Жената Лъв - 9-та част

• 22 417
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте!
С 2-те деца вкъщи нямам време за нищо,а камоли за компа /Йоан сега седи и ме чака да му пусна на компа "Ну,заяц-Ну,погоди"-нищо,че имаме ДВД/

Да ви е сладко!  Peace

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 12:19 от чочо-сан 1

# 526
Чочке, здрасти бе Laughing! Де беши кат' тЪ нямашИ Mr. Green?
И аз запрятам ръкави smile3508...Останах сама в къщата, щото мойте ги пратих на един сбор в едно село и сега ще си чистя, ще си шеткам, ще си подреждам, ммммм.....на спокойствие Crazy. Ама отивам, щото някой да не ме забие тук пред компа ииииии отиде ми чистенето на кино Mr. Green. Ай бегам.

# 527
Чочи е сложила сладките нещица   bouquet

Аз да ви предложа  едно мезе,където е толкова просто ,като изпълнение и същевременно много ефектно/с`краднах от една друга темичка  Whistling/ .
Пооолиии,чакай не мърдай ,виж:  Laughing

# 528
Жужке, кака ти т'ва го видя още оназ година smile3503. Мнооого е готинко Peace.
Аз иначе почнаФ, ама за кво се качих тук и викам чекай да Фърлам едно око на мойтИ newsm03 Hug

# 529
Чочо мерасаж за почерпката   bouquet
Жу аз го мисля същото 5 дни да ям само месо и т.н  протеини, а после пак от всичко о малко  Laughing
Аз защо да забравих да поФаля свекъра ( не свекървата ) той ни напавил палачинки със сладкоо от смокини. Той мн хубаво ги прави. Изядох 2 палачинки на крак. Мн вкусни бееее. С него да кажа мн се разбирам ( е понякога не мога да го трая, ама ми минава бързо) Той беше човека който ми помагаше мн с отглеждането на децата. Слагаше памперси ( понякога на обратно , но важното, че има памперс и детето е сухо ) абе мн ми помагаше, сравнение с лудата ми свеки. Сега с него проектираме гардероб за едно помещение в къщи което е като предверие. Сега там е паднала бомба, дано да стане ,че от 3години ( от какво купихме апартамента ) не сме намерили време да направим гардероби. Днес донесе чертежите, утре ще вземем мерките и ще идем за плоскости . Ще ни ги нарежат и ще ги сглобим. Моят мъж ( понеже никой не му обърна внимание и не поиска съвет) се прави , че не го интересува и каза , че нищо няма да можем да направим  Mr. Green ама ще види той........... Моят мъж само да кажа , че е мн способен в ръцете. В предният апартамент направиха със свекър ми цялото кухненско обзавеждане. Кошарата на децата също, защото аз исках да е цветна , но преди 9г нямаше цветни или поне ние не намерихме. Направиха я с жълти и сини плоскости стана супер свежа. В 3 фитнес зали е направил уредите са, чертежи , заваряне, тапициране и кво ли не, обаче сега има страшно мн работа и ми каза ,ч е с този гардероб няма време да го прави и аз взех нещата в мои ръце. дали ще стане , ще видим. Снимала съм сега как е там дано да пусна снимки - преди и сега ще съм мн горда  Mr. Green

Малеееееее никога не съм писала такъв пост дълъг  Rolling Eyes

# 530
Моля,моля!
През уикенда ми е адски трудно да се докопам до компа  Sad-затуй мЪ нема мноо,мноо Wink
Ама от утре /като сме си само с Дани вкъщи/ ще съм по-активна  Wink-обещаам!  Wink

# 531
Ахой дружина,

Сори на момичетата за снощи, обаче нета ми духна под ...опашката  Laughing

Най- сетне оправихме вкъщи с малката и сега съм я закотвила да чете  Twisted Evil - избра си Котарака в чизми.

Днес най-после ще ми донесат печката (надявам се  Rolling Eyes ) и ще мога да изпробвам ястията дето ги писахте тука  Mr. Green

Рени, тия двамата ша си издерат очите бе  hahaha И му стискаме палци... и "снаха ти" и тя  Joy

Ще правя "мини пици" (разбирай сандвичи на грил) за обед. Обаче ако кажа сандвич - онова няма да яде  Crazy  ooooh! На идиот тярбва да се правя, за да хапне нещо свястно...

Сега ще се помотам тук и ...абе неделен мързел взе да ме хваща   Blush 'айде идавайте да се поотпуснем Wink

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 13:46 от wee.jess

# 532
  • Пловдив
Уф, аз чистя...децата чистят детската - там от боклуци няма къде да стъпнеш. Нарязани хартии, играчки и кво ли не! Писна ми много вече! Казах им, че тяхната стая няма да я чистя аз! И сега ги чакам да свършат с почистването...
То бива мързел, ма моите са по -мързеливи и от мен.   Mr. Green

# 533
Аз пък няма да чистя днес , а утре. като остана сама с децата така ще ги строя , че ум ще им се завие.............
Свекър ми обеща да вземе децата в 16ч, ама не знам дали ще дойде, защото се е случвало и това............
Ако дойде, прошепнах на моят преди за излезе , че ако останем сами ще идем в МОЛ-а да гледаме някой филм.................егати кефа дето ще ми е. Глеи човек от колко малко може да получи радост  Mr. Green bowuu

# 534
 Здравейтеееее  Hug

Ето ме на... ще сЪ заспиша, най-сетне и аз. Нямаше ме толкова време, защото малкия е болен. Вече месец и нещо е със суполи и няма пускане от тия гадинки. Ама пак ще зачезна де  Rolling Eyes, че ще ходим на гости у майка ми, а те нямат сега интернет... И ако всичко е наред и малкия оздравее към 15-ти сме в София и оттам ще пиша, ако се ядва временцето да се видим с някои от вас...
 Айде и сега да ви почерпя за здравето на мойта майка... днес има рожден ден и става на цели 53 годинки... Hug Heart Eyes

# 535
Гергина
Да ти е жива и здрава майчето, поздрави я от нас   bouquet

# 536
 Реа - Пея, благодаря  Hug Wink  Задължително ще я поздравя... Peace

Аз пак се вклю4вам, щот забравих, 4е имаме и дами на диета...
Мииии....  Rolling Eyes не можах да намеря нещо по-подходящо от това   и това

Айде да ви е сладко  Flutter

# 537
Гери, да ти е живо и здраво майчето още дъъълги, дъъълги години  bouquet!
Аз ша си апна мИсо Laughing. Тенкю Hug!
Вий, ма ний се сетихме бре, че тъй стана с тоА тъп нет Crazy. Нали предупреди Laughing.
Норче, кат' почнах да те чета, и си рекох, че кат' останете с твоичкия насаме и други работи ще си прайкате Crazy, пък ти - на кино Rolling Eyes.
Боже, откога не сме оставали сами с мъжа ми newsm78...
Аз поочистих кухнята, ама мойте хора се върнаха по-рано от предвиденото, щото на един мой братовчед по пътя на прибиране към Русе му станало нещо - кръвно ли вдигнал, що ли, изтръпнали му крайниците и ей таквиз лоши работи. И айде след сбора - в спешното. Добре, че мъжа ми беше там, та да ги извози до болницата. Ужас Sad.

# 538
Пол не завиждай, 17ч и още никой не е дошъл да вземе децата, може би няма да видя кино, а за др. работи ти не ни мисли............врътваме ключа и айде  Crazy

# 539
... а за др. работи ти не ни мисли............врътваме ключа и айде  Crazy

И децата де са тогаз Thinking? В съседната стая? Нееееее....
Я си грабвайте децата и отивайте на кино по-добре Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт