Жената Лъв - 9-та част

• 22 417
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
... а за др. работи ти не ни мисли............врътваме ключа и айде  Crazy

И децата де са тогаз Thinking? В съседната стая? Нееееее....
Ти пък....................

# 541
И децата де са тогаз Thinking? В съседната стая? Нееееее....
Ти пък....................

Кво newsm78?

# 542
 Joy Joy Joy
Гери, да ти е жива и здрава майчицата, много да се разбирате с нея и да ти помага   bouquet!
Мерси за почерпката! Между другото моята майка е след десеттина дни рожденичка Simple Smile.

# 543
Да ви покажа едно начетено детИ - мойто Mr. Green:

http://storage3.album.bg/539/picture_1300_5d0ef_18858087.jpg

# 544
Добро утро момичета кокичета   bouquet
Айде ставаите деееееееееее ,че ми е скучно  Wink
Днес имам уговорка да ми вземат децата  Wink щото имам мн важни задачи за деня  Laughing. Решила съм да ходя да си купувам разни неща - дрехи, обувки, ботуши и т.н. квото ми видят очите. Обикновено като се навия така и нищо не си харесвам...........................а дано не е така и днес  Praynig
Пол снимката е мн професорска. Малкият явно мн обича книжки, а като гледам как е разглобил колата...........аааааа и шкембенцето му се вижда, мн е сладък  Heart Eyes Пусни някоя снимка прясна и на каката , моля.

# 545
Добро утро!
Хайде на кафе.........!

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 09:00 от чочо-сан 1

# 546
Хубаво кафе Чочо  Simple Smile, благодаря!

# 547
Моля!  Wink
Опитах се да пусна и закуска,ама нещо не ми се получи  Sad!

Толкова е тихо сега у дома........Йоан едвам го събудих за ДГ-стана ми жал за детето,че така сладко си спинкаше....Мъжо замина на работа,а Дани спи като търтейче  Wink
Сега чакам майка ми да дойде,че в 11ч. съм на контролен преглед за окото-дано вече да ми махнат и терапевтичната леща  Praynig
Предполагам незнаете,но бях много зле с лявото око и се наложи да вляза за 20 дни в болницата /от 4.09 до 27.09/.Добре че отидох навреме-иначе щях да си загубя зрението.Имах много тежка инфекция,цялата ми ретина беше гноясала и разранена-ужас!Хубавото е,че централното ми зрение ще се възстанови,но по периферията ще ми останат мънички белези от раните!Това се дължи на 1 обърната мигла.............!Просто усетих обърната мигла към окото си,оправих я,поразтърках си окото и вечерта цялото око се възпали!Ама докторите казаха,че и само разтъркването на окото е било достатъчна то да се възпали,тъй като е боледувало и преди /2 пъти Йоан ми е бъркал в очето/,а и имунната ми с-ма се била сринала след 2-рото раждане!
Както и да е-вече съм добре!Виждам си перфектно и с 2-те очи!  Peace

# 548
Добро утро, мацки!

Хвана ни грипната ваканция  Confused Цяяяла седмица!  Shocked Сега дзверо с мен в офиса...

Леле, Чочо  Hug Добре че е минало!!! Това си е е га ти и късмета - от обърната мигла  ooooh! Аз като знам дверо как си бърка из очите за щяло и нещяло... сега страх ме хвана  Confused

Поли,  Heart Eyes голям сладур, ще кажеш, че чете та се къса  Mr. Green

И мерси за кафенцето!

# 549
Чочо сан, изчетох всичко и чак се втрещих като стигнах до причината, поради която се  е стигнало до това възпаление. От една мигличка и последвалото разтъркване....  Shocked Е, ти казваш, че и преди нещо е имало, но все пак... не предполагах, че е така лесно да се стигне до възпаление. Дано да си добра вече. Praynig

И на мен все се ми червени очите. Особено едното, но все гледам повърхностно на нещата с обяснението, че по всяка вероятност ми е от седенето пред монитор поне 9 часа дневно. Единствено благодарение на това, че споменах веднъж в темата, че ползвам Визин, който съм закупила преди няколко години... и като ме нахокаха тука вече спрях да си слагам. Като взема заплата ще си купя нов.

А вие, скайпещите, какво си правихте цяла неделя, а?

# 550
Стефче,виж къде си изперена  Wink  Joy
Цитат
Дренка
Пристрастен

Местожителство:
Варна

Re: Годишни форумски номинации 2009г.
« #40 01 Ноември 2009, 22:56:51 »  

--------------------------------------------------------------------------------

1. Златен зъб (за чувство за хумор)- тони сопрано, татти, реза, Гюлфия
3. Златно перо (стил)- crazy chick, Франзела Калина
7. Златно оперение (новак на годината)- stefka.k9. Златен профил (ник, аватар, подпис)- Янечек[/color]11. На всяка манджа мерудия (потребителите, които са буквално във всяка тема)-Не се сърди човече
12. Тихата стъпка (За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие)- VG, Мамма, Фукла
13. Кралица на мелодрамата- Deb, Бейлис в шоко
14. Агент Провокатор- тони сопраноb]
15. Форумски плейбой- Вълкът с дългия
16. Форумска трагедия- Ивонска е Мазнейкова!
17. Златна среда (за толерантост)- Марадона,
19. Отегчителни стари кучета- Споделете/ и младите се броят/
20. Липса на годината- барабалекс, Биляна, Biby
21. Златен член (член на форума, който е просто "злато" за форума")- Гил ГРисъм, Мариянка, Вълкът с дългия

Информирай модератор    

# 551
Eй, Жу, каква е тая дивотия, бре?  Аз не съм ходила в никакви списъци. Кой ме  е забоднал там и какво всъщност целят тия работи? Оле, аз чак накрая видях, че ме има в тоя цитат.  ooooh! Първо си помислих "Жу това пък за какво го е сложила?"

Редактирам се... видях - сезонната занимавка в Клюкарника. Скучаят както винаги.

Жу, тези дни ще звънкам да идвам. За якето, нали се сещаш? Да ти припомня де, че ще те каня на среща тия дни.

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 11:19 от stefka.k

# 552
Тук пак няма никой. Що тъй Thinking?
Стефче, я ме светни за тоз списък. Аз в клю-то хич не ходя и нямам понятие за що иде реч Rolling Eyes.
Чочке, добре, че всичко при теб вече е наред. Много страшно звучи да е било Sick. Между другото имах едно гадже в гимназията и ми викаше много сладко Чоче, Чочко, Чочи и т.н. Heart Eyes.
Норче, напазари ли? Да не забравиш да ни покажеш после Laughing.
Пускам ти по-прясна снимка и на каката от РД преди десетина дни, то и по тортата по устата личи, щото си правиха състезание за най-бързо ядене на торта без ръце Mr. Green:

http://storage3.album.bg/9c6/picture_033_a2859_18873465.jpg

# 553
Polin, скучаят там по Клюкарника и явно всяка година си правят някакви номинации. Кой какво. Но общите им занимавки не са ми интересни. Може би защото съм новак. Пиша в Клюкарника, но никога в неща от рода на "Споделете", "Петъчна" и тем подобни. Не познавам добре старите потребители и пиша само ако ми е много задушевна темата. Най-любимата ми е за старите жестове..

Ти остави сега клюкарите, ами я кажи... днеска няма ли се катурваме, бря? newsm46 smile3524

Пък да ви кажа по коридора нищо се не раздвижва. Очаквам приятното оживление от приготовлянията по превеждане на паричките пък то - тишина. Нищо. Ще чакам. Ама как мразя да чакам не е истина просто.

Абе за очите... не се ли оплака и Hayasy един ден от внезапно зачервено око.

Реа! Какво ще пазруваш? Пропуснала съм ви за 2 страници - обзавеждане  Heart Eyes, храни, нещо за децата или? Обичам да слушам кой какво ще купува. Веднага след отчета за времето къде какво е, най-много обичам това.

# 554
Стефче, не четеш Crazy. Норка малко по-нагоре писа какво ще пазари.
Пък що мисля, че ти се оплаква от зачервени очи Thinking?
И май днес няма да спим. Излизахме на разходка с количката и бебока заспа още в гаража преди баща му да го изведе /аз бях на фризьор по тава време bowuu/. После се събуди направо в едно барче  Crazy. И сега не знам кога пак ще му се приспи. Ще гледам да е чак довечера, ама...
Шумулка нещо май Mr. Green, шумулкааа....

Общи условия

Активация на акаунт