Машина за хляб - 20 част

• 43 804
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
Козунаци от типово брашно ще станат ли?

Мисля, че няма да станат Peace.

Като ми затрябва, не дай боже, сервиза, тебе ще търся, че хич не ги и знам къде са Whistling.

# 136
  • България
Козунаци от типово брашно ще станат ли?

Мисля, че няма да станат Peace.

Като ми затрябва, не дай боже, сервиза, тебе ще търся, че хич не ги и знам къде са Whistling.
Ти май си в Пловдив, а съм в София?!!!

# 137
  • София
Момичета извинете ме ,че нахлувам така в темата ви, но намерих едни хлебопекарни на Zelmer , знаете ли дали са добри?
...

Не познавам тази марка и не мога да я коментирам, но примерно ако намерим някъде някакво ръководство за употреба или повече подробности, може би ще има какво да коментираме.

# 138
Ами нямам никъкво упътване в мен , случайно видях че има машинка на тази марка. А иначе се учудвам, че не ви е много позната марката Zelmer  newsm78 , тези уреди върху който аз имам наблюдение са им добри, но за първи път виждам ,че имат и хлебопекарни.

# 139
  • София
... А иначе се учудвам, че не ви е много позната марката Zelmer  newsm78 , ...

Ами въобще не се учудвай. То едва ли има някой в света да познава всички видове марки, които са измислени и съществуват. Влезнах в сайта на този полски производител, но интересното е, че поне аз не открих нищо за въпросната машина. Виж в руската му версия (на сайта) я има, но там пък нищо конкретно за нея. Вероятно това е ново изделие за тази фирма.

# 140
  • Географският център на България-Габрово
Ами нямам никъкво упътване в мен , случайно видях че има машинка на тази марка. А иначе се учудвам, че не ви е много позната марката Zelmer  newsm78 , тези уреди върху който аз имам наблюдение са им добри, но за първи път виждам ,че имат и хлебопекарни.

Хлебоапекарната е на фирмата Зелмер но името на самата машинка е Таурус.

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 13:40 от dunia53

# 141
Здравейте момичета, темата е страхотна и ние се сдобихме с Мулинекс с приставката за багети......първото хлебче, което нарпавихме беше основният хляб рецештата е от форума.....
Но не трявба ли да има в комплектация на машината и книжка с рецепти или тя се поръчва от някъде допълнително това не можах да разбера....може ли малко инфо ако някой знае как стоят нещата.

Хубав ден и вкусни хлебчета на всички Wink

# 142
  • Географският център на България-Габрово
Здравейте момичета, темата е страхотна и ние се сдобихме с Мулинекс с приставката за багети......първото хлебче, което нарпавихме беше основният хляб рецештата е от форума.....
Но не трявба ли да има в комплектация на машината и книжка с рецепти или тя се поръчва от някъде допълнително това не можах да разбера....може ли малко инфо ако някой знае как стоят нещата.

Моят съвет е да не се придържате стриктно към книжката с рецепти защото не винаги са издържани до точност.Когато имаш време се запознай с темата рецепти за машина за хляб,та там момичета най точно и основно са описали всички плюсове и минуси по правенето на хляб и не само.Тази тема ще ти бъде от голяма полза

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24722.0

# 143
  • София
Хлебоапекарната е на фирмата Зелмер но името на самата машинка е Таурус.

Аз поне не намирам никаква прилика между двуте машини. Може и искахте да кажете, че Зелмер са закупили някакъв лиценз за производтво на Таурус.

# 144

Машинката върви заедно със CD с рецепти.
На нас ни подариха и книжка с рецепти.
Пазарувахме от Технополис- Младост.
Вие откъде я купихте?

# 145
Ами да май няма прилика, на тази която пуснах си пишеше Zelmer, но благодаря ви все пак.

# 146

Машинката върви заедно със CD с рецепти.
На нас ни подариха и книжка с рецепти.
Пазарувахме от Технополис- Младост.
Вие откъде я купихте?

Ана_ купихме я от технополис Монтана, сега ще провря има ли диск или ще трябва да ги притесня да ми намерят един Wink))

dunia53.... благодаря!

# 147
  • София

аз също купих моята от Младост, но имам  само книжка в нея,без диск,а рецептите са основно за багети и не толкова за хляб, обаче, каквото и да направих от там, не стана-не са точни и се отказах да работя с тях. Иначе, имаше едно картонче вътре, на което трябва да си напишеш адреса и да го изпратиш заедно с касовата бележка до офиса в София,щели да изпратят книжка с рецепти-то е едно много шарено,което дори щях да изхвърля първоначално,понеже реших, че е някаква рекламка

# 148
И аз купих моята от технополис Русе.Дадоха ми картонче с адрес в София от който да ми пратят книжка.Днес се получи а съм го пуснала в понеделник.CD нямам.Всичко което съм правила досега е много хубаво.

# 149
аз също купих моята от Младост, но имам  само книжка в нея,без диск,а рецептите са основно за багети и не толкова за хляб, обаче, каквото и да направих от там, не стана-не са точни и се отказах да работя с тях. Иначе, имаше едно картонче вътре, на което трябва да си напишеш адреса и да го изпратиш заедно с касовата бележка до офиса в София,щели да изпратят книжка с рецепти-то е едно много шарено,което дори щях да изхвърля първоначално,понеже реших, че е някаква рекламка

Имам чувството, че говорим за различни неща.
Но това идва от факта, че живеем в България.
Явно сме късметлии, щом имаме и Диск и книжка с рецепти. Grinning

Рецептите в моята  книжка са около 50 на брой и само 5 са на багети.
И тук ли има разминаване? newsm78

Правила съм поне 7-8 от рецептите от книжката и всичко ми е ставало перфектно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт