Във ВТОРИ клас е лесно, всички справят се чудесно

• 52 019
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Нашата госпожа също е казала да не ги караме да учат през ваканцията.Да  си починат.Те ще са на училище само в понеделник.Във вторник ще ходят само на празник-дискотека,черпня и др. и от сряда са ванция Laughing .На мен също ми се очертава ваканция от 24ти до 4ти,дано не ми мине котка път,де Praynig

# 661
И ние сме сред забравилите домашно....... и за това имаме 2 ка.Защото според новия закон ако 3 пъти не покажеш домашната работа имат пълно право да пишат слаб 2
най интересното е че тои си е написал просто си е забравял тези 3 дена подред в къщи,,,,,,,,,Полудях тои които има само 5 и 6 да има 2 ка #Crazy е сега му е за урок

# 662
  • На точното място
И ние сме от разсеяните второкласници /то има ли други  Laughing/. Всяка вечер си знам урока : "-Всичко ли сложи в чантата за утре" - "Да", -"Нещо за дописване" - "Не". И все се оказва, че е забравил да сложи нещата за ЗИП-а, и да допише някое пропуснато упражнение  ooooh! Иначе откъм домашни нашата г-жа им дава нормално /нито много, нито малко/, щом успява да ги напише на занималнята до 16 ч.

# 663
При нас за ваканцията имат да прочетат книга по избор - Лъчи си избра "Ян Бибиян" че не я прочетохме докрай лятото. Госпожата каза да им направим 3-4 диктовки от по страничка ръкописна и да решават задачи от сборника, а аз ще му добавя и допълнителни, че на последното математическо състезание се беше изложил.
Иначе ако има сняг ще ги оставя да дивеят наволя, сега до новото ни къще има място за игра.

# 664
Тази седмица в последния учебен ден ще си разменят подаръци. Дани ще подарява на едно момиченце. Днес купих една кукла, не от пластмасовите, а от тези мекичките /сори, но не знам точно как се наричат, нали до сега не съм купувала кукли Wink/. Дали този подарък не е твърде бебешки? Чудих се между куклата и нещо по-практично - книжка или нещо друго за училище, но ми се стори, че на куклата повече ще се зарадва.

# 665
  • sf
аз купих книга, ще добавя и един шоколад и картичка. На мойта се падна да подарява за момче.
По принцип всяко дете е различно, тя вече не се кефи на кукли.

# 666
При нас няма да си разменят подаръци. Една от майките зави, че е напълно ненужно, след като след това ще имат по няколко подаръка под елхата в къщи.
Лошото е, че аз не можех изобщо да говоря и не се е и включих. От 1 седмица съм почти без глас и ужасно ме боли гърлото.
А си мисля, че децата щяха да се зарадват. Госпожата им каза, че другите класове ще си разменят подаръци по време на тържеството в стола на училището.

# 667
  • нейде там, където ....
Не знам за децата, но на мен коледните тържества ми идват малко множко  Crazy При всяко от децата, с колеги, с роднини, с приятели, а и нещо у дома, отделно от всичко останало ... пък и това, с колегите е поне два пъти ... и съм сигурна, че нещо пропускам  ooooh! Ще опитам да наблегна на домашната част и това, че Коледа, не са само подаръците.

Едва ли ще имаме много домашни за ваканцията от госпожата, но аз съм приготвила достатъчно.  Party

# 668
  • София
Марчелка,Честит рожден ден на Петьо!Да ти е жив и здрав,много да те слуша и да те радва.

Днес е Игнажден,внимавайте кой ще ви влезе пръв във къщата Mr. Green

# 669
Коледа не  е само подаръци! Умората и излишното суетене около празника не ни позволява да му се насладим ,да го почувстваме.
За ваканцията -УРА!
 smile3501

# 670
Честит празник на Петьо!!!
Да е здрав, усмихнат и да радва мама!

newsm59 newsm59 newsm59

Коледа не  е само подаръци! Умората и излишното суетене около празника не ни позволява да му се насладим ,да го почувстваме.

Напълно споделям това мнение! Обезумели търчащи хора, бутащи колички, а усмивки няма Sad, а всъщност нали това е най-важното!?

# 671
  • Варна
Лиани, Лени, благодаря!  Hug
Партито е в разгара си! Тематично - с любимия Сайдермен, та в този дух ето и почерпката(същата е нашата торта днес)

# 672
  • Linz
mar4ela5, да ти е жив и здрав рожденника!
Весел презник и много усмивки!

Tada Tada Tada Tada Tada

# 673
  • област Софийска
Честит Рожден Ден на Петьо! Щастливо детство, много здраве, весели игри и безброй усмивки му пожелавам!
Прекрасен рожден ден и много подаръци!

Ох, още три дни и ще си поотдъхнем от училището поне!
Изминалата седмица беше доста напрегната - имаха коледен базар в училище, благотворителен. Ива продаваше с още две момченца от класа и беше много доволна. В петък пък беше коледният концерт на града и тя също участваше, нали ходи на народно пеене. Утре ще се черпят от пеенето, а в сряда им е почерпката в училище. И ваканцияяяяя!

# 674
  • София
Честит Рожден Ден на Петьо!

Честит празник,Марчела

Общи условия

Активация на акаунт