Машина за хляб - 20 част

• 43 810
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
  • София
и моят е все с такова калпаче  Laughing и си мислех, че е защото правя по-голям хляб - машинката е до 1.100, а аз слагам продукти за 1.300. а то било добър знак, че се получава така. Simple Smile

тесто за пици често правя в машинката - с отложен старт, месене + втасване и (то моята няма само месене) и като се прибера от работа само нареждам в 2 големи тави и чакаме да се изпече. Mr. Green

# 121
  • България
Здравейте майстори!
Аз скоро не съм писала. Вече съм с трета Аляска. Имах проблем, че перката не влизаше докрай, от сервиза дадоха протокол за подмяна.
Аз напоследък ползвам само типово брашно с комбинация пълнозърнесто, ръжено. Правиь много сладка.
Гледам сте почнали козунаци. Добра идея за Коледа. Мисля да пробвам щолен.

Пожелавам ви весела събота и неделя!

# 122
Момичета извинете ме ,че нахлувам така в темата ви, но намерих едни хлебопекарни на Zelmer , знаете ли дали са добри? Аз попринцип харесвам тази марка уреди- прахосмокачки,кафемашини, но за първи път срещам машинка за хляб, пък цената е добра, става въпрос за тази
http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=%C4%CE%CC%C0%CA%C8% … uct_id=1100017708

да си побутна въпроса

# 123
  • България
Момичета извинете ме ,че нахлувам така в темата ви, но намерих едни хлебопекарни на Zelmer , знаете ли дали са добри? Аз попринцип харесвам тази марка уреди- прахосмокачки,кафемашини, но за първи път срещам машинка за хляб, пък цената е добра, става въпрос за тази
http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=%C4%CE%CC%C0%CA%C8% … uct_id=1100017708

да си побутна въпроса
Гледай гаранцията.
Аляската в Метро е същите пари, но 12 програми. Сервизът е добър. Гaранция - 2 години.

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 12:21 от Alisa

# 124

да си побутна въпроса

Като уред , който ще използвам често бих вложила малко повече пари.
Не бих заложила на марка, която не се е доказала във времето.
Такъв тип уреди и подобни предпочитам да пазарувам от Техномаркет или Технополис.
Гаранция от поне две години е задължителна. Peace

# 125
Здравейте , темата ви е страхотна и занапред се надявам да влизам доста честичко.

Имам един въпрос Как теглите брашното колко е на грамаж? С какво и откъде мога да си го купя?

# 126
...Имам един въпрос Как теглите брашното колко е на грамаж? ...

Аз напоследък не тегля брашното. Сипвам направо от пакета върху продуктите в контейнера, слагам маята и пускам машината. После си добавям колкото трябва да стане хубава топка.

... С какво и откъде мога да си го купя?

Кое?

# 127
  • България
...Имам един въпрос Как теглите брашното колко е на грамаж? ...

Аз напоследък не тегля брашното. Сипвам направо от пакета върху продуктите в контейнера, слагам маята и пускам машината. После си добавям колкото трябва да стане хубава топка.

И аз тАКА
Поли Сладура много пораснал.

# 128
Алиске, ти пък се губиш от темата Laughing. Що така смени три Аляски Thinking, тц, тц...Аз толкоз да я хваля Crazy.

# 129
  • София

Теглилката, кантарчето Laughing

Амбър, везни има навсякъде и онлайн включително....цените са около 20-30 лв. Провери в първият срещнат магазин за бяла техника Mr. Green

# 130
Аз пък си помислих за брашното Crazy.
Кантарчето си го купих он лайн.

# 131
много благодарско... започвам с експериментите и аз... да видим докъде ще я докарам...

# 132
  • България
Алиске, ти пък се губиш от темата Laughing. Що така смени три Аляски Thinking, тц, тц...Аз толкоз да я хваля Crazy.
Какво да правя се проблеми. Но сервиза е добър. Последния път беше казанчето, в сервиза нямаше налично и подмениха цялата машина. Което е добре.

# 133
  • България
Козунаци от типово брашно ще станат ли?

# 134
  • София
Амбър, аз си поръчах по интернет механично кантарче, не електронно, за 7,00,понеже гледах да бъде възможно най-малкато и да не ми заема място в шкафа, а електронните ми бяха големички-много съм доволна-мери до 2 кг  или 3, беше, сега не мога да се сетя newsm78

Общи условия

Активация на акаунт