Машина за хляб - 20 част

• 44 016
  • 775
  •   1
Отговори
# 435
 smile3501 smile3501 smile3501 Вкусен ли е? Mr. Green
Извинявай, hrisko, каква ти е машината?

Моят шоколадов кекс се пече newsm68. Резултатите по-късно.

# 436
Вкусен е ,освен самардала му сложих малко риган и маково семе ,плюс по малко и от другите добавки които си дала.Машинката ми е Moulinex OW 3000.

# 437
Момичета, къде е тази рецепта за хляб на балончета. Четох, четох и не я намерих. Може ли да ми я пуснете, моля  Praynig

# 438
  • София
Момичета, къде е тази рецепта за хляб на балончета. Четох, четох и не я намерих. Може ли да ми я пуснете, моля  Praynig

http://tanitaang.blogspot.com/2008/10/blog-post_02.html

bouquet

# 439
Шоколадовият кекс пак.
Честно, нещо става - пействам едно изображение, а ми излиза друго! Sick Както и да е -виждате за какво става въпрос.

# 440
  • София
Шоколадов& … 77;кс пак.
Честно, нещо става - пействам едно изображение, а ми излиза друго! Sick Както и да е -виждате за какво става въпрос.

Какво значи да пействаш, тука няма копи и пейст при изображенията. Ако имаш проблем виж това:

# 441
Най на края и аз да видя този хляб на балончета  Grinning Сега вече знам от къде идва името му  Grinning За съжеление не е за мен тази рецепта, но ако няко йми го направи...  Whistling

petu6ka63, точно такъв кекс но полят обилно съ шоколад ядох днес и срам не срам ще си кажа че успх да се насиля да погълна цели 2 парчета  Crazy след което едва дишах. Наистина емного вкусно  Peace

дядо хаджия , как да няма копи-пейст? Нали копираш линка от сайта в който ти е снимката и го пействаш във форума  Wink

# 442
  • София
...
дядо хаджия , как да няма копи-пейст? Нали копираш линка от сайта в който ти е снимката и го пействаш във форума  Wink

Първоначално помислих, че има версия да копираш направо снимката и затова така реагирах спонтанно.

# 443
  • Разград
Страхотни творения видях.Браво,момичета и момчета.
Киара,какво те притеснява в рецептата?Ще помагаме.

# 444
...Киара,какво те притеснява в рецептата?Ще помагаме.

Това щях да питам и аз. Просто слагаш продуктите в машината и става хляб, не на балончета, но много вкусен и голям, и въобще много сполучлив. Авторката за пореден път да я похваля  bouquet.

# 445
Аууу ,прекрасни шоколадови кексчета и хлябове с и без балончета!Браво момичета и момчета Simple Smile
Мойта машинка днес ми омеси тестото за тези прекрасни кифлички-ако някой още не ги е пробвал-препоръчвам с 2 ръце!http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,249.msg88418.html#msg88418Много точна рецепта,бях сложила машинката на отложен старт ,така че като започне да меси да сме се върнали с дреба от разходка,та при нужда нещо да добавям -не се наложи Simple Smile
А след това забърках и този сладкиш,но вече с ръчички Laughinghttp://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,249.msg32679.html#msg32679Обрах точките-малката и прабаба и щяха да го изядат целия Simple Smile
Кифличките ги пробвах за утре -за Задушница,но те станаха толкова вкусни,че заедно със сладкиша ги отнесохме на свекитата.И утре сутринта ще правя 2 дозички Laughing

# 446
Дядо хаджия,
много ти благодаря за това, че ме научи  как да поставям малки снимчици!  bouquet(честно казано тайно ти завиждах, но ме беше срам да питам Blush)
А за това, което писах по-горе - от две писания насам ми разбърква снимките - аз си избирам адреса на едно изображение, а после се явява друго Rolling Eyes.Най-лесно ми е да дам линка на албума, но нали и аз - барабар Петко с мъжете искам да съм по-така... Laughing
В момента втасва хлябът на балончета с малко видоизменения от моя страна , едно от които е 50 гр. картофено пюре. И се чудя - в машината ли да го пека или да си го направя по рецепта? newsm78
danip , прекрасни са нещата, които си показала!
Аз май не трябва да влизам тук Thinking

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 07:41 от petu6ka63

# 447
  • София
danip и аз съм хвърлила око на този сладкиш и даже вчера се бях засилила да го правя, но се оказа, че крушите са ми заминали и ще трябва днес да купувам. Относно виенските кифлички, хубавото е, че от вечерта може да се приготви тестото и на сутринта само ги оформяш и мяташ във фурната. Може доста време да се спести така Peace

# 448
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Здравейте,днес мисля да направя хляба на балончета,но в машината и ако успея по късно ще кача и снимки.
И пак да ви помоля ,ако има някой който е правил Панетоне и знае сполучлива рецепта,моля да я пусне тука.
Предварително ви благодаря   bouquet

# 449
  • София
Дани, този сладкиш с крушите, не става ли много малък    Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт