Във ВТОРИ клас е лесно, всички справят се чудесно

• 51 973
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • София
При нас ще се учи утре, после на театър и ваканция здравей...  Wink

# 691
За нас днес ще е последния учебен ден - Дани е много доволен, а аз дори повече и от него Laughing
Последния час ще си разменят подаръците и е много нетърпелив да види какъв ще е неговия. Утре сутрин най-накрая ще спи до насита и ще си играе с подаръците. И аз искам такава програма Laughing

# 692
Оказа се, че и утре ще учим първите часове. Тържеството е от 10 до 12 ч. Ще ги закарат и после ще ги върнат. Странното е, че детето ми е притеснено от мисълта за тържеството и най-вече танците. Тя умее страхотно да танцува, защото е ходила на уроци, не мога да си обясня какво точно я притеснява.
Да ви попитам, носите ли подарък на госпожата? Днес виждам, че има майки, които носят коледен подарък на госпожата и аз се почувствах напълно неподготвена  Rolling Eyes

# 693
  • На черешата
 Довечера е тържеството с родителите, утре е купона само за децата и почивкаааа.... Mr. Green

# 694
  • София
Оказа се, че и утре ще учим първите часове. Тържеството е от 10 до 12 ч. Ще ги закарат и после ще ги върнат. Странното е, че детето ми е притеснено от мисълта за тържеството и най-вече танците. Тя умее страхотно да танцува, защото е ходила на уроци, не мога да си обясня какво точно я притеснява.
Да ви попитам, носите ли подарък на госпожата? Днес виждам, че има майки, които носят коледен подарък на госпожата и аз се почувствах напълно неподготвена  Rolling Eyes

Ние събирахме пари за подарък на г-жата, за да е от всички деца. Това е супер тъпо да подарява всеки самосиндикално. Че то ми идва някак си на подмазване...

# 695
ние събирахме по 5 лв за тържество което беше вчера прибира се синът ми и казва това беше най тъпият празник  Close питам как беше дойде един клоун първокласниците казаха по някое стихче и песничка после отидохме в класната стая уж дискотека пуснаха музика и ние седяхме и си говорихме и край питах го дори и почерпка ли нямаше ами не тези пари били за клоуна  #Cussing out много се ядосах едно нещо немогат да организират една майка събра по 2 лв и заведе госпожата тя си избрала подарък от събраните парички и така ние и утре сме си на училище  Tired

# 696
  • Linz
Днес имаха Коледен базар, мойта си купила играчки за елхата.
Утре е Коледното тържество, за което събираха по 5 лв.
За подарък на госпожата събрахме по 10 лв., но още не знам какво са й купили.

# 697
  • Варна
На мен 10 лв. от дете за подарък на госпожата за Коледа ми се струват много.  Rolling Eyes Колко деца са?
Петьо няма да имат коледно тържество, нито ще си разменят подаръци, госпожата също ще е без подарък.  Peace
Утре е последния учебен ден преди ваканцията и ще си учат нормално.

# 698
  • Linz
На мен 10 лв. от дете за подарък на госпожата за Коледа ми се струват много.  Rolling Eyes Колко деца са?
30 деца. Събират се 300 лв.- госпожата (всъщност е г-ца) заслужава. И то май са решили да й подарим копирна машина с принтер- нещо, което пак ще ползва за децата.

# 699
  • област Софийска
Нашите утре ще имат само три часа, после ще се черпят в класната стая. Събирахме по 10 лв., от които 2 лв. са за подарък за госпожата.
Това е супер тъпо да подарява всеки самосиндикално. Че то ми идва някак си на подмазване...
И аз мисля така.

# 700
  • На черешата
 Нашите май не са събирали за подарък. newsm78
Освен да вземат нещо от парите в касата на класа, но и за такова нещо не съм чула.

# 701
Наистина е тъпо така да се подарява. Аз нямам идея дали е само една майка. Възможно е другите майки да не дават подарък на госпожата, а общо пари събираме само за 8-ми март. Въпросът е да купя ли подарък или да не купя, малко по Хамлетовски  Mr. Green Ако само една майка подарява, а останалите и хабер си нямат е гадно.

# 702
  • sf
При нас утре е Коледното тържество. Няма да имат чсасове, ще си правят музика, танци и кой каквото иска да покаже в класната стая. Ще си разменят подаръци на почти случаен принцип, като се разбрахме да е за около 10лв. Пари за почерпката били останали от събраните миналата година. Подарък за г-жата няма да има. не мисля и индивидуално да правим, не си падам по тоз род дейности- абсолютно подмазване според мен.

# 703
Мисля да не подарявам подарък, не ми се иска при положение, че не съм чула някоя друга майка да подарява, нито сме събирали пари за подарък, дори дума не е ставало, аз да се присъединя към единствената, която е дала подарък. Пък и госпожата ни е много добра /пу,пу да не я урочасам/ и едва ли ще погледне с лошо око. Но все пак, много ми стана неприятно, защото чаках госпожата да разпитам за тържеството утре и тази майка й връчи подаръка - с хиляди благодарности и т.н. Почувствах се тъпо.

Чакам ваканцията с голямо нетърпение, поне няма да ставаме толкова рано и да пишем безкрайни домашни, все едно и аз ще съм във ваканция  Crazy

# 704
Вчера заради зимните условия във Варна децата не учеха.Утре имат почерпка в клас.Всеки носи по нещо и се черпят.
Не вземам самосиндикално на г-жата ако събират за г-та давам,но никой не е казал нищо.
При нас само децата празнуват без родители.
mar4ela5 Много са 10. Че то ако сте 30 деца какъв подарък само ?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт