещам newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 19:50 от susy

# 481
Фенче, а държиш ли всичките тез русите да са от тебе или няма значение, важното е да са руси със зелени очи?  Mr. Green

Те ще правят тест за бащинство (все пак Брук не може да роди дете, без да се направи тест за бащинство)  Mr. Green
Абе, не съм сигурна, че всички ще са русички и сладички - я виж Бриджитката какво недоразумение заблудено е  hahaha
Сузи, наздраве (моята е светъл Хайнекен, как я пиеш таз тъмна бира  Heart Eyes)

# 482
  • Разпиляна във въображението
Бриджит сама си е виновна за Ник, моля моля. Защо се хваща с мъже били толкова обвързани емоционално с майка й?

# 483
Бриджит сама си е виновна за Ник, моля моля. Защо се хваща с мъже били толкова обвързани емоционално с майка й?

Само за изключението от списъка ли се сети или ще допълваш за Тейлър?

Аз лично нямам какво да добавя по отношение на Тейлър, съгласна съм  Peace

Сузи, какви са тия сметки късно вечер,че и на чаша бира? Но си върха   bouquet

# 484
susynewsm24 и пак гоцко постченце  Hug
Тейлър никой не я мрази... виж при Брукасита се редят на опашка   Mr. Green

Може би и Дикън в туй число се подвизава ... Щото ползваш множественото число   newsm78, пък с множествените числа требе да се внимава  Wink

# 485
  • Разпиляна във въображението
Какво да ти кажа на теб newsm78 Напъни се и разбери защо съм написала множествено число Whistling

# 486
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Фенче, а държиш ли всичките тез русите да са от тебе или няма значение, важното е да са руси със зелени очи?  Mr. Green

Те ще правят тест за бащинство (все пак Брук не може да роди дете, без да се направи тест за бащинство)  Mr. Green
Абе, не съм сигурна, че всички ще са русички и сладички - я виж Бриджитката какво недоразумение заблудено е  hahaha
Сузи, наздраве (моята е светъл Хайнекен, как я пиеш таз тъмна бира  Heart Eyes)

Мъж ми каза,че помагала срещу свинския грип...и аз за туй...и почнах да свиквам...(Туборг...мноо го уважаваммм)

# 487
  • София
Образа на Тейлър беше изграден така, все едно е светица в сравнение с Брук и ако още в началото признавахте това, нямаше сега да го водим тоя  спор.
Гледам не съм изпуснала много, има да дочета още 2-3 странички, но за да не забравя ще коментирам това - в началото Тейлър въобще не беше представена като светица, дори напротив, спа с бившия си мъж и с Ридж в рамките на 24 часа, самата Стефани я наричаше опортюнистка и златотърсачка, превиши на няколко пъти моралните и етични норми на професията си, целува се с пациент, а после и преспа с него (вече без да и е пациент), но за това пък изневери с него на живия си мъж...и това само в първите няколко година-две-три. В следващите се случиха и куп други неща, разбира се...но засъжаление Т-отбора не вужда нищо осъдително в каквото и да е действи, ако няма намесен секс. Ако има намесен секс, но с Тейлър - тогава, това което се случва е саможертва, благородство, следствие на зависимост, без значение какво, НО е правилно  Sick

Тейлър уби Дарла, да, но не нарочно, както се изкривяваше истината преди да дойде епизодът.
Марси, при цялото ми уважение все още чакам някоя от вас да посочи поста в който се твърди, че Тейлър е убила Дарла нарочно...дотогава всичко е изопачаване на истината , да не кажа нещо повече!

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 20:15 от Lana

# 488
Образа на Тейлър беше изграден така, все едно е светица в сравнение с Брук и ако още в началото признавахте това, нямаше сега да го водим тоя  спор.
Гледам не съм изпуснала много, има да дочета още 2-3 странички, но за да не забравя ще коментирам това - в началото Тейлър въобще не беше представена като светица, дори напротив, спа с бившия си мъж и с Ридж в рамките на 24 часа, самата Стефани я наричаше опортюнистка и златотърсачка, превиши на няколко пъти моралните и етични норми на професията си, целува се с пациент, а после и преспа с него (бе зда и е пациент)...и това само в първите няколко години. В следващите се случиха и куп други неща, разбира се...

Тейлър уби Дарла, да, но не нарочно, както се изкривяваше истината преди да дойде епизодът.
Марси, при цялото ми уважение все още чакам някоя от вас да посочи поста в който се твърди, че Тейлър е убила Дарла нарочно...дотогава всичко е изопачаване на истината , да не кажа нещо повече!

Лана, мислиш ли,че при всичките ви корекции,може да се намери нещо?  newsm78 Сега около 15 мин ще ти стигнат ли да се дописваш, за да ти отговоря? Само за моето изчезнало мнение си коригира поста 3 пъти в 3 различни варианта ...

# 489
  • София
Лана, мислиш ли,че при всичките ви корекции,може да се намери нещо?  newsm78 Сега около 15 мин ще ти стигнат ли да се дописваш, за да ти отговоря? Само за моето изчезнало мнение си коригира поста 3 пъти в 3 различни варианта ...

Ако не си наясно пост може да се коментира до 24 часа (няма нужда да ми благодариш за информацията) - както казвах вече не знам колко пъти, щом няма яснота че някой е казал това, значи си остават ваши грешни интерпретации, за които никой не е виновен!
Проблем ли е че си коригирам поста/постовете? Това някакво ново правило ли е? Всъщност имаш ли да кжеш нещо за филма или прсото си търсиш "закачка"?  newsm78

# 490
Лана, според теб как поне 10-на души от форума са прочели това ваше твърдение, което не беше оспорвано до момента, в който се разбра,че  не е точно така,както беше представяно, само ти естествено твърдиш ,че не е вярно. Може би всички си измисляме, за да стане по-интересно, "свободните интерпретации" не са само,което виждаш ти, ние също можем да четем и то внимателно. Сега може би трябва да прегледаме целия архив, за да ни кажеш едно  смотолевено "извинявайте" накрая. А при теб просто е очебийно как си дооправяш постовете сменяйки значението им, задаваш въпроси в постове преди часове и после чакаш отговор. Пример мога да ти дам с въпроса ти към Нена и мен наскоро. А колко елементарно би било ако си зададеш въпроса , следвайки диалога. Толкоз просто и логично! И ако ти се заяждаш с Брукхейтърките, моля те не прехвърляй това свое качество и на нас!  Peace

# 491
Лана, проблем има дотолкова, че преправяйки в последствие поста си, задаваш въпроса след като е минало време и вече сме прочели поста ти. Съответно не му отговаряме (не се сърди, ама не се връщаме да ти препрочитаме постовете по няколко пъти  Crazy), а ти после настоятелно питаш, защо не ти отговаряме  Peace

# 492
  • София
За пореден път стана ясно, че не четеш внимателно! И какво само защото 10 (къде пък се намериха толкова) да твърдят нещо, аз трябва да се съглася ли... по мои спомени един подде и другите го последваха...
Твърдението, че часове по-късно съм задала въпрос или съм променила смисъла на пост е толкова несеризоно, че хич няма и да го коментирам...и да за разлика от теб не пускам 5 поредни поста с по едно изречение. Функцията :редактирай" е с тази цел - ако имаш нещо да промениш или добавиш  ooooh!

И както казах редакция се прави до 24 часа, няма как някой месеци по-късно да си оправи поста, когато вие решихте че сте били заблудени - така че, засега твърдението си остава неразбрано от вас, а не изопачено от нас! Поне за мен...аз лично няма притеснение, защото ако пиша нещо за бъдещето внимателно си подбирам изразите...

# 493
За пореден път стана ясно, че не четеш внимателно! И какво само защото 10 (къде пък се намериха толкова) да твърдят нещо, аз трябва да се съглася ли... по мои спомени един подде и другите го последваха...
Твърдението, че часове по-късно съм задала въпрос или съм променила смисъла на пост е толкова несеризоно, че хич няма и да го коментирам...и да за разлика от теб не пускам 5 поредни поста с по едно изречение. Функцията :редактирай" е с тази цел - ако имаш нещо да промениш или добавиш  ooooh!

И както казах редакция се прави до 24 часа, няма как някой месеци по-късно да си оправи поста, когато вие решихте че сте били заблудени - така че, засега твърдението си остава неразбрано от вас, а не изопачено от нас! Поне за мен...аз лично няма притеснение, защото ако пиша нещо за бъдещето внимателно си подбирам изразите...

Може би тази функция се използва,когато поста ти е последен, но за случая, за който ти  говорим с Нена и за който ти със сигурнот се сещаш, бяха изписани няколко наши мнения след това. Трябва ли да ти давам линк към темата или сама ще се справиш?  Crazy

И тъй като съм 100% сигурна,че не съм подела аз темата за инцидента, а  също останах с впечатлението,че едва ли не Тейлър умишлено блъснала Дарла, значи до тук ставаме двама, които са го прочели  Peace Другите ако искат да си признават  Mr. Green Другарският съд е в стихията си  Laughing

# 494
Хм, интересно!!
 Няма спор, че е убийство, щото Дарличка веч' не е между живите и не по волята на Бог, а по волевите-пиянски рефлекси на палячката. Та колкото и да вадим локуми този факт няма как да се промени. Mr. Green И колкото и да се повтаря една лъжа сто  пъти тя няма как да стане истина. Whistling

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 21:48 от Xylometazolin

Общи условия

Активация на акаунт