ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 7

• 36 142
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug HugДобро утро ,Есмерки! И на мен ще ми е натоварено ,ей сега хуквам и аз на тръстиката,желаяви спорен и лек ден а на Вили и Лина -гечмиш олсун -да минава бързо , не се предавайте идано децата вече да са добре! Hug Hug Hug

# 16
  • София
Галкеее , декя си ма булкя??? newsm78 newsm78 newsm78 ДА не би дребните да не са на детска градина и да ровят по компа???  newsm78 newsm78 Hug Hug

тука, тука съм, отидох да метна едни мекици и за мойта диетка и за домочадието, да се подмажа един вид  chef  chef
мъжо рече че има една полза от турските сериали-поне се е отял  на мекици newsm63 newsm64  food002

# 17
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Галкеее , декя си ма булкя??? newsm78 newsm78 newsm78 ДА не би дребните да не са на детска градина и да ровят по компа???  newsm78 newsm78 Hug Hug

тука, тука съм, отидох да метна едни мекици и за мойта диетка и за домочадието, да се подмажа един вид  chef  chef
мъжо рече че има една полза от турските сериали-поне се е отял  на мекици newsm63 newsm64  food002
  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 18
Добро утро, момичета! Мерси за новата темичка и за почерпките.
Линче, Вили имате стиснати палци и от мен за дечицата!!! Praynig Praynig
И хайде малко снимки на дечица:

А някой ако е намерил снимки на Ася да мята, че ми е много сладка. Heart EyesМного са готини и двамата заедно с Ася, днес пак ще ги видим така...

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 10:43 от vanny_76

# 19
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Много готини фотоси!!!   bouquet  bouquet  bouquet А ма Глиста как ми се блещи на среща направо ме лови страх от тоя клюн.....малееее, опасно е да го гледаш от първия ред!!!  #Crazy #Crazy #Crazy

# 20
  • Plovdiv

ОТ МЕН И ТОЗИ СЛАДУР  ЖЕЛАЯ ДОБЪР ДЕН НА ВСИЧКИ!

http://vbox7.com/play:42c64b61

# 21
  • Стара Загора
Добро утро и от мен
Приятен и успешен ден на всички!

# 22
Абе , мацки , я кажете , Езо ще разбере ли кои са родителите й?
и даже може да пуснете малко ББ за най-нетърпеливите като мен newsm17 newsm17 newsm17

# 23
# 24
# 25
  • 221B Baker Street
Айде малко от моите вкуснотии, с чайче  Hug

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 11:30 от anubhis

# 26
# 27
# 28
# 29

Общи условия

Активация на акаунт