Жената Лъв - 9-та част

• 22 417
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Да бе и аз с комбалите не съм у ред, да. Но имаше и някой дето съвсем наскоро се оплака май от внезапно зачервено око още със ставането сутрин.

Може да изтървам нещо от писаните неща. Ту напред чета, ту назад. И се омотках. Embarassed

# 556
Тук съм-върнах се от преглед!
Всичко с очето е наред-заздравява си с пълна сила  newsm44!На 16.11 съм пак на преглед и тогава вече ще ми махнат терапевтичната леща  newsm68!
Като стана това с окото ми,се научих и за най-малкото да ходя на лекар!А това,което преживях аз,не го пожелавам и на най-големия си враг!
И все си мисля,че по-добре,че това се длучи с мен,а не с някое от децата........... newsm17-52 инжекции и 15 с-ми не са никак малко /бяха ме направили на решето  newsm45/
Както и да е-бавно,но славно се оправям  smile3521!А как нямам търпение да се оправя напълно,че да си направя 1 кола маска на веждите..........  smile3508

# 557
  • Пловдив
Аз се оплаквах от треперещо оЧо. Леле, направо ме втресе, като четох Чочка. На мен често ми се обръща мигла (вие сега да не помислите, че съм с некви дълги мигли - не съм) и аз бъркам ли, бъркам, дорде не я измъкна.

Стефко, мари, за какво точно са те номинирали? Ша ида да гласувам за теб, ако е за Убаво  newsm18

# 558
Теssa, я! Всички ми викат така. Как налучка.

Пък вие знаете ли, че аз приличам на Джони Деп?

Това беше малко внезапен факс, но... сетих се да кажа де.

Не издържам вече. Ще ида в счетоводството да питам истимаро кога ще идва мангисата

# 559
TessaMon,и аз не съм с дълги мигли,но окото ми е боледувало 2 пъти и преди!И сега тая мигличка и това разтъркване му е..ха мамата!

# 560
Ко' праЙте. Ние пак сме болни.  Cry Пфу аман вече.  Crossing Arms

# 561
Стефче,обаждай се...да ги преслушаме магазините.  Money
Чочиииии,много кофти това с очето.И от едно нищо ,както е думата.Дано всичко лошо да е минало и заминало.
Тессс,предложена е за номинация ` НОВ потребител нашта убавица  Flutter
Поли ,вчера правих меденките на Джема  Wink лепнах им и бяла глазура отгоре ,ммммммммммм това беше проба за коледните  празници.

Много студено днес.А как ме чатка ухото...много гадно.Не постоянна болка ,ами все едно ток ме пронизва от време на време. Rolling Eyes

# 562
Жу, всички сме в очакване на Гудо. На парите де. И веднага ще звънна. На теб разчитам да ме заведеш някъде където да се обзаведа за 15-20 лева.

А Жу, ти нали каза, че ще направиш кратък ударен дюкан. Какви са тия меденки, пасти и торти, а?

Всички гледам сме се прецакали нещо - око, уШо. Мен ми се е прецакал джобът. Скъсал ми се е от това, че вътре две по 5 стотинки се гонят в несвяст и не могат се хванат в тоя широк, ама пробит джоб.

# 563
Жу, всички сме в очакване на Гудо. На парите де. И веднага ще звънна. На теб разчитам да ме заведеш някъде където да се обзаведа за 15-20 лева.

А Жу, ти нали каза, че ще направиш кратък ударен дюкан. Какви са тия меденки, пасти и торти, а?

Joy Joy Joy Joy JoyАз за домашните любимци бе ,Стеффффффф  Laughing

# 564
Жу, честно ли грам не вкусИ? Браво бе.

Хайде кога ще се прибира Реа. Да слогва снимки тука да зяпкаме. И аз ще слогна довечера моето палтенце. Дет го вземах втора употреба и дето 2 месеца седя при шивачката за ремонти. Най-сетне ми стана миналата седмица. И аз ще се похваля.

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 14:33 от stefka.k

# 565
  • Пловдив
Какво ще пазарувате вие двечките  Thinking? Ако случайно мернете евтино палтенце или зимни ботушки, водете записки  Peace.

# 566
Какво ще пазарувате вие двечките  Thinking? Ако случайно мернете евтино палтенце или зимни ботушки, водете записки  Peace.
Ами ела и ти  Wink

# 567
Теssa, Жу знаела някакво местенце в техния квартала дето продавали дамски шушлякови якета дълги по внимание!!! 15-20 лева!!! Ми аз с тоя безработен мъж ще се възползвам. Па ако трябва ще си го преправя, за да ми е баш както си искам. Но шивачката ми взема много евтино и е перфектна та... мисля, че със все ремонта пак няма да е като да ида в Мол-а.

Между другото снощи с моя и едни приятели утрепахме 4-5 следобедни неделни часа в Мол-а. Топло, приятно, ама ме е страх. Заради свинския грип. Все пак идват хора от различни градове. Но очи пълни, ръце празни.

# 568
  • Пловдив
Не мога, нали живея на сИело, пътувам всеки ден след работа  travel. Аз зат'ва на вас разчитам, мили дружки   love001

Сега прочетох за шушляците. Ами аз си имам такова. Палто ми трябва, всяка година се каня да си купя, и все не стигам до него  Confused.

# 569
Здрасти лъвски писани  Hug
Бързо да се оплача, във Варна продават дрехи за скелети, мислят си че все още е Хелоуин, офффффффффффф.
Обиколих целият град и единият МОЛ. Егати дрехите дето продават бре........само за 45-50 кг. Всичко ми беше малко или което ми ставаше не се харесах. Как е възможно  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes. Мн съм бясна и се върнах с кофти настроение. Влязох дори и в магазин за дебели хора, ама мн грозни там дрехите бре..............и материите, и там нищо не ми стана, щото всичко ми беше голямо  hahaha Накрая си купих едни ботуши от МОЛ-а и на връщане реших да мина през нашият пазар. Докато се мъчих да се намърдам в един черен панталон ( нали си търся официални дрехи за раб) моят мъж се обади и ме пита кво правя? Така му се разфучах направо в магазина и му казах че той е виновен , че съм дебела  Crossing Arms и, че довечера никой няма да яде, нито аз нито той нито децата  Mr. Green hahaha bowuu Е накрая си купих панталона и и казах на продавачката , че ако се прибера у дома и се видя на РЕАЛНИТЕ си огледала и съм дебела с него ще и го върна. Тя се съгласи  Shocked Сега съм у дома, доволна съм от покупките който са само 2, а бяха запланувала мноооггоооо ако мога с един изстрел 100 зайци да убия, ама не се получи де.........
Уморена съм и гладна , ама никога през живота си няма да ям  Mr. Green
Хубаво ми беше през лятото и тези 6 месеца у дома................широки дрехи, широки панталони, чехли сандали и бях с 2-3 кг сякаш по слаба......... Crossing Arms а сега пак ризи, високи обувки, гладене ръбове ГАДОСТТТТТТТТТТТТ
Отивам сега да почна новата книга на А. Кристи и да се завия с одеалцето и да си чета и да си гладувам сама, докато бандата я няма, после пак ще се видим , драги  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт