Във ВТОРИ клас е лесно, всички справят се чудесно

• 52 048
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Честит Рожден Ден на Макси!!
 Нека да расте здраво, умно и будно дете! newsm59

# 632
  • Варна
Честит Рожден Ден на Макси и от нас!   bouquet
Ако има именици - честито и на тях!   bouquet

# 633
  • област Софийска
Честит рожден ден на Макси на Stryper!!!
Пожелавам му много, много здраве и безгрижно детство!!!
Да бъде умен и послушен за радост на мама и тате!
newsm59

# 634
 newsm59,

Пожелавам на малкия Макси бързо оздравяване, да бъде много добър и послушен, отличник в училище и да носи все така щастие на мама и тати!

# 635
  • На точното място
Аз доколкото разбрах няма да се учи,защото отработваме 31ви,а те тогава по принцип са във ваканция.

И аз сега говорих с класната - няма да се учи в събота.
И още нещо да ви питам: от януари ще  се провеждат турнири на местно ниво по Околен свят, математика, бълг. език и литература, английски - вс.месец по един. После според точките ще има класиране за Национален турнир. Само че, класната неможа да ми каже Националният турнир ще бъде в/у вс.четири предмета или само в/у този по който имаш най-добро постижение newsm78.
Някоя да знае нещо?!

# 636
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАКСИ!

Stryper,Честит празник!И бързо оздравяване!

# 637
  • София,
Честит Ржден Ден на Макси! Весело и щастливо детство! ПОвече здраве и пакости и по малко болести  Wink bdbaloni hbday bdbaloni

# 638
  • нейде там, където ....
Аз доколкото разбрах няма да се учи,защото отработваме 31ви,а те тогава по принцип са във ваканция.

И аз сега говорих с класната - няма да се учи в събота.
И още нещо да ви питам: от януари ще  се провеждат турнири на местно ниво по Околен свят, математика, бълг. език и литература, английски - вс.месец по един. После според точките ще има класиране за Национален турнир. Само че, класната неможа да ми каже Националният турнир ще бъде в/у вс.четири предмета или само в/у този по който имаш най-добро постижение newsm78.
Някоя да знае нещо?!

Предполагам, че става въпрос за състезанията, организирани от СБНУ подробности.
На Националния тест се класират ученици, постигнали максимален резултат поне на 2 от състезанията. Въпросите са по малко от всичко.
Миналата година Петьо беше сред първенците, с максимален брой точки от Националния кръг  Blush Тази учебна година - ще видим.

# 639
  • На точното място
jd,  Големи благодарности  smile3525. Точно за това говоря. Опитах се да намеря някакви примерни тестове в нета, но много бедно - по 1-2 теста от тема.

# 640
Честит празник на Макси,
Да расте здрав, умен и щестлив!!!

# 641
  • Варна
здравейте тъй като дъщеря ми е втори клас реших да пиша в тази тема предстои ми да започвам работа до месец- два а училището ни е много далеч и се чудя на какъв вариант да се спра занималня или да търся жена да я взима и прибира от училище Проблема е че тъй като сме в криза заплатата ми едва ли ще надвишава 400лв и не мога да се спра на определен вариант а и тя не иска на занималня, сама си пише домашните без чужда помощ

# 642
  • нейде там, където ....
Занималнята не е само писане на домашни. Поне при нас заемат една мааалка част от времето между часовете и прибирането у дома.  Mr. Green Това е и време, прекарано със съучениците, опознаване, игри и забавления. Peace

# 643
  • Варна
Честит Ржден Ден на Макси! Да е здрав, да има весело и безгрижно детство!  bouquet

# 644
  • Linz
Честит рожден ден на Макси! Да расте здрав и щастлив, много да радва мама и татко nbirthday  newsm67

mimiradeva, тя ходила ли е на занималня, че знае, че няма да й хареса? Домашните пак ще си ги пише сама, какво пречи...

Общи условия

Активация на акаунт