Във ВТОРИ клас е лесно, всички справят се чудесно

• 52 190
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
А ние няма да имаме новогодишно тържество, нищо няма да имаме. Само поща, където всяко дете ще пусне картичка до съучениците си.
В дядо Коледа не вярваме вече, илюзията беше разбита преди месец, когато майката на едно от децата заявила на всички, че той не съществува и че ние родителите купуваме подаръците #Cussing out
Пък и настроение нямаме нещо, Митко е болен, лежи по цял ден. Грипът го повтаря Confused

# 511
Elizabeth_, много неприятно е постъпила тази майка. Кой й дава право?! Ама че нахалство!

Пожелавам бързо оправяне на Митко, ние също прекарахме грипа, надявам се поне, ако го повтаря да го кара по-леко !  Hug  bouquet

Коледно тържество ще имаме, но не всички деца са се записали, много жалко. Миналата година дъщеря ми не успя да отиде, защото беше болна и с висока температура. Надявам се тази година да успее  Praynig

# 512
Преди няколко дни и ние имахме разговор на тема Дядо Коледа Rolling Eyes
И при нас се бяха намерили деца, които да кажат че няма Дядо Коледа....
Попитах Лъчи дали вярва в чудеса и му казах, че аз вярвам...
То си е изтина аз все още вярвам в чудеса  Mr. Green

Елизабет да се оправя бързо Митко. Колкото до тази майка - много мразя подобни персонажи, всеки има право да възпитава детето си и да му внушава своите възгледи, но когато става дума за чужди деца ... доста тъпа и некоректна постъпка.

# 513
  • Някъде в търсене ............
Елизабет, не се ядосвай. Ние също имахме подобен случай, но аз обясних на Лари че Дядо Коледа съществува за тези които вярват в него. А тези които не вярват не го заслужават Crossing Arms

# 514
По повод ДЯДо КОЛЕДа моят син казва така:аз знам че той не съществува и че родителите дават подаръците .Ние обаче го обеждавахме че го има някъде там.тази година се е зайнатил да снима с камерата и да се скрие в шкафа за обувки.Баща му му каза че ще му я даде да го снима с/у 50 лева за 1 вечер Joy Joy hahaha съответно мисля спаси ституацията Embarassed

по повот коледа ето един виц от мен

Един много богат  мъж си проготвил много красива елха и почнал да слага много подаръци неочаквано обаче на вратата звъни дядо коледа човека много му се зарадвал от години го чакал   и тои казал;Ще ти изпълня3 желания каквито ти поискаш   ....
Мъжа: е няма какво имам къша палат жена кукла пари бол кола последен модел.......Само здраве да имам ....
Д.Коледа: добре тогава  ще  ти дам здраве обаче само ако ти ми изпълниш 1 желание.
Мъжа си рекъл ееееееее едно желание колко му е няма проблем кажи какво е
Д.Коледа; ми обърни се отзад и да те оправя
Мъжа: добре  давай
оправил го дядо коледа и му казал а сега мойто момче на колко си години
мъжа: ми на 43 години съм
Д.К: еееееее как не порасна бе 43 години и още вярваш в ДЯДО КОЛЕДА?????

# 515
  • област Софийска
Елизабет, не се ядосвай. Ние също имахме подобен случай, но аз обясних на Лари че Дядо Коледа съществува за тези които вярват в него. А тези които не вярват не го заслужават Crossing Arms
Същото обяснение съм дала и аз на Ива, защото нормално е приятелки да я светнат, че дядо Коледа не съществува, а подаръците ги купуват мама и тате. Обяснението я удовлетвори на този етап и не задава въпроси. Иначе рано или късно ще разбере, че всичко е илюзия... Още помня как в трети клас една Нова година открих, че не дядо Мраз оставя подаръците пред вратата, а баща ми... Спипах го на "местопрестъплението" и бях, меко казано, разочарована...
Днес майсторихме сурвачка. В четвъртък пък ще имат Коледен карнавал. Ива си поръча костюм на малка фея в училищната книжарница и днес го донесе. Като за 15 лв. бива. На 17 декември пък ще имат Коледен базар в училище, благотворителен. Обещала съм да се включа с нещо кулинарно. Който желае, се включва с някоя вкусотия. Всеки клас си има маса и донесените неща се продават. Събраните пари отиват за благотворителност, на Великден също има.

# 516
  • София
miki3, ако знаеш какви работи ми наприказва племенничката на Мадлен...

Прибирам Дияна към 5, и те двете останали. Тя чакаше майка си. И се заговорихме с хлапето. Та ми казваше как нейна съученичка (много добра приятелка) се напила, та трябвало да ходи да я прибира от задният двор. Били й се обадили нейни чъученици по телефона, че еди коя си се напила и паднала и не знае на кой свят е. Изпила шише джин. Та хлапето питало старата им класна какво хапче да купи за махмурлук (не признала за кой става дума, казала информативно), та тичало и до аптеката. А пияната се въргаляла по гръб в задния двор.

Аз не знам защо се бях объркала, че е 6ти клас. А хлапето казва "о, 5ти сме". И я разпитах. Съучениците й пушели от 3ти клас, и се дрогирали. Очите ми паднаха. И се оказа, че програмата е пълна, хапчета, "и се боцкат".
Но детето казва нито учителите, нито родителите взимат отношение. "Родителите им не се интересуват от тях".
Съученичката й щяла да изтрезнее докато се прибере и майка й изобщо нямало да разбере.

Боже в какво у-ще учат децата ни.

# 517
  • Варна
AnMary, ти направо ме разби.  Shocked
В класа на Петьо тази година няма да празнуват Коледа.
А в добрия старец той още вярва и пише писма. Написал е едно при нас и едно при майка си. В нашето иска юмрук на Сапйдермен, който пуска паяжина, а в другото дъска, на която може да се пише с тебешир, като на госпожата.
Аз съм в шах с този юмрук, защото с неговото развинтено въображение той си мисли, че едва ли не ще се катери по паяжината като един истински Сапйдермен. Вчера с баща му се опитахме да му кажем, че това може много да затрудни Дядо Коледа, но той най-спокойно и по детски наивно ни отговори, че стареца и джуджетата можели всичко.  Crazy И дори и да не успеели за тази година, щял да получи юмрука следващата.  Joy

# 518
  • Варна
Скоро детето ме пита дали има Дядо Коледа.Аз му отвърнах с въпрос дали той вярва,че има.Каза ми,че вярва . С това приключихме въпроса,засега.

# 519
Ние пък не правим грешки по диктовка до днес.
Правил човека съчинение какво е правил вчера и изречението на което има грешка е следното
Бяхме в самона и правихме    ЛИЦЕВИ УМОРИ   #Cussing out Shocked Shocked Shocked

още една грешка пак от днес пише поправете грешките в нагодните мъдрости

на чуж гръб и 100 тояги са малко
синковеца писал

НА ЧУЩ ГРЪП И СТО ,ТОЯГИ СА МАЛКО

малеееее направо ми иде да го урепа само да доиде от английския такива лицеви умори ще му дам че найстина ще се измори
срамота #Crazy Embarassed

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 15:14 от DIVA_ORHIDEQ

# 520
Здравейте и запис  Blush

Само минавам да се оплача. Имаме забележка и детето откъснало страничката от бележника и я пуфнало зад гардероба  smile3511

Ние пък не правим грежки по диктовка до днес.

hahaha

# 521
Здравейте и запис  Blush

Само минавам да се оплача. Имаме забележка и детето откъснало страничката от бележника и я пуфнало зад гардероба  smile3511

Ние пък не правим грежки по диктовка до днес.

hahahaПоправих се напоследък на всяка дума  като пиша на клавиатурата слагам Ю Crazy Crazy
Embarassedна майка си се е метнал а? ама аз от бързане де Joy hahaha

Чакай сега и аз да ти пожажа
Цитат
Joy Joy hahaha

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 15:24 от DIVA_ORHIDEQ

# 522
Не се сдържах Орхидейке  Joy Joy Joy
Не се сърди  Praynig

# 523
Ние пък утре сме на училище. Митко най - после е здрав. Ама - девет урока само по математика #Cussing out
По музика - да научим две песнички Confused А тренировъчните трябва просто да ги изкълвем ooooh!
До вчера бяхме с температура и не бяхме в състояние да учим, а днес като седнем... Tired От един момент нататък на Митко му става неприятно, не знам какво да го правя newsm78

# 524
Не се сдържах Орхидейке  Joy Joy Joy
Не се сърди  Praynig
Party PartyАааа ни най малко ама найстина се вбесих че прави елементарни грешки дори чак сега е забелязал че  се е уморил от ли hahahaцевите умори

Общи условия

Активация на акаунт