Жената Лъв - 9-та част

• 22 407
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Там ли се преместиха, Реа? Аз се чудя що опустяла темата. Викам си "Пак ще да са отишли да готвят". А то какво било. И аз ще се включа довечера. Само да предупредя, че моят сега си е по цял ден в нас и дори и да се виждам като online да знаете, че не съм аз.

# 151
МалИИИИИИИИ Shocked К'во праИте бре? ooooh!
Аааааа, да ги нямаме с тия скайпове Naughty Тук ви искам, на пангара!!! Ей сЯ ще почнете да си дращите там, а ние тука ще си драпаме... опашките Crossing Arms  Ей го от два часа нЕма никой!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Айде сЯ познайте к'во готвя?  Laughing Боба на седмицата Mr. Green
Стефи, да ти кажа за това дали ми се работи... ми тц, не ми се работи ама кинти няма. А имах предвид, че ми е време да се връщам на работа, защото ми обедня речника... цял ден само на бебешки си хортувам и от това ежедневие се затъпява. То си е и научно доказано де, не съм открила аз топлата вода Laughing Хубавото на това затъпяване, е че е много приятно бееееее hahaha Пък после щеш не щеш пак "поумняваш" Mr. Green, като се върне всичко по местата си Whistling Ама един куп глЮпости изтръсках ooooh!
Ясно, е че и солен кекс Ша се праИ Crazy

# 152
Тедико, па изпляскай и ти скайпа де.

# 153

И аз, и аз  Joy Joy Joy утре заедно ще п***каме

# 154
Аййййй, кво става тук бе, боб, боб, боб, после ще има пръц, пръц, пръц.

Чакайте да ви светна за нещичко, аз се светнах от мойта свекървичка, тя много добра готвачка, само я чакам да дойде и освобождавам терена в кухнята. Та вместо с олио и брашно мажете тавичката с масло, няма залепване ви казвам. Много по-добре е от другото. И за питки и за кекс.

# 155
  • София

И аз, и аз  Joy Joy Joy утре заедно ще п***каме

Joy
Боба на седмицата и у нас изби рибата   chef!
Аз ще ходя на родителска среща от занималнята... Дано няма някоя неприятна изненада  Confused.

# 156
Ша го изпляскам аз... СЯ синето, като видЕ програмката за втори скайп и реши, че Ша ме мести в отделен Twisted Evil... Редактирам се... няма да го давам Crossing Arms
Ама съвсем сериозно ви моля да пишем тук, щото имам опит от такова писане в скайп, темата Ша замре Rolling Eyes А пък и не всеки може да е на скайп... и после едните си говорят, а другите ще мълчат, защото няма да знаят за к'во иде реч...
Каменце,  Laughing
Чочо, да ти е жива и здрава малката котка! Голямо котенце да порасне! Laughing

# 157
Ми аз избегах , че модерната ми болест пак се обади с това седене пред компа..........пак май ме заболя кръстО.
Бях в скайпа, мн яко се получи конферентната връзка и Рени е душица преведе ми вещерските пръсти, ако някой иска рецептата щЪ я дам , разбира се.
Да си призная скайпа ми помогна да разбера кой кой е 100% , вече нЕма да вА бъркам ама Ич.
Оффф бегам за дребното , че нестига че го излъгах че ще го взема на обяд ами и ако го взема последен ще е кисел много  Heart Eyes
До по късно в конферента  hahaha

tediko 
споко бре душа приказвахме си 5-6  - станааааааааааа
Дне и Каменце май ще прави бобецааааааааааа

# 158
  • София
Чочо сан, зло да ви забрави! Честит ви празник   bouquet.

Ей, да се връщате в темата всички скайп-емигрантки, чеееее... ни липсвате  Heart Eyes! Тук сякаш ми е по-удобно да си лафя с вас, скайпа почнах да го ползвам по-редичко.

# 159
Ша го изпляскам аз... СЯ синето, като видЕ програмката за втори скайп и реши, че Ша ме мести в отделен Twisted Evil... Редактирам се... няма да го давам Crossing Arms
Ама съвсем сериозно ви моля да пишем тук, щото имам опит от такова писане в скайп, темата Ша замре Rolling Eyes А пък и не всеки може да е на скайп... и после едните си говорят, а другите ще мълчат, защото няма да знаят за к'во иде реч...
Каменце,  Laughing
Чочо, да ти е жива и здрава малката котка! Голямо котенце да порасне! Laughing
Аз Тъ имам.  smile3534
От онзи опит за който говориш, ама няма да казваме  Whistling

# 160
Аха. И може ли и ние да знем Каменче? От къде се познавате вие, а? Хм...   Thinking newsm78

# 161
Аха. И може ли и ние да знем Каменче? От къде се познавате вие, а? Хм...   Thinking newsm78
Сестри от две различни майки Party
Само глупости ми идват в главата. ooooh!
Бяхме в една отчетна.
Видяхте ли всичко си казах. Mr. Green

# 162
Ами пък и за позатихне малко темата... тъкмо другите зодии да запишат. Май тази нашата е една от интензивните.

# 163
Ами пък и за позатихне малко темата... тъкмо другите зодии да запишат. Май тази нашата е една от интензивните.
Тц! Naughty Рибите ни минават Laughing
Каменцето, е казала! Ми Ками, кажи сЯ? Убаво ли стана тогава? Ей го сега пишем в различни теми Crossing Arms
Извинявайте, че по-остро реагирах, но ще ми е много криво да се разделим Rolling Eyes

# 164
Аааа, и аз не искам. Аз мисля тепърва да се срещаме повече вие за раздели заговорихте

Общи условия

Активация на акаунт