Във ВТОРИ клас е лесно, всички справят се чудесно

• 51 944
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • На черешата
 Нащето тържество мина, много малко деца подариха подаръци.  Peace

# 706
  • Някъде в търсене ............
Тъжеството на класа мина в петък, раздадохме подаръци на всички, имали са дискотека, хапвне, викторини... Добре са изкарали, а вчера в залата на ВИАС беше коледният концерт на училището. Стахотна подготовка на всички деца , браво .

# 707
  • София
На Роско му беше днес тържеството.Черпили са се с пица и лакомства,имат за подарък дребни сувенирчета и са имали дискотека и викторини.Нашия танцувал"малко,горе-долу" Joy Иска ми се да го бях видяла Wink Вече чакаме Коледа с трепет Simple Smile

# 708
Нашето тържество беше днес, на сладкарница. Нямаха подаръци, само торбичка с лакомства. На госпожата купихме общ подарък.
Сина ми кашля много, днес го водих на лекар. Утре няма да ходи на училище по тази причина.
Ваканцията започна и за мен. Нааай - после  Laughing

# 709
  • София
Дияна няма да учат утре, ще ги водят от 10:00 на театър в НДК. За подаръци нищо не е казвала, явно няма да си разменят.

# 710
  • На точното място
И нашето мина днес. Сега говорих по телефона с моя - не му харесало! Ма то и миналата год. не му хареса - много му било бебешко.

# 711
  • На черешата
 Снощи беше тържеството с родителите, днес беше купона. Дарина е много доволна.  Mr. Green
Сега вече чакаме подаръците под елхата. Малката попита дали и тази година Дядо Коледа ще
дойде в градината, при двете баби, удома, при вуйчо и при чичо ?  Crazy

# 712
Хайде на ваканциятааа!
Фантич, той вашия дядо Коледа го докарва на сторъкия Шива!  Wink Wink Wink, големи са хитреци тези малките еййй.
Приемам предложения за хубави детски филми за през ваканцията, решила съм да им организирам филмови вечери със сладки и горещ шоколад или с пуканки  Crazy Flutter

# 713
  • София
Дияна е харесала театъра. Дали им по един настолен календар Simple Smile
Но пък сутринта беше голяма еуфория. Прическа й направих още снощи. И се мотае сутринта Дияна, и закъсняват. Влизам в стаята да я пришпоря, тя ми казва "не знам какво да облека". И се тюхка, за чорапогащник, защото нали разбирате къси чорапки не отивали на летни обувки с каишки. И я свалих на земята като я попитах как си мисли в тоя сняг да припка по обувки Simple Smile

# 714
  • На черешата
 Лени, анимационни или игрални ?

# 715
Нашето тържество мина, беше в един хотел на Златни пясъци, децата са се забавлявали доста и е имало Дядо Коледа който е раздал на всички еднакви торбички с дребни вкусотийки. Калина е доволна и мн и е харесало , че е имало дисководещ.

До колкото знам нямат домашни за празниците.................. Simple Smile

# 716
  • София
Станислава днес не харесала много купона в училище.Каза,че й било скучно.Като отидох да я взема я намерих в двора на училището да се замерят с топки.
Приятна ваканция на всички дечица и родители!
Весели празници!

# 717
  • Варна
Приемам предложения за хубави детски филми за през ваканцията, решила съм да им организирам филмови вечери със сладки и горещ шоколад или с пуканки  Crazy Flutter
Лени, много ми хареса идеята ти за филмови вечери. Ето и моито предложения:
"Сам в къщи" - всичките части, Коледата На Денис Белята, Коледата невъзможна, Полярен експрес...
Много обичам коледни филми... на тази вълна съм от ноември.  Heart Eyes

# 718
  • София
По bTV ще има интересна серия по празниците."Сам в къщи", "Динозавър", "Ледена епоха" и др.но само за тези се сещам.

# 719
Супер, супер - давайте още идейки.
Фантичка - принципно няма значение, харесваме и едните и другите. Да ви кажа преди няколко дни по специален повод настоях да им пуснем Роки. Не е за вярване \ поне за сега \ какъв ефект имаше.
И понеже тази ваканция ще сме си тук искам да има приятни и лежерни вечери, през деня ще ги карам по половин-един час да попреглеждат нещо и после ще ги пускам да играят на воля. Наистина се уморяват много децата  Tired

Общи условия

Активация на акаунт