ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 7

• 36 060
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Лека нощ момичета.  smile3507 От толкос мисли как да се отървем от каката ми се доспа.

# 136
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ами ако пратим линка на форума на сайта му .....има два варианта...или ще се уплаши или сам ще си дойде при нас и тогава.......ми е жал за него ...кво го чака!!!!! smile3508 smile3508 smile3508 smile3521 smile3521

# 137
 Ами ще требва да цаним Алито, като спец по български, да му превежда   Flutter хехе....и да му помага   Crazy

# 138
  • Варна
Добро утро.  smile3525 smile3525 smile3525 Приятен ден на всички днес.   love001

# 139
  • 221B Baker Street
Добро утро,момичета   bouquet

# 140
  • София
Добро утро и от мен  bouquet
Анубис, мерси за закуската  Hug  bouquet
хубав ден на всички днес,  newsm51 smile3525

# 141
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Heart EyesДобро утро и от мен,Саруханки Слоноранки! Днес пак я мятам отрано и няма да бъдем заедно и ще ми липсватеее!
Галке ,чая е винаги черен и в неограничени количества го пият хората и местните и туристите. И аз понеже  ми варира кръвното си викам аджеба няма ли да ми стане нещо,че е по-силен черния чай ама си бях окей. Но чайниците са страхотни,аз сега си взех от "вталените"чашки цял сервиз но другия път ще гледам да взема чайник. Запарката става по-силна или по-слаба кой както си желае. Еех,сутрин рано ме върнахте към прекрасни спомени....
Моля, никой да не бара Али -Бурак! Заплюла съм си го още от Мелодията и съм си Кенанка,ей! Mr. Green Mr. Green Peace
 Защо да не стане със експлозива- после ще си имаме парченца от шареното пеньоарче, както хората си имат късчета ото Берлинската стена!!! Laughing Laughing Mr. Green
 Другата седмица от Щумен една група тръгва за Аквариума-да проучат размерите на басейна все пак поне една акула обича бяло месце! Mr. Green Mr. Green

# 142
  • при най-добрия мъж...
Добро утро момичета!
Анубис,отново чудесно кафенце на брега на морето придружено с още по чудесна закусчица. Hug

Днес съм по свободна и се заемам да измисля пъклен план за кака Ни.А между временно ще си мечтая за Сару Heart Eyes Crazy

# 143
  • София
Индира, нали ти май му беше френдче във Фейса, новини няма ли нещо Wink

ааа, Редеми, мерси за чаят, все му се чудех как го пият така в неограничени количества, пък е черен, че и аз така с кръвното Laughing
Буракчо си е изцяло твой, само земи го поизкъпи, подстрижи малко, че на бродяга мяза завалията, като Кенан по се беше барнал Wink
отивам до проверя кво правят Демир и Аси Mr. Green

# 144
Добро утро,сладурани ! Оххх и аз мерси за чайчето  и за закуската - стройната фигура трябва  да се поддържа с ядене !  Joy

Защо да не стане със експлозива- после ще си имаме парченца от шареното пеньоарче, както хората си имат късчета ото Берлинската стена!!! Laughing Laughing Mr. Green

Пак от рано ме оставихте без дъх от смях  smile3521... Вкъщи вече ме гледат с друго око - кой какво прави,аз седя на лаптопа и се заливам от смях ...   newsm62
Вчера изтървах серията и днес ще чакам повторение да вляза в крак - ама щом Есмер и вчера е бил вдъхновение ,значи има какво да се види .....
Айде на здраве с кафенце и   bouquet  bouquet  bouquet

PS: Galia2007, от смях забравих да питам ,а и мен ме гложди тоя въпрос  Hug : Дипломатическата мисия в MySpace , ще ли се осъществи международно сближаване с ваша помощ ????

# 145
  • при най-добрия мъж...
Аз съм приятел на Сару в Спейса.Там пише,че е заминал,но си бил взел лап топа,за да може да комуникара с нас. Blush
И Чили също му е приятелка там.

А във Фейса съм приятел със жена му.Упорито и пиша,ама оная не ми отговаря #2gunfire

# 146
  • 221B Baker Street
Аз съм приятел на Сару в Спейса.Там пише,че е заминал,но си бил взел лап топа,за да може да комуникара с нас. Blush
И Чили също му е приятелка там.

А във Фейса съм приятел със жена му.Упорито и пиша,ама оная не ми отговаря #2gunfire

е,как ще отговори,заета е,тооо,с такъв мъж и аз ще съм мноооого заета  bowuu

# 147
Значи вървим към сближаване ....  
Indira, пак  опитите вървят с пълна сила,значи ! Ние ще си мислим още варианти за кака,ама виж вече ако се дайства на двата фронта успехът е по - сигурен !  Hug

# 148
В Америка ли са сега двамцата с каката?

# 149
  • при най-добрия мъж...
http://img88.imageshack.us/img88/9766/59361307944991446926991.jpg

Пускам само линк,за да не ви развалям деня Joy

Лятото са били в Щатите по някакъв проект.

Общи условия

Активация на акаунт