Във ВТОРИ клас е лесно, всички справят се чудесно

• 52 030
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Честит рожден ден на Макси!  bouquet Всичко най-добро му желаем!

mimiradeva много е трудно така. Частните занимални са скъпи. Държавната е загуба на време според мен, а и работното им време устройва малко хора. Няма ли вариант да ползваш обедна почивка за да я завдеш/прибереш от училище и после пак на работа? Или някоя майка която живее близо до вас дори и срещу минимално заплащане да я прибира и нея заедно с нейното? Варианта жена е по удачен според мен... баба под наем.

# 646
  • На черешата
 Ауууу, голяма съм "патка"... Ели, днес те чух няколко пъти и забравих за празника ви... Embarassed
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАКСИ !   bouquet
 Да ви е живо и здраво момчето, много успехи и щастливо детство.  Hug

# 647
Благодаря ви за поздравите и пожеланията.

Макси набързо "оздравя" за да отиде при баба си и да си види подаръците Simple Smile  Дете си е.
А и аз нямах сили да организирам каквото и да е за днес.

Честит празни на Дарето на Фантичка и Габи на Мънки!

Да са живи и здрави!  Винаги да се усмихват и да се справят  с трудностите с лекота!

Весел празник днес!

# 648
  • София
Честит празник на Дарето на Фантичка и Габи на Мънки!

Честит празник и  на Фантичка и на Мънки!

# 649
  • Linz
Честито на Дари и Габи! Много щастие, здраве и отлични оценки. А на майките и татковците- много радости с децата!

# 650
  • Някъде в търсене ............
Честито и от мен на Дари и Габи , много усмивки и щастие и м желая  Gift newsm67 newsm59  ura nbirthday

# 651
Бясна съм! Прибра се със забележка "ученикът е без домашна работа по математика и без диктовка по БЕЛ" - че е забравил - забравил е, че има и това за домашно - 5 задачи с плюс и пет с минус и да му направя диктовка една страница. Сега ми отваря тефтерчето и за събота и неделя има за домашно " 5 диктовки по 1 страница, 20 задачи с плюс, 20 задачи с минус, преминаване с плюс, 5 задачи с неизвестно и пет задачи със скоби и 2 текстови". Край на цитата!

# 652
  • София
Бясна съм! Прибра се със забележка "ученикът е без домашна работа по математика и без диктовка по БЕЛ" - че е забравил - забравил е, че има и това за домашно - 5 задачи с плюс и пет с минус и да му направя диктовка една страница. Сега ми отваря тефтерчето и за събота и неделя има за домашно " 5 диктовки по 1 страница, 20 задачи с плюс, 20 задачи с минус, преминаване с плюс, 5 задачи с неизвестно и пет задачи със скоби и 2 текстови". Край на цитата!
Някой май е забравил, че все пак събота е работен ден за родителите. Можеш и ти да и напишеш забележка на госпожата. Peace

# 653
  • Някъде в търсене ............
Ох с това забравяне направо подивявам, вчера имаха дом.бит и техн. питам я какво ще правите, тя ами не знам. Говоря с детенце от класа тя ми казва ще правим сандвичи, моята хубостница казва не е вярно. Ок , звъни ми вчера мамо аз защо нямам неща за сандвичи #Cussing out. Снощи я подкарах на къс пас и тя ами забравих #Crazy.
Сега има стимул по всичко редовна и без да забравя - отива на концерт на ДиСи , ако забрави едно нещичко -не отива Twisted Evil

# 654
" 5 диктовки по 1 страница, 20 задачи с плюс, 20 задачи с минус, преминаване с плюс, 5 задачи с неизвестно и пет задачи със скоби и 2 текстови". Край на цитата!
Е как може толкова да ги товарят! ooooh!
Моята Ани както я мързи, като нищо ще вдигне бунт, ако им дадат толкова домашно.

Честит празник на Дари и Габи!  bouquet  bouquet

# 655
Мамоууу! Shocked Какво е това домашно?
 Дъщеря ми също е много разсеяна. Вчера разлиствах учебната тетрадка по математика и се оказа, че е пропускала някои задачи. Като я попитах защо не е решила задачите, ми отговори, че не ги разбирала. Rolling Eyes Добре, че госпожата й не е събирала скоро тетрадките за проверка. Thinking
 Вчера ми донесе контролното по математика, на което има отличен.
 Така се е надула, че е на пето място в КМС, че не иска да седне да учи по математика.
 Днес й дръпнах едно конско, че не ми издържаха нервите. Close

# 656
  • Linz
С това товарене още от сега ще създадат у децата отвращение към учението. Александра понякога стои до 22.30 за да пише домашно, а сутрин едвам я вдигам в 7.00. После заспива на път към къщи. Дожалява ми- скапва се от умора... А това са им най-хубавите години на децата!

# 657
И аз съм на мнение, че товарят много децата - самата учебна програма е такава. Когато случиш и на учител, който иска децата да знаят материала и им дава много домашни положението става страшно. Не че не искам госпожата да изисква, напротив. Дани също се уморява доста и сутрешното ставане е сериозен проблем. Ако не е баба му да се занимава с него за подготовката на домашните направо не се виждам. Сигурно ще трябва да осъмваме над тетрадките.

# 658
Нашата госпожа съобщи на родителската среща, че няма да дава на децата домашни за ваканцията. Тъй като ваканцията е много малка, а и повечето време са празници и едва ли ще остане време да се занимават.

Но ние ще сме в къщи. Всички сме болни и мисля да учи. Засега му казах да преговаря думите по английски. Но той си игра цял ден с брат си.

# 659
" 5 диктовки по 1 страница, 20 задачи с плюс, 20 задачи с минус, преминаване с плюс, 5 задачи с неизвестно и пет задачи със скоби и 2 текстови". Край на цитата!
Е как може толкова да ги товарят! ooooh!

Аз и без това имах намерение да му дам да си решава задачи и да чете, докато се гледа днес, но сега трябваше да измислям задачи.... Ако им ги беше написала, щеше да ни е по-лесно. Как да си напише домашното без чужда помощ? Защо си мислят, че стоим до децата само и нямаме никакви други задължения?
Чакам с нетърпение ваканцията.... Искам и аз ваканция! Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 19:06 от Vague

Общи условия

Активация на акаунт