Чадър и дъждобран за количка?

• 2 450
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте, интересува ме чадърите и дъждобраните за колички стандартни ли са?
Тоест може ли да си купиш чадър/дъждобран на която и да е марка за твоята количка? ooooh!

# 1
що се отнася до чадърите да мисля че са стават за всякакви колички а за дъждобраните аз ползвах един за две различни колички без проблем но моя съвет е да отидеш в магазина с количката и да го премериш

# 2
Благодаря ти  Hug

# 3
Чадърите мисля,че са стандартни,но стоиките,с които се закрепят към количката не са.На нас ни се счупи точно стойката и така и не открих точно същата,която да пасне на количката,все ми предлагат по-дебели.
Дъждобраните са стандартни.

# 4
чадърчетата, който аз съм гледала се продават заедно със стойките. на различните модели колички шаситата на количките са различни като форма и дебелина т. е. ако количката ти е с продълговати ( елипсовиди ) тръби чадърче с щипка за кръгла тръба няма да ти свърши работа. количките с много дебели кръгли тръби също са капризни и трудно се намира подходящ модел чадър. комбинираните колички са доста по- големи от летните, така че дъждобраните също е добре да се пробват.

# 5
Моята е триколка и е доста солидна така че ще ми е трудно
в нашият малък град да си намеря подходящо чадърче. Тези, които
се предлагат са на Bertoni за лятните им модели (но в момента и
с такива не разполагаха) Sad

# 6
Според мен и чадърчетата и дъждобраните на Chipolino са универсални/само дето за едно лято смених две чадърчета-много лесно им се чупят стойките/.И ние сме с триколка и понеже ни продадоха количката с дефектен дъждобран,докато ми изпратят нов купих на Chipolino и стоеше добре,за разлика от Bertoni ,които ЛИЧНО на мен не ми допадат Wink
.........пишеш,че във твоя град трудно се намират,но пък затова те си имат online магазини Peace

# 7
За онлайн магазините си права, но за да си поръчам трябва да знам
кое ще ми свърши работа  Shocked а при това свръх разнообразие на
артикули .....

# 8
а ти каква количка имаш?

# 9
Аз имам Jane powertrack 360, която май е по-старият
вариант на Jane slalom pro. Като конструкция са едни и същи.

# 10
значи ако имаш финанси за по- скъпи  аксесоари погледни в он лайн магазините за дъждобран и чадър от същата марка. можеш преди да поръчаш дали стават за вашия модел. виждала съм чадърче на jane, захванато за лятна inglesina trip, стои много стабилно. нищо общо с тези на бертнони, чиполино, кенгуру и. т.н. за изработката му да не говорим колко класи над тях е, но нцената му е 50 или 60 лв. мисля, че аксесоарите на марките maxi cosi или x- lander също ще са подходящи. успех

# 11
Там е работата, че според мен това не са оправдани
разходи. Ососбено за дъждобрана, който ще се ползва рядко.
За това ще опитам на местна почва да си намеря ако нямам
късмет ще прибягна до онлайн магазините.

# 12
при нас продават дъждобрани на бертони и чиполино. тези на чиполино са по-здрави и големи. бертони- то са по тъники, имат лепки и като че ли са за по- удобни за колички с две дръжки. комбинираната ми количка е кенгуру виктория. ползах дъждобран на чиполино, другият беше къс. чадърчето ни беше на кенгуру. щипката му е по- широка от тези на чиполино и бертони.

Общи условия

Активация на акаунт