Жената Лъв - 9-та част

• 22 407
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Това е било бъг в стара версия на Скайпа и доколкото знам вече не става номера за пускане на 2 скайпа на 1 комп.

Емчи заради това ще да е. Щото пробвам и така, и иначе, ама не става  Rolling Eyes.

# 136
И аз я имам вкъщи програмката за многото скайпове наведнъж. Мога да я пратя на желаещите като се прибера.

Бенджи... newsm03 аз казвала ли съм ти колко те обичам  tooth

# 137
  • София
Рени, сама бях като ме посети котката. Влязла е през терасата, от там се е разходила в хола, после в коридора и на финала - на прага на спалнята ни  Mr. Green.
После няколко пъти се е случвало да чувам странно шумолене на терасата, но вече имах едно на ум и бях подготвена, че е тя. Хващах я, когато можех и я прехвърлях на нейния си балкон. Веднъж със стопанката й се засякохме. Жената се беше притеснила, че добичето дошло у нас, ама не ни познава и не знае как да ни извика. Извини се сто пъти, пък на мен изобщо не ми беше неприятно.

Ето ви една програма за два и повече скайпа на един компютър.

Поли, тука така и така стана лъвско-готварска, та вземи напиши за соления кекс  Hug.

# 138
E па зОщУ не слогнете и някой друг комуникатор вместо да пускате няколко скайпа едновременно? Например MSN, ICQ, Google talk, Yahoo masinger? Най-малкото MSN?

Da, Полин, давай кекса, то вече се виде, че и аз ще го правя. От одеве мисля за солен кекс.

Пък аз съм с Miranda. Програмка дето ми поддържа едновременно няколко комуникатора. кат например 4-5. Wink Ама каква е, що е, каксе турга, не знам. Щот съм нивея.

# 139

bouquet  bouquet  bouquet Супер си Вени***

Стеф, щото шефката иска да е вкл служебния от - до. А така - и двата Wink

# 140
Венче, Стефче, копвам ви точно както една мацка от готварския ми даде рецептата:

3 яйца
100 мл олио
100 мл прясно мляко
100 гр настърган кашкавал /сирене, (салам, маслини и др по желание)
180 гр брашно
1 бакпулвер (може и сода, угасена с оцет)

Яйцата се разбиват, добавят се останалите продукти и хубаво се смесват. Пече се на 150° град.

Иначе забравих да напиша, че готвих сутринта. Ориз със зеленчуци и воденички Crazy.

# 141
  • София
Поли, мерси за рецептата и още един въпрос: във формата за кекс ли го печеш?

# 142
Пол със сигурност ще го пробам това.......събота или неделя

# 143
Искате ли рецептата за вещерските пръсти, която Реа пусна на италиански? Преведох я, та ако ви се ядат таквизи работи  - Реа да я пусне, че аз излизам  Twisted Evil!

# 144
Поли, мерси за рецептата и още един въпрос: във формата за кекс ли го печеш?

Да Peace. Намазнена и набрашнена. Имах идея да ръсна малко маково семе на дъното, та като го обърна да остане отгоре, но така се бях отплеснала, че даже и бакпулвера бях забравила Mr. Green. Ама пак овреме се сетих, та го добавях Laughing директно във формата. Много вкусен Peace.

Чоче, забравих да честитя третата месечинка на твоята малка госпожица! Да ти е жива и здрава  bouquet! Само радостни емоции да изживявате заедно Hug!
Много убаво торте Mr. Green.

# 145
Мерси,Поли!
Ти що не си в скайпа? newsm78 Thinking

# 146
Мерси,Поли!
Ти що не си в скайпа? newsm78 Thinking
не иска newsm78

# 147
Аз е те това дето го даде Полин ще го направя на мойто в събота. Като стане да папка. Изглежда просто. Ще купя маково семе. Значи хартия за печене да   chef  не слагам, така ли? Просто малко да намазня формата и да ръсна и брашно?

# 148
  • София
Мерси за разясненията, Поли bouquet. И как ще му върви айрянче, мммм, огладнях  Crazy

# 149
Чаткате си в скайпа, а?
А аз трявба да уча, на готвя, да вземам малкият  Crossing Arms а вие  си чаткате , а?

Общи условия

Активация на акаунт