Машина за хляб - 20 част

• 43 939
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
  • Дълбоката провинция
Да се похваля и аз:Месеница на Max mama:

Напоследък съм се заразила по питкоправенето и ядем само питки BlushНемога да се възхитя на произведенията си FlutterНикога не съм си мислела ,че ще мога някой ден да правя такива прекрасни неща и то с минимум усилия CrazyНе ми се отдаваше месенето,ама хич...НО сега с тая машина   newsm47...

# 571
DDimitrova страхотна питка!  Peace

# 572
  • София
браво Димитрова!   bouquet
Зечоваааа! сега пак ли ще ходя да правя козунаци, значиииии  Flutter
бони, много добре изглежда хлебчето!

аз да ви кажа тези балончета мисля да не ги правя повече .. еми цял ден се връткам около питката, чоп едно балонче, след малко чоп още едно ... лелееее!!! ми много е вкусна тази питка  Shocked тя като милинки направо  ooooh!

# 573
Димитрова, супер месеница!

Да си покажа аз тук хляба на балончета, както и addicted™ е написала - в къщи го кръстиха Милинки - много вкусни били......На мен ми мирише на пица........

Преди и След

Поли, благодаря за споделената рецепта!

# 574
  • Дълбоката провинция
Благодаря ви момичета.Не можах да я докарам като Макс мама,но беше много вкусна LaughingСега правя балончестия хляб ,но с друго оформление...Ще докладвам като стане.

# 575
Петя, пробвай хляба на Йоана Peace.

.... Добавката ми бяха маслини,  но вместо 500гр бяло брашно както е по рецепта, сложих 400гр + 100гр царевично. Хлябът не беше бухнал. На размер беше станал малко по-висок от пълнозърнестия и вътре беше влажен Rolling Eyes Пекох го на основна програма с добавки, която е 4 часа, а в самия окнтейнер е престоял общо 9 часа заради отложения старт. Някакви препоръки, че да не става пак влажен и защо не е бухнал?

Да не би от маслините да е станал влажен? И защо на такава дълга програма си го правила? За мен е безсмислено. Пък и както казваш с този престой Thinking. Колко бяха маслините? Следи ли тестото? Най-вероятно не си, щом си пуснала отложен старт. Може да е имало нужда да добавиш нещо. Аз лично на отложен старт бих пуснала изключително изпитана и точна рецепта.

Маме, сигурно заради добавките ти е забил на пица хляба. На мен натюр ми харесва много на вкус Peace.
Много красиви неща сте направили всички Peace. Знам, че са вкусни Laughing.

# 576
  • Стара Загора
ДДимитрова   разкошна  пита. Браво,истинска майсторица.

# 577
  • Дълбоката провинция
Ето го и "балонестия хляб",с друго оформление и без подправките,че вкъщи хич не ги харесват разните добавки...

# 578
  • Бг-мама
Зечова,браво,много добре изглежда Peace.А опитахте ли го,как е на вкус?
страхотен е и на конци  Party Party Party Laughing
Д Димитрова , невероятно творение , браво!!!!
Мама Цоцоланка, много хубави тези балончета !!!
е аз докато публикувам и Д Димитрова нов шедьовър показала  ooooh!  bouquet

# 579
Петя, пробвай хляба на Йоана Peace.

.... Добавката ми бяха маслини,  но вместо 500гр бяло брашно както е по рецепта, сложих 400гр + 100гр царевично. Хлябът не беше бухнал. На размер беше станал малко по-висок от пълнозърнестия и вътре беше влажен Rolling Eyes Пекох го на основна програма с добавки, която е 4 часа, а в самия окнтейнер е престоял общо 9 часа заради отложения старт. Някакви препоръки, че да не става пак влажен и защо не е бухнал?

Да не би от маслините да е станал влажен? И защо на такава дълга програма си го правила? За мен е безсмислено. Пък и както казваш с този престой Thinking. Колко бяха маслините? Следи ли тестото? Най-вероятно не си, щом си пуснала отложен старт. Може да е имало нужда да добавиш нещо. Аз лично на отложен старт бих пуснала изключително изпитана и точна рецепта.

Маме, сигурно заради добавките ти е забил на пица хляба. На мен натюр ми харесва много на вкус Peace.
Много красиви неща сте направили всички Peace. Знам, че са вкусни Laughing.
Възможно е и от маслините да е. Ползвах черни, 100 грама(толкова добавка пише за размер на хляба Л). Пуснах го на програма - основен с добавка, която при мен е 4 часа. На тази програма автоматично се пускат добавките от специалното отделение.Пуснах я като си лягах и не съм следила нищо. Следвах рецептата от книжката за хляб с добавки като смених 100гр от бялото брашно с царевично.
 Но сега гледам книжката, пише влажните добавки да се слагат направо при другите, а не в отделното контейнерче за добавки. Може от там да се е получило така Simple Smile

Да ви питам нещо за маята - има ли значение дали направо от хладилника я слагам или трябва да я изваждам предварително?

# 580

Да си покажа аз тук хляба на балончета, както и addicted™ е написала - в къщи го кръстиха Милинки - много вкусни били......На мен ми мирише на пица........

Преди и След

Майсторка си ти, неуморна, как имаш сили да месиш на ръка, просто не знам, шапка ти свалям!

Изпечен в машината за хляб си е просто питка, но с по-дебела коричка, при тестото за питките съм писала, че много често добавям към тестото настърган кашкавал. Аз така преди няколко години си изпекох без да искам тестото за питка в машината. Приготвях се за гости, върша сто неща наведнъж, бързам че все не ми стига времето за всичко, слагам продукти за тесто в машината, бях още със старата мащина, нейният дисплей е много малък, пускам уж за тесто ,програмата беше  1 час, продължавам да си върша работата и чакам да ми изпиука машината,че ми е готово тестото. Чакам си аз, чакам, усъмних се че толкова работа свърших, пък не мина тоз 1 час, погледнах с едно око към машината, още 20 минути пише, продържавам да си готвя, чистя, оправям, накрая като пиукна и отидох, вътре изпечен хляб  Simple Smile Вместо 6, съм натиснала 5, програма за бърз хляб, която е 2 часа Simple Smile

# 581
  • Разград
Малеее,Димитрова,страхотни питки,много добре изглеждат. Peace

Благодаря ви момичета.Не можах да я докарам като Макс мама,но беше много вкусна LaughingСега правя балончестия хляб ,но с друго оформление...Ще докладвам като стане.

Даже по-добре изглежда,някакси по-бухнала.

Зечова,много се радвам,че ви е харесал козунака.

# 582

Преди и След

Маме, моля те, ще ми дадеш ли рецептата за тази вкусотия?  Hug

# 583
  • София
tracy_t, Заповядай   bouquet
Опасно вкусно е, да знаеш  Naughty
сега разбрах, че днес била лунната дита, а аз сигурно половината балони изядох  ooooh!

# 584
Привет, момичета!
Козунака МИ СТАНА! Снощи го правих, стана мек, вкусен ..абе козунак си...МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ЕРДИНЧ! Просто за моята "Северин" явно е неговата рецепта!
Старшни сте и ви благодаря, че много полезни съвити прочетох тук и давате добри напътствия по спешност bowuu НЕ съм снимала щото го излапахме овреме ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт