Жената Лъв - 9-та част

• 21 886
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Сега ще пробвам, ако видя зор ще свиркам  Whistling
Ама силно да те чуем  Wink

# 91
  Tъкмо и аз това щях да пиша на Джуджанка Simple Smile!
  Добро утро дИвойки  Laughing! Как сме днес? Аз съм в малко смотано настроение, защото искахме да ходим на концерт на една банда този петък, но мъжът ми снощи като отишъл за билети се оказало, че са свършили  Cry. Гадно ми е не за друго /ходих им на концерт миналата година/, а заради детето. Любима група са му и чакаше концерта с нетърпение Rolling Eyes. Сега ще трябва да следим дали няма да дойдат другото лято някъде на концерт близо до БГ.
  Медена къщичка прави една приятелка миналата Коледа, но аз само меденки правя. Не ми се играе да правя къщички, че и без това ще са трудни за ядене  Laughing! Моята дружка прави и пълнена тиква с орехи, стафиди и разни други вкуснотии.
  Реа, за превод на рецептата можеш да ползваш преводача на Гугъл. Според мен е добре направен. До сега не ми се е случвало да ми даде глупав или неверен превод на някоя дума.
  За Стоянка Мутафова да ви кажа - родена е на 02.02.22 година. Баба ми е родена на същата дата. Явно жените родени тогава са много оправни и жилави, щото баба ми копа по-бързо и от татко, до преди 2-3 години и по дърветата се катереше, а и е толкова младолика, че никой не и дава годините  Laughing. Т'ва всъщност е бабетка, за която ви говорех преди - водолейката  Mr. Green!
   Май това е всичко. Лек ден!

П.П. Джуджи, колко са големи като обем? Може за това да не иска, а не заради формата. Опитай в Пикасата или опитай да ги ресайзнеш!
   Оф, че съм голяма бяла птица с къса шия  ooooh!. Джуджи, снощи правих бутчетата. Утрепаха се да ядат мойте мъже. Баткото заяви, че по-вкусни бутчета не бил опитвал  Mr. Green! Та в тоя ред на мисли имаш едно голяяяяяяяяяяяяяямоо благодаря!
  Между другото и аз на дребния като беше бебе му казвах жуженце, а от там жиженце и сега всички му казваме Жижи като го глезотим  Laughing.

# 92
Здравейте!
Аз пак имам повод да ви почерпя-днес най-малката Лъвица вкъщи става на 3 месеца!

http://storage3.album.bg/d2a/picture_999_4f0ab_17968593.jpg

# 93

Нека някой да ми каже как това да го направя да се вижда като картинка под текста,МОЛЯ ВИ! Praynig

Поли от теб го откраднах  Embarassed-ИЗВИНЯВАЙ!

# 94
чочо-сан 1 Еххххх пак хубава торта, ти ли я прави?
Да ти е жива и здрава мъничката лъвица   bouquet
Аз днес щях да се уча:))))) как се слагат снимки..........ама не ми остана време:))))

# 95
 Tъкмо и аз това щях да пиша на Джуджанка Simple Smile!
   П.П. Джуджи, колко са големи като обем? Може за това да не иска, а не заради формата. Опитай в Пикасата или опитай да ги ресайзнеш!
   Оф, че съм голяма бяла птица с къса шия  ooooh!. Джуджи, снощи правих бутчетата. Утрепаха се да ядат мойте мъже. Баткото заяви, че по-вкусни бутчета не бил опитвал  Mr. Green! Та в тоя ред на мисли имаш едно голяяяяяяяяяяяяяямоо благодаря!
  Между другото и аз на дребния като беше бебе му казвах жуженце, а от там жиженце и сега всички му казваме Жижи като го глезотим  Laughing.

Туй с пикасата и ресайзването не го владея ама ич. Тъй че ще помоля за пооооооомоооооооооооооооощ! Някой да ми даде имейл или скайп и ако владее тез неща да го направи.  Нямат 4 МБ. Е*ати защо не става?  newsm78 пробвах какво ли не вече. От това, което владея де.

Много се радвам, че са харесали бутчетата всички, наистина са вкусни, а и лесно и бързо стават, само малко се омазваш, но това се преживява.

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 10:04 от hayasy

# 96

Мерси!
Чак такава кулинарка не съм  Embarassed Embarassed Embarassed

# 97

Мерси!
Чак такава кулинарка не съм  Embarassed Embarassed Embarassed
ааааааа разбрах, разбрах е нищо де ние тук нали сме си едно цяло  Wink

hayasy пак ли съм пропуснала бре....................за бутчетата? скоро ли сте го говорили? отивам да тръся ако е в тази тема

# 98
  • Пловдив
чочо-сан 1, да ти е жива и здрава лъвичката!

benighted,  я сподели коя е групата. Кат сме в провинцията, не значи, че не ходим по концерти... Mr. Green
А за билетите що не се пробвате да идете така, без билети? Винаги има хора, дето да продават билети отвън.  Peace

# 99
hayasy видях за бутчетата, а може ли целите да се направят така? Днес ще ги направя  Hug Сол, подправки слагат ли се? А фолио? А в иенска ще стане ли? Да слагам ли капак? За колко време става? хихихихии малиииии кви тъпи въпроси, ама аз обичам да си питам , че да стане 100% пък и нали съм руса, простено ми е, нали!!!!  Rolling Eyes

# 100
Реа, може и целите, топиш в майонез и после в галета, мяташ в тавата и във фурната, без да добавяш нищо друго (е, сол и подправки на вкус, каквито и колкото искаш), не покриваш тавата. Аз ги слагам в една обикновена тава, в йенска ми се струва, че няма да се съберат. Мисля, че за около 30 ина мин. се изпичат. Но е въпрос  на фурна май, ще си ги проверяваш периодично. Това е. Атават малко като панирани, но не са пържени, а печени. Ако имаш още въпроси питай без да се притесняваш и аз така си питам за всичко, щот пак ще се повторя, ама не ми е призванието да съм готвачка. Все гледам да чета някъде как се готви някое ядене и 100 пъти да го сготвя пак не помня кое как се прави и кое след кое се слага. Аз за това и имам около 100 списания за рецепти.

# 101
  Бенджи, групата е Аморфис. А билети едва ли ще има. От Тангра са заявили, че няма да се продават билети пред залата в деня на концерта. Много ме е яд, защото тръгнах да ги поръчвам от Евентим миналата седмица, но Вали каза, че щял да ги купи от Германос като взема за ЗиЗи Топ. Да обаче системата в Германос давала нещо грешка и не могъл да купи билетите за Аморфис и снощи като отива се оказало, че билетите са свършили няколко часа преди това  Cry! Яд ме е, щото толкова месеци говорим с големия как ще ходим на концерт, а така и не намерихме време да купим билети по-рано  Confused.
  Реа, бутчетата ги посолих, намазах ги с майонеза и понеже нямах галета ги направих само с майонеЗ. Разкошни се получиха  Laughing! Пекат се цели. Сложих малко вода в тавичката и ги оставих само на грил реотана отгоре. Не съм ги покривала. Като се изпекоха от едната страна ги обърнах да се запекат и от другата. Това е моят вариант, Джуджи да каже за оригинала  Mr. Green.
  Чочо, да ти е много здравичка лъвичката, да папка добре, та голяма да порасте  Laughing!
  Джуджи, да ти дам моя мейл да се пробвам  newsm78. Лошото е, че Вали ми изтри програмката, с която ресайзвах, а в Пикасата нещо не мога да открия къде е, но ще опитам!

# 102
Аз вода не слагам в тавата. И даже сега не помня дали ги обръщах за малко, но това в процес на печенето ще го разбера. Ужас, много съм зле.

Рени пратих го.

# 103
Все гледам да чета някъде как се готви някое ядене и 100 пъти да го сготвя пак не помня кое как се прави и кое след кое се слага.

И аз така и аз така...........
Тази вечер ще го правя това с пилето и ми се вижда диетично  Wink
Вие сега по скайпа ли ще си бърбите? Да дам и моят тогава?

# 104
hayasy , skipe-то ми  Laughing е dessy787 (който иска - да заповЕда моля Mr. Green )

Ей, ще направите готвачка от мен... Сега съм се наточила да пробвам тия бутчета  Mr. Green

А, тя Ренушка ме преварила  Grinning

Чочо - жива и здрава Лъвичка... ама душа да ти е яка мила с още една до тебе  Hug Hug Hug Да е много щастливо и живо детенце!

Общи условия

Активация на акаунт