Във ВТОРИ клас е лесно, всички справят се чудесно

• 52 013
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Утре е неучебен ден за Варна.
Тези хора....чак пък толкова бедствено не е. 3 см сняг и лед и айде бедствие. Crossing Arms

# 676
  • Някъде в търсене ............
Е браво , поне децата ще са доволни. Ние в петък стигнахме за 1.45мин да у-ще. Такова задръстване  #Cussing out. Два закъсали тира и не се разказа играта, а децата се притесняват ще закъснеят, че се обадих на класната да не им пише отсъствия.

# 677
Ами като гледам какъв ужас е в София - непочистени улици, лед, студ ... по-добре да имат децата още 2 дни ваканция, отколкото да се придвижват хората по 2 часа сутрин с колите си или да мръзнат по спирките Twisted Evil
Какво да се прави - зимата пак ни изненада!!!

# 678
  • Варна
Продължавам да го смятам за безумие. Зима като зима.

# 679
Във Варна е гадно като си в далечните квартали......студ, лед............утре няма да ги пускам на у-ще, ДГ и аз няма да ходя на работа...............

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 22:10 от ReaNora

# 680
  • На черешата

А си мисля, че децата щяха да се зарадват. Госпожата им каза, че другите класове ще си разменят подаръци по време на тържеството в стола на училището.

И нашите няма да си разменят подаръци, не сте само вие.  Hug

# 681
  • София
И Станислава нищо не е казала за размяна на подаръци.Утре им е тържеството.Тя е момата и много се вълнува.Преди малко ми заяви,че в сряда ще имат купон и ще се черпят.Питам ти няма ли да носиш нещо за почерпката-"Ами не не ми се носи нищо аз само ще се черпя."

# 682
При нас ще си разменят, но май ще е нещо като томбола. Ние купуваме подарък, който да става и за момче, и за момиче и на мен ми се вижда доста странно да купувам подарък, който не знам на кого ще се падне. Винаги съм смятала, че част от подаръка е вниманието, което човек отделя, за да прецени с какво ще зарадва другия човек.

# 683
Привет,
Тази сутрин, като видях термометъра, че показва -13, искаше ми се и на мен да е неучебен ден. Нашият змей е на училище до сряда, включително, когато ще е коледното им тържество- ще бъде в класната стая - игри, лакомства и за всеки по малко подаръче - малък правописно-правоговорен речник,  по едно шоколадче и по една коледна фигурка от дърво за оцветяване. Всички ще получат това. Мисля, че така е много добре - няма да има сръдни и кавги за вещи - "защо на мен това, пък на еди-кой си онова...". ТЕди с нетърпение чака Дядо Коледа, надявайке се, че ще му донесе така мечтаното Нинтендо  Wink

# 684
Сутринта беше адски студ.Мечтая за времето ,така наречената ваканция.Приключваме в сряда,когато е тържеството.
Искам ВАКАНЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 685
Привет!! Hug
 Остават два дни до ваканцията, а вече нямам търпение. Представям си какво им е на децата. Rolling Eyes
 Варненци са за завиждане. Сутринта щерката закусва и слуша с едното ухо новините.
 Цитирам: " Мамо, във Варна няма да ходят на училище, а аз пак съм прецакана!" Crazy

# 686
  • София
На Роско пък днес му беше последния учебен ден Wink Утре ги викат в 8,30 и до 11,30 ще се на купон.За ваканцията нямат никакво домашно,само да си попълнят,ако са пропуснали нещо в помагалата от материала досега.Изобщо пълна почивка newsm44 Той дори си притеснява да не му доскучее,че да му приготвя някакви задачки Party
В АВОто ще си учат до сряда.Днес имаха открит урок,добре се справиха децата.Доволна съм от мойто гардже Heart Eyes

# 687
  • област Софийска
Ще си учат нашите до сряда. Е, надявам се, че в сряда поне ще ги отпуснат малко, все пак тогава им е почерпката. Ама засега Ива няма представа ще учат ли или само ще идат да се почерпят, както беше миналата година. Нямам търпение и аз вече за ваканцията, сигурно я чакам повече и от Ива  Laughing

# 688
  • На черешата
 Нашите в сряда само купонясват  , казаха да ги отведем в 10 и да си ги приберем в 12.  Peace

# 689
  • No Line On The Horizon
Мия са на тържество от 10 до 12, след което ги връщат в училище. Ние трябва да им занесем раниците там. Доколкото разбрах в училище ще си разменят подаръците.

Общи условия

Активация на акаунт