Машина за хляб - 20 част

• 44 026
  • 775
  •   1
Отговори
# 465
  • Разград
Моята машинка е Мулинекс 3000 и струваше 199 лв,мноооооооого съм доволна.
Гери-Мери(Попинс),пекла съм изцяло във фурната.Кръглото панетоне е печено в метална кутия.Бях си купила някакъв комплект на Доктора-книжка с рецепти+пудинги.Не е разделено по равно.
Петушка,браво,ще стане работата,много добре изглежда. Peace

# 466

Петушка,браво,ще стане работата,много добре изглежда. Peace

Скапаната фурна не изпече добре хляба - от горе го препече, а вътре иска още. В момента на вадене пък, балоните се разхвърчаха SickДовърших ги като брускети Mr. Green
Като гледам това прекрасно панетоне и знам, че надали ще опитам тази сложнотия Blush
(Един въпрос - виждам,че си на диета, как устояваш на вкусотиите, които твориш?)

# 467
Петушке, на мен ми изглежда много добре хляба Peace. За печенето - на фурната се сърди. Трябвало е на по-слабо сигурно да печеш.

# 468
  • в обкръжаващия ме хаос
Записвам се и аз при вас   chef. От скоро чета темата, а от вчера се сдобих с Мулинекс 5000. Преди малко се изпече и първото ни хлябче на основната програма и стана страхотно. По-нататък ще пробвам и вашите рецепти. Набелязала съм хляба с айран на polin_a.

# 469
  • София
Яка тема  Hug трябва да се следи и пробват предложенията  Grinning

# 470
Петушке, на мен ми изглежда много добре хляба Peace. За печенето - на фурната се сърди. Трябвало е на по-слабо сигурно да печеш.

Аз и се сърдя, но на нея не и пука Joy Имам подозрения, че нейните градуси са различни от нормалните и чакам с нетърпение поправката на другата фурна.
Метнах едни продукти в пекарната, да видим какво ще излезе newsm78

# 471
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Аз пристигам да ви се оплача,Панетонето ми прилича на тухла четворка Joy,но пък за сметка на това стана вкусно.
А само ако знаете как се беше надуло в началото.....,карай пак ще се пробвам няма да ме оплаши,я .
Сега съм метнала един балончест хляб,ама без балончетата направо в машинката пък да видим какво ще излезе newsm78

# 472
  • Хасково
Гледам рецептата на Хляб на балончета и и се точа, но като гледам ми трябва много дълбока тава.
Колко трябва да е дълбока тавата?

Ако реша да го пека във пекарната рецептата за колко голяма пекарна е?

# 473
  • София
Гледам рецептата на Хляб на балончета и и се точа, но като гледам ми трябва много дълбока тава.

на мен ми прилича на тортена форма, пък знам ли. Thinking
Иначе от цялата доза на мен ми опря в капака, а казанчето ми е до 1500гр.

# 474

Аляската ми е за 1кг и се събира Peace. Показва се над формата, но никога не ми е преливал и се изпича идеално.

...Сега съм метнала един балончест хляб,ама без балончетата направо в машинката пък да видим какво ще излезе newsm78

Аз само без балончетата го правя и става перфектен хляб.

# 475
Скоро не съм писала  Embarassed,но и аз да се отчета с Хляб на балончета -стана страхотен Peace удари стъклото на капака Crazy,изпече се равномерно и го излапахме много бързо Laughing

# 476
  • София
Извинете ама да попитам, тоя с балоните от къв зор го чакате бе хора да удари капака не разбирам. Ми значи като удвои обема си го печете и това е.

Я чакай да ги видя аз тия балони пак.

*   *   *

Правилно ли се ориентирам, че тестото е за около 1 кг готово тестено изделие. Я някой който го е правил да пише.

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 22:12 от дядо хаджия

# 477
Извинете ама да попитам, тоя с балоните от къв зор го чакате бе хора да удари капака не разбирам. Ми значи като удвои обема си го печете и това е.

Дядо хаджия ами то някой трябва да го варди  Rolling Eyes ,излязоме-разходихме се из Морската градина и когато се прибрахме хлебчето беше готово Crazy

п.п. На мен ми стана май повече от един килограм не съм го мерила но брашното което сложих беше около 500-600 грама. Rolling Eyes

# 478

*   *   *

Правилно ли се ориентирам, че тестото е за около 1 кг готово тестено изделие. Я някой който го е правил да пише.

Правилно се ориентираш. Около кило и сто някъде става. Ама кой и какво чака? Той просто си се прави в машината и толкоз.

# 479
...Киара,какво те притеснява в рецептата?Ще помагаме.

Това щях да питам и аз. Просто слагаш продуктите в машината и става хляб, не на балончета, но много вкусен и голям, и въобще много сполучлив. Авторката за пореден път да я похваля  bouquet.

Ми всички тия балони, отделни топения, овалвания, печене  Crazy  

А ако го пека в машината няма да е толкова ефектен, нали?

Общи условия

Активация на акаунт